Tamer Topaç Çarşamba 09:16 Paylaş Çarşamba 09:16 Geçenlerde asosyal medyada bir video izledim. Adamın birine araç markalarını sayıyorlar. Bu yurtdışında meşhur ama, bizde de yapmışlar. Mercedes' e gelene kadar, ağzından Honda düşmüyor. Yorumlar efsane. Şu an araç piyasasını asosyal medya belirliyor. +/- yönler, gizli reklamlar vs vs. Konuya gelecek olursak. Hiç piyasa arabası kullanmadım. Büyük araba her zaman iyidir. Günümüz dizelleri biraz nazlı. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Çarşamba 09:18 Paylaş Çarşamba 09:18 Bence siz haftasonları arada bir sanayiye gidin gezin oraları özlemiş olabilirsiniz ustaları falan insan arada özlüyor. Ondan sonra belki vazgeçersiniz Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 09:22 Paylaş Çarşamba 09:22 Harun Kocaçalışkan yazdı: sanayiye Denedim ve dediğin gibi çıktı. Kızdırma bujileri 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar Çarşamba 09:27 Paylaş Çarşamba 09:27 Sınıf yükselen her ticaret bence makul. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 09:47 Paylaş Çarşamba 09:47 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnternet dünyasında ses yalıtımı önemli. Gerçekte çok takılan yok. Byd çok pahalı demek de modaydı. Ama satılıyor. Kötü denilen corolla yalıtımından şikayetim olmadı mesela. Dünyaya göre pahalı olmasına rağmen türkiye’de ilk 5’te satılıyor. Vardır sebebi ses yalıtımı ne kadar kötü olabilir 2. nesil honda jazz kullanabilir ne demek istediğimi anlayacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 09:55 Paylaş Çarşamba 09:55 Bence çok mantıklı bir geçiş olur. Ben de C5'i alınca bir çok söylenti ile karşılaştım. Ancak 4 yıl 110 bin km kullandım ve hiç biri ile karşılaşmadım. Özellikle C5 mekanik yönden bakımı zor bir araç, honda arka amortisörü 5 dakikada sökersin, C5 te 16 tane hareketli parça sökmen gerekir. Bu sebeple ustalar sevmiyor ve istemiyor. Ustalara kulak asmayın. Pejo da C5 kadar karışık değil. aynı yapı olmasına rağmen taşıyıcı sistemi daha sade. Motor ve şanzıman zaten bilindik motor ve şanzıman. Pejolarda kronik elektronik arıza sorunu yok. Sosyal medyada görüyoruz, sıfır alınmış 500 kilometrede bile sorun çıkaran bir çok havalı markayı görüyoruz. Her araçta sorun çıkabilir.. 1.3 TCE motorlar için de bir çok sorundan bahsediliyor, ama forumda bir çok kişide, samimi olduğum çok müşterimde var. hiç sorun duymuyorum ben. Ben de bir sorun yaşamadım 15 ay oldu. Özeti, söylentilere kulak asmayın, 508 iyi arabadır. hondadan sonra bunu kullanırken neden daha önce almamışım dersiniz. Benzer yapıdaki C5'in tadı hala damağımda. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 10:16 Paylaş Çarşamba 10:16 Megan 1, 2 4 Clio 2, 4, pug 206 (4 tane), 306, 308 kullandım kardeşim ve ben ıllarca. Hiçbiri ne elektronik ne mekanik sorun yapmadı. 0 sorun. Fransız arabasından hiç korkmam. Reno, citroen, pug ve fiat böyledir ama. Kullananlar çok memnun kullanmayanlar çok şikayetçidir. 1.33 tce için de aynısı geçerli. Kullananlar motordan çok memnun. kullanmayanlar turbo parasını hazırlar banka hesaplarına birgün alırsam da turbo yarılırsa diye mesela. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Çarşamba 10:22 Paylaş Çarşamba 10:22 508 çok güzel araba. Senelerine göre de çok dolu ve oturaklılar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 10:27 Paylaş Çarşamba 10:27 Trim sess de çok azdır ve sınıfında baya iyiydi malzeme kalitesi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 10:30 Paylaş Çarşamba 10:30 508 iyi araçtır ama fazla uzun geliyor bana şehir içinde yazık olur d sınıfı araca Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 11:09 Paylaş Çarşamba 11:09 İlkay Başaran yazdı: Kullananlar çok memnun kullanmayanlar çok şikayetçidir. Bizim araç piyasasının özeti bu. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 11:19 Paylaş Çarşamba 11:19 Tamer Topaç yazdı: Bizim araç piyasasının özeti bu. Santa fe ye binilmez ama son sahibi olursun hele mk4 mondi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 11:24 Paylaş Çarşamba 11:24 İlkay Başaran yazdı: Megan 1, 2 4 Clio 2, 4, pug 206 (4 tane), 306, 308 kullandım kardeşim ve ben ıllarca. Hiçbiri ne elektronik ne mekanik sorun yapmadı. 0 sorun. Fransız arabasından hiç korkmam. Reno, citroen, pug ve fiat böyledir ama. Kullananlar çok memnun kullanmayanlar çok şikayetçidir. 1.33 tce için de aynısı geçerli. Kullananlar motordan çok memnun. kullanmayanlar turbo parasını hazırlar banka hesaplarına birgün alırsam da turbo yarılırsa diye mesela. bence sessizlik yemini de var. Kullanan şikayet etmez. Ederse satamaz gibi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 11:36 Paylaş Çarşamba 11:36 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence sessizlik yemini de var. Kullanan şikayet etmez. Ederse satamaz gibi Ama arızamız vs olduğunda yazıyoruz işte forumda sürekli. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 11:59 Paylaş Çarşamba 11:59 İlkay Başaran yazdı: Ama arızamız vs olduğunda yazıyoruz işte forumda sürekli. yazmayan da çok var. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 12:01 Paylaş Çarşamba 12:01 İlkay Başaran yazdı: Santa fe ye binilmez ama son sahibi olursun hele mk4 mondi Teessüf ederim. 4 buçuk ve seleçtiiuuiiivvv Hangi Santa https://tr.wikipedia.org/wiki/Santa_Fe,_New_Mexico https://tr.wikipedia.org/wiki/Santa_Fe,_Arjantin 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 12:18 Paylaş Çarşamba 12:18 (düzenlendi) Mücahit Erdem yazdı: Sorum yanlış algılandı, 508 ile civic i kıyaslamıyorum, arada gece ile gündüz gibi fark var onu biliyorum zaten. Mantıklı mı değil mi orasına karar veremedim. Civic sorunsuz, yakıtı LPG den dolayı uygun ve kısa mesafe kullanımda daha mantıklı gibi geliyor bana. Üste ödediğim 200 bin TL gibi bir rakam karşılığında konfor, sağlamlık, donanım, daha düşük km ve daha yüksek model gibi artılara sahip olacağım. Bununla beraber egr partikül adblue gibi arıza kaynaklarıda beraberinde gelecek 🥴 Ne kadar piyasası sizin aracın Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani piyasada ikici eli sırf algıdan dolayı pahalıya satılacak model yok şu an. Ya ben fiyatlara alışamadım ya da algıdan dolayı pahalı satılan araç var piyasada, İ30, Ceed, Auris, Mazda 3 (bunları neden yazıyorum çünkü bu aralar hep bunlara bakıyorum) bu arabaların düzgünlerinin fiyatları hep 850-1.000 arasında değişiyor ve genelde model yılları 2013 ile 2016-2017 arası değişiyor. 10-12 yaşındaki araçlar için bunlar nasıl fiyatlar ben hala alışamadım, Bunların bu fiyatlarda satılma sebebi bence algıyla alakalı İ20'lerde öyle 850'den aşağı temiz hasarsız temiz kullanılmış İ20 yok (model yılı aralığı 2014-2019) Çarşamba 12:19 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev Çarşamba 12:21 Paylaş Çarşamba 12:21 (düzenlendi) 508 1,6 puretech benzinli olanı tavsiye ederim. Bunlar 180 beygir ve mermi gibi. GT leri ise 225 hp. Çarşamba 12:21 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Çarşamba 12:28 Yazar Paylaş Çarşamba 12:28 Alptuğ Özcan yazdı: Ne kadar piyasası sizin aracın 900 bin seviyelerinde Macit Aliyev yazdı: 508 1,6 puretech benzinli olanı tavsiye ederim. Bunlar 180 beygir ve mermi gibi. GT leri ise 225 hp. Güzel motor ama yakıt tüketimi fazla. 9-10 litre benzin yakıyor Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 13:02 Paylaş Çarşamba 13:02 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Bunların bu fiyatlarda satılma sebebi bence algıyla alakalı İ20'lerde öyle 850'den aşağı temiz hasarsız temiz kullanılmış İ20 yok (model yılı aralığı 2014-2019) Geçen @Emrah Korkmazzmk4 2013 trafiğe çıkışlı 1,6 dizel mondeo sattı 650 ye falan, yukarıdaki i20 den iki tane verseler değişmem. Çarşamba 13:03 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 13:07 Paylaş Çarşamba 13:07 İlkay Başaran yazdı: Ama arızamız vs olduğunda yazıyoruz işte forumda sürekli. Facebook ta yakalamışlar seni, turbo kaç para diye sorarken 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 14:14 Paylaş Çarşamba 14:14 Alptuğ Özcan yazdı: İ30, Ceed, Auris, Mazda 3 (bunları neden yazıyorum çünkü bu aralar hep bunlara bakıyorum) bu arabaların düzgünlerinin fiyatları hep 850-1.000 arasında değişiyor ve genelde model yılları 2013 ile 2016-2017 arası değişiyor. 10-12 yaşındaki araçlar için bunlar nasıl fiyatlar ben hala alışamadım, Mazda 3 gereksiz abartılmış olamaz. Çünkü sıfırı satılmıyor. Marka çekilmiş. Yetkili servis ne kadar daha devam eder belli değil. Yarın yedek parça nolur belli değil. Bu araba nasıl abartılabilir ki. Düşük olması lazımken belli şeylerden dolayı demekki pahalı oluyor rakiplerine nazaran yani. ya da bazı markalar küçük görülüyor? Neden küçük olsunki? Kime göre neye göre kalitesiz de değeri vw’den düşük olacak? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:17 Paylaş Çarşamba 14:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: değeri vw’den düşük olacak? demeyeydin iyiydi cıssss taş olursun bak 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 15:19 Paylaş Çarşamba 15:19 Çağlar Bayur yazdı: demeyeydin iyiydi cıssss taş olursun bak Tok olsam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 15:27 Paylaş Çarşamba 15:27 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tok olsam Açın halinden anlamazdın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts