İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Kumandasından Pioneer Teyp Kontrol Bağlantı Şeması

Coşku Mert

Recommended Posts

Coşku Mert

renault direksiyon kumandasından pioneer teyp kontrolü aktif etmek için w/r girişinden dirençler kullanarak bağlantı kablosu yapılıyor. videoda anlatılmış fakat pcb kullanarak bağlantıyı nasıl yapacağım bir türlü çözemedim. hangi direnci hangi kabolaya nasıl lehimliycem, ortak uçlar var onları nasıl bağlıycam çözemedim :)

kendimce şöyle bir şema yaptım, renklere göre multimetreden sağlamasını da yaptım. bu renklere dirençlere göre pcb üzerinde nasıl bir dizilim ve bağlantı yapamam gerek?

WhatsApp Image 2025-01-29 at 07.15.47.jpeg

20250201_091016.jpg

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Çağlar Bayur yazdı:

en gıcık oldığum bağlantı

konuya cevap gelince lehim makinasini isitmistim. bu da mi gol degil be :(

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Coşku Mert yazdı:

konuya cevap gelince lehim makinasini isitmistim. bu da mi gol degil be :(

iletiye tıklayınca hüsran diosun :rofl: 88 defa teyp takmışımdır direksiyona hiç bağlayamadım bir garip iş o

s-l1200.jpg

bu sisteme kendim eski vestelden dokunmatik panel söküp harici tık tık yapmıştım şahanda, hem de lehimsiz

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Çağlar Bayur yazdı:

iletiye tıklayınca hüsran diosun :rofl: 88 defa teyp takmışımdır direksiyona hiç bağlayamadım bir garip iş o

s-l1200.jpg

bu sisteme kendim eski vestelden dokunmatik panel söküp harici tık tık yapmıştım şahanda, hem de lehimsiz

eve gidince deneme yanilma yoluyla bulucam artik. nasil husran yasadiysam kendimi gurpinar sahile atmisim :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

forumdan cevap gelmeyince ben de hirslandim boyle bi modül yaptim demek isterdim ama yapamadim hazir olarak aldim :biggrin: bilsem hic ugrasmazdim ne guzel haziri varmis 450 lira hem de. bisey degil

20250205_141515.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Sen ayarlarsın daha neler yapacan o arabaya kim bilir :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Coşku Mert yazdı:

sagol abi :kihkih:

Modül sadece Renault için mi? Link var mı?

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

araba markasına göre devre yapmış yani çok güzel

diger markaları bilmiyorum ama renault icin mikrodenetleyici kullanarak gayet guzel yapmış :)

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...