İnan Çınar Salı 14:24 Paylaş Salı 14:24 Merhaba, Niğde'den bir araç almak istiyorum. Expertiz tavsiyesi vb. konularda bana yönlendirme yapacak bir forumdaş var mıdır? @Kemal Korkmaz ı biliyorum ama yola gidiyor sanırım. Müsaitliği ile ilgili bilgim yok. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 15:27 Paylaş Salı 15:27 Eğer birini bulamazsanız gezenadam üzerinden destek alsanız? Araca önceden baktırırlar, isterseniz alıp getiriyorlar veya araçla gönderiyorlar bile. Ya da baktırırlar aklınıza yatarsa gidip alır gelirsiniz. Aksi durumda boş yere yol otel vs maliyeti olmaz 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Çarşamba 06:28 Paylaş Çarşamba 06:28 İnan Çınar yazdı: Merhaba, Niğde'den bir araç almak istiyorum. Expertiz tavsiyesi vb. konularda bana yönlendirme yapacak bir forumdaş var mıdır? @Kemal Korkmaz ı biliyorum ama yola gidiyor sanırım. Müsaitliği ile ilgili bilgim yok. Merhaba İnan bey yeni gördüm gün içinde çok yoğun oluyorum. Tam olarak nereden alacaksinız ? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 08:45 Yazar Paylaş Çarşamba 08:45 (düzenlendi) Merhaba Kemal Bey. Satıcı ile pazarlık halindeyiz. Niğde Merkez Selçuk Mahallesi ilan adresi. Anlaşırsak araç sahibinin bilgilerini alırım. Satıcının tanıdık olup olmadığı (Pazarlık falan anlamında değil de tanıdıksa guvenilir mi gibi sadece yada expertiz için tavsiye alabileceğim Niğde de yaşayan bir arkadaşa ihtiyacım var. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Sizi gün içinde meşgul etmeyecek şekilde buradan mesajla bilgilendirme yapabilirseniz o da yeterli olur benim için. Netleşince buraya yazarım. Çarşamba 08:53 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 08:51 Paylaş Çarşamba 08:51 İnan abi hayırli olsun.. Hadi tamamina erdirmen dilegiyle ❤️ Valla nigdede tanidik yok 😟 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 08:55 Yazar Paylaş Çarşamba 08:55 Alpay Sumer yazdı: İnan abi hayırli olsun.. Hadi tamamina erdirmen dilegiyle ❤️ Valla nigdede tanidik yok 😟 Eyvallah kardeşim. İnşallah hayırlı olur. Ü.Emre Kartal yazdı: Eğer birini bulamazsanız gezenadam üzerinden destek alsanız? Araca önceden baktırırlar, isterseniz alıp getiriyorlar veya araçla gönderiyorlar bile. Ya da baktırırlar aklınıza yatarsa gidip alır gelirsiniz. Aksi durumda boş yere yol otel vs maliyeti olmaz Orada bayileri yok sanırım. Gezer gelirim hiç olmadı. Gezen adam ben olmak istiyorum 😃 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 09:12 Paylaş Çarşamba 09:12 İnan Çınar yazdı: Orada bayileri yok sanırım. Gezer gelirim hiç olmadı. Gezen adam ben olmak istiyorum 😃 Olmayabilir bilemiyorum. Çok zor bir süreç oluyor alım satım işleri artık. Hatasız boyasız yazıyorlar, soruyorsun teyit dahi ediliyor. Ama gördüğünde vuruk kırık, şurası lokal boyalı vs oluyor bir anda. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar Çarşamba 09:29 Paylaş Çarşamba 09:29 Hayırlısı olsun umarım her şey yolunda gider. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 09:58 Yazar Paylaş Çarşamba 09:58 Ü.Emre Kartal yazdı: Olmayabilir bilemiyorum. Çok zor bir süreç oluyor alım satım işleri artık. Hatasız boyasız yazıyorlar, soruyorsun teyit dahi ediliyor. Ama gördüğünde vuruk kırık, şurası lokal boyalı vs oluyor bir anda. Benden önceki sahibinden diye bir komedi çıktı bir de ... Ne fark ediyorsa artık. Çamurluk değişmiş ama eski sahibinde. Sen kaza yapmadan satarsan sende birşey olmadığı için çamurluk hop orjinale dönüşüyor. Ben kaza yapmadım o yaptı. 5 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Çarşamba 11:06 Paylaş Çarşamba 11:06 İnan Çınar yazdı: Benden önceki sahibinden diye bir komedi çıktı bir de ... Ne fark ediyorsa artık. Çamurluk değişmiş ama eski sahibinde. Sen kaza yapmadan satarsan sende birşey olmadığı için çamurluk hop orjinale dönüşüyor. Ben kaza yapmadım o yaptı. Satıcıda bahane çok. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 11:52 Paylaş Çarşamba 11:52 Ü.Emre Kartal yazdı: Hatasız boyasız yazıyorlar, soruyorsun teyit dahi ediliyor. Ama gördüğünde vuruk kırık, şurası lokal boyalı vs oluyor bir anda. Bu aralar çok yaşıyorum ben de bu durumu maalesef, "Hatasız, değişensiz Sol ön çamurluk boyalı, sağ çamurluk düzeltme, arka tampon değişmiş" bu ve bunun gibiler var bir de 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 12:57 Paylaş Çarşamba 12:57 Alptuğ Özcan yazdı: Bu aralar çok yaşıyorum ben de bu durumu maalesef, "Hatasız, değişensiz Sol ön çamurluk boyalı, sağ çamurluk düzeltme, arka tampon değişmiş" bu ve bunun gibiler var bir de hatasız değişensiz demek, boyalı demek zaten değişen varsa “çok temiz” diye yazılır mesela 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 15:18 Paylaş Çarşamba 15:18 Benim arabaları almadın bak neler çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 15:26 Paylaş Çarşamba 15:26 Mehmet Göktürk yazdı: Benim arabaları almadın bak neler çıkıyor arabaları? Ları 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 16:21 Yazar Paylaş Çarşamba 16:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabaları? Ları .A3 .Tiguan .Rıfkı .Ceryanlı araba . . diye gidiyor liste😃 Mehmet Göktürk yazdı: Benim arabaları almadın bak neler çıkıyor Hocam burda bahsedilen durumlar benle ilgili değil. Yada henüz değil 😃 Sizin arabaları da alırız sorun değil. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 16:29 Paylaş Çarşamba 16:29 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabaları? Ları İlave verso var bi de 1 1 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Çarşamba 17:14 Paylaş Çarşamba 17:14 İnan Çınar yazdı: Merhaba Kemal Bey. Satıcı ile pazarlık halindeyiz. Niğde Merkez Selçuk Mahallesi ilan adresi. Anlaşırsak araç sahibinin bilgilerini alırım. Satıcının tanıdık olup olmadığı (Pazarlık falan anlamında değil de tanıdıksa guvenilir mi gibi sadece yada expertiz için tavsiye alabileceğim Niğde de yaşayan bir arkadaşa ihtiyacım var. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Sizi gün içinde meşgul etmeyecek şekilde buradan mesajla bilgilendirme yapabilirseniz o da yeterli olur benim için. Netleşince buraya yazarım. Tamam takipteyim ekspertiz bakarız satıcının tanıdığını buluruz ne gerekiyorsa yaparız araçta anlaşırsanız kafanıza yatarsa 👋 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 17:49 Yazar Paylaş Çarşamba 17:49 Kemal Korkmaz yazdı: Tamam takipteyim ekspertiz bakarız satıcının tanıdığını buluruz ne gerekiyorsa yaparız araçta anlaşırsanız kafanıza yatarsa 👋 Hâlâ nazlanıyor satıcı. Anlaşırsak Salı günü orda olurum nasipse. Öncesinde buradan haberleşiriz. Teşekkür ederim ilginize. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Çarşamba 20:08 Paylaş Çarşamba 20:08 Alpay Sumer yazdı: Valla nigdede tanidik yok 😟 Doğru ben Bor'dayım 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 21:05 Paylaş Çarşamba 21:05 Kemal Korkmaz yazdı: Doğru ben Bor'dayım Estagfurullah abi, tekrar yazacaktım zaten sen mesajı beğenince acıklama gerekiyor diye ama fırsat bulamadım.. Sen cok yoğunsun sık sık yola gidiyosun diye zaten durum ilk mesajda açıklık kazanmıştı.. Bende tekrara düşmemek icin yazmadım.. Hürmet, saygı, Ve muhabbetle Ellerinden öperim ❤️ 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Alpay Sumer yazdı: Estagfurullah abi, tekrar yazacaktım zaten sen mesajı beğenince acıklama gerekiyor diye ama fırsat bulamadım.. Sen cok yoğunsun sık sık yola gidiyosun diye zaten durum ilk mesajda açıklık kazanmıştı.. Bende tekrara düşmemek icin yazmadım.. Hürmet, saygı, Ve muhabbetle Ellerinden öperim ❤️ Keşke gidebilsem yola Muhasebe işleri şu ara çok üstüme geliyor elemanlar bir bir ayrılıyor 3 tane mali müşavir yetiştirdim. Bütün işler bana kaldı 6 aydır hiç yola gidemedim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabaları? Ları Hoca yerli malı kullanın deyip tesla aldı. 5 tane araba var, tatile gitmeyin dedi Ali'ye. Yarın uzay istasyonundan selfi atabilir valla belli olmaz korktum ben. Uzay soğuk ama çıkınca alışıyorsun Bence Ali cihangiroğlu hocayı hekledi. O da ölecez bitecez eldekini koruyun dedi gitti yerden yere vurduğu renoya para verdi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hoca yerli malı kullanın deyip tesla aldı. 5 tane araba var, tatile gitmeyin dedi Ali'ye. Yarın uzay istasyonundan selfi atabilir valla belli olmaz korktum ben. Uzay soğuk ama çıkınca alışıyorsun Bence Ali cihangiroğlu hocayı hekledi. O da ölecez bitecez eldekini koruyun dedi gitti yerden yere vurduğu renoya para verdi yok ya diğeri benim değil. sadece yakn bir arkadaşın. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hoca yerli malı kullanın deyip tesla aldı. 5 tane araba var, tatile gitmeyin dedi Ali'ye. Yarın uzay istasyonundan selfi atabilir valla belli olmaz korktum ben. Uzay soğuk ama çıkınca alışıyorsun Bence Ali cihangiroğlu hocayı hekledi. O da ölecez bitecez eldekini koruyun dedi gitti yerden yere vurduğu renoya para verdi Ülkemiz güzel. Ayrılmayın. Amerikadan selamlar 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts