Coşku Mert Cumartesi 06:23 Paylaş Cumartesi 06:23 renault direksiyon kumandasından pioneer teyp kontrolü aktif etmek için w/r girişinden dirençler kullanarak bağlantı kablosu yapılıyor. videoda anlatılmış fakat pcb kullanarak bağlantıyı nasıl yapacağım bir türlü çözemedim. hangi direnci hangi kabolaya nasıl lehimliycem, ortak uçlar var onları nasıl bağlıycam çözemedim kendimce şöyle bir şema yaptım, renklere göre multimetreden sağlamasını da yaptım. bu renklere dirençlere göre pcb üzerinde nasıl bir dizilim ve bağlantı yapamam gerek? 2 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 10:08 Yazar Paylaş Cumartesi 10:08 Çağlar Bayur yazdı: en gıcık oldığum bağlantı konuya cevap gelince lehim makinasini isitmistim. bu da mi gol degil be 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 11:05 Paylaş Cumartesi 11:05 Coşku Mert yazdı: konuya cevap gelince lehim makinasini isitmistim. bu da mi gol degil be iletiye tıklayınca hüsran diosun 88 defa teyp takmışımdır direksiyona hiç bağlayamadım bir garip iş o bu sisteme kendim eski vestelden dokunmatik panel söküp harici tık tık yapmıştım şahanda, hem de lehimsiz 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 11:11 Yazar Paylaş Cumartesi 11:11 Çağlar Bayur yazdı: iletiye tıklayınca hüsran diosun 88 defa teyp takmışımdır direksiyona hiç bağlayamadım bir garip iş o bu sisteme kendim eski vestelden dokunmatik panel söküp harici tık tık yapmıştım şahanda, hem de lehimsiz eve gidince deneme yanilma yoluyla bulucam artik. nasil husran yasadiysam kendimi gurpinar sahile atmisim 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 11:19 Yazar Paylaş Dün saat 11:19 forumdan cevap gelmeyince ben de hirslandim boyle bi modül yaptim demek isterdim ama yapamadim hazir olarak aldim bilsem hic ugrasmazdim ne guzel haziri varmis 450 lira hem de. bisey degil 2 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 18:26 Yazar Paylaş Dün saat 18:26 Mehmet Ozyurek yazdı: Eline sağlık 😂 sagol abi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Dün saat 20:10 Paylaş Dün saat 20:10 Sen ayarlarsın daha neler yapacan o arabaya kim bilir 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Coşku Mert yazdı: sagol abi Modül sadece Renault için mi? Link var mı? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Modül sadece Renault için mi? Link var mı? saticiya sorarsiniz cok ilgili kendisi. ben havale kargo seklinde aldim ama n11 magazasi da varmis. oranin linkini atayim https://www.n11.com/urun/arcars-megane-1-direksiyon-kumanda-aparati-doubleuniversal-28222417?magaza=ayberkotomotiv Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Coşku Mert yazdı: saticiya sorarsiniz cok ilgili kendisi. ben havale kargo seklinde aldim ama n11 magazasi da varmis. oranin linkini atayim https://www.n11.com/urun/arcars-megane-1-direksiyon-kumanda-aparati-doubleuniversal-28222417?magaza=ayberkotomotiv araba markasına göre devre yapmış yani çok güzel Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: araba markasına göre devre yapmış yani çok güzel diger markaları bilmiyorum ama renault icin mikrodenetleyici kullanarak gayet guzel yapmış 12 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts