Özgür ÇETİNKAYA Salı 11:12 Paylaş Salı 11:12 Selamlar, bugün haber sitelerinde denk geldim. Karsan seviye 4 otonom otobüs kullanıma sokuyor. Avrupada bir ülkede ise anlaşma yapmış. Bu sistemi geliştiren firma ise Türk adastec firması. Togg neden bu firma ile çalışıp aradaki farkı kapatmıyor. Türkiye'de karsan neden bu kadar tutulmuyor onuda anlamış değilim ama neyse... Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Salı 12:54 Paylaş Salı 12:54 Adastec biraz daha farkli anladigim kadariyla, otobus vb sabit guzergahlarda giden tasitlar icin seviye 4 otonom surus sistemleri sunuyor. Togg ise Tesla gibi seviye 2 belki 3 otonom sistemleri bireysel kullanicinin mevcut olmasi gerekliligi ile birlikte sunuyor. Karsan ise benim tahminim ihracati tercih ediyor, Avrupa ve Amerika'ya; cunku oralarda elektrikli arac kullanimindaki tesvikler vs daha yuksek. Ic pazardaki regulatif tesvikler o kadar cazip degil muhtemelen. 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Salı 13:47 Yazar Paylaş Salı 13:47 Gökhan Tuna yazdı: Adastec biraz daha farkli anladigim kadariyla, otobus vb sabit guzergahlarda giden tasitlar icin seviye 4 otonom surus sistemleri sunuyor. Togg ise Tesla gibi seviye 2 belki 3 otonom sistemleri bireysel kullanicinin mevcut olmasi gerekliligi ile birlikte sunuyor. Karsan ise benim tahminim ihracati tercih ediyor, Avrupa ve Amerika'ya; cunku oralarda elektrikli arac kullanimindaki tesvikler vs daha yuksek. Ic pazardaki regulatif tesvikler o kadar cazip degil muhtemelen. Hocam birlikte çalışarak çok daha iyi ilerleyebilir. Birlikten kuvvet doğar prensibi ile birlikte ilerleyip maliyetleri aza indirme ve daha kaliteli işler çıkacağını düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts