Erdem Bozkurt Pazar 20:33 Paylaş Pazar 20:33 Herkese merhaba,bugun arabayla dolaşmaya çıktık park ettim tekrar eve dönmek için kontağı açtığımda anahtar arıza ışığı yandı,çalışmada,çekişte vs herhangi bir sorun yok,tekrar açıp kapattım kontağı arıza ışığı kayboldu...araştırdım el kitapçığına baktım ama detaylı bilgi yok...sizce ne olabilir arıza? Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Pazartesi 04:58 Paylaş Pazartesi 04:58 Ancak cihaza bağlayınca görünür.Tabi eğer tekrar yanarsa veya beyinde hata kodu bıraktıysa.Şu yada bu demek yersiz olur şu aşamada. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 07:53 Paylaş Pazartesi 07:53 Clip ile bakılacak. Ancak bazen clip bile göremiyor. Kaydetmiyor bazı arızaları. Çekiş düşerse selenoid valfi. Düşmezse arıza anında bağlanıp kontrol edilecek. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Pazartesi 15:22 Yazar Paylaş Pazartesi 15:22 Selçuk Bakış yazdı: Akünün durumu nasıl? aküyü ölçtürdüm gayet iyi..... Sani Gerşon yazdı: Clip ile bakılacak. Ancak bazen clip bile göremiyor. Kaydetmiyor bazı arızaları. Çekiş düşerse selenoid valfi. Düşmezse arıza anında bağlanıp kontrol edilecek. şuan extra bir göze batan bir durum yok süpriz oldu bu arıza bakalım ilerleyen zamanda nerden çıkacak.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts