Arda Dulgar Cumartesi 16:10 Paylaş Cumartesi 16:10 Merhaba, Sonunda teybimi değiştirdim. Kendim montaj yaptım. Ancak direksiyon kumandasını aktive edemedim. Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Tüm kabloları eşleştirdikten sonra geriye 4 kablo kaldı. Çeşitli kombinasyonlar denedim ama yapamadım. Bu kombinasyonlar arasında teybe giden "-" uçtan paralel çekmek de oldu. Açıkçası youtube da görebildiğim şeyleri denedim. Kalan kablolar aşağıdaki gibi. Kalan kablolar da yeşil-beyaz, siyah-beyaz, sarı-siyah, sarı-kahverengi kabloların nereden çıktığını fotoğraf üzerinde işaretledim. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Cumartesi 18:44 Paylaş Cumartesi 18:44 Takipteyim. Ekrana geçince benim direksiyon kontrol de devre dışı kaldı. Takan usta çip lazım ancak öyle olur demişti ama hangi çip? Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Cumartesi 19:03 Yazar Paylaş Cumartesi 19:03 Süleyman Can yazdı: Takipteyim. Ekrana geçince benim direksiyon kontrol de devre dışı kaldı. Takan usta çip lazım ancak öyle olur demişti ama hangi çip? Youtube da çok video var hocam eksi uç ile yapıyorlar sanırım. Çipe gerek yok diyorlar. Çip dediğiniz şey aparat diye satılıyor. Aldığım teyp kadar fiyatı var. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Arda Dulgar Pazar 16:15 Yazar Çözüm Paylaş Pazar 16:15 (düzenlendi) Durumu çözdüm. Benim teyp montajından sonra 5 kablo kalıyordu. Kumandanın arkasındaki deliğe bir tornavida dokundurunca kumanda çıkıyor. Kumanda soketinden giden kablo renklerine baktım. Biri siyah beyaz biri sarı kahverengi. O kablolardan birini teyp soketindeki key1 kablosuna bağladım. Misal siyah beyaz olanı. Sarı kahverengi olana ise teyp soketindeki siyah kablodan - uçtan yani paralel çektim. Bukadar. Çalıştı. Çok basitmiş meğer. Ben izlediğim videoları biraz yanlış anlamışım Key 2 ile işiniz yok. Süleyman Can yazdı: Takipteyim. Ekrana geçince benim direksiyon kontrol de devre dışı kaldı. Takan usta çip lazım ancak öyle olur demişti ama hangi çip? Görebilmeniz adına alıntı yapıyorum. Pazar 16:18 tarihinde Arda Dulgar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazar 18:35 Paylaş Pazar 18:35 Arda Dulgar yazdı: Durumu çözdüm. Benim teyp montajından sonra 5 kablo kalıyordu. Kumandanın arkasındaki deliğe bir tornavida dokundurunca kumanda çıkıyor. Kumanda soketinden giden kablo renklerine baktım. Biri siyah beyaz biri sarı kahverengi. O kablolardan birini teyp soketindeki key1 kablosuna bağladım. Misal siyah beyaz olanı. Sarı kahverengi olana ise teyp soketindeki siyah kablodan - uçtan yani paralel çektim. Bukadar. Çalıştı. Çok basitmiş meğer. Ben izlediğim videoları biraz yanlış anlamışım Key 2 ile işiniz yok. Görebilmeniz adına alıntı yapıyorum. Youtube da anlattığınız gibi yapan video linki var mı? Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Pazartesi 06:45 Yazar Paylaş Pazartesi 06:45 Süleyman Can yazdı: Youtube da anlattığınız gibi yapan video linki var mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts