Evren Barış Özbek Cumartesi 18:07 Yazar Paylaş Cumartesi 18:07 2022de Golf'ü almadan önce Jeep Renegade almak istemiştim. @Sani Gerşon Sani'den araç ile ilgili bilgiler almıştım. Ancak o dönemdeki araç kıtlığı beni tekrar Golf'e yöneltmişti. Ani bir kararla Clio satılınca kendimi Renegade ilanlarına bakarken buldum. Neyse, Araç 2023 model, 14000km de, 1.5 E-Hybrid Limited. Tech Paket ve açılır cam tavan var. Garantisi 2 yıl uzatılmış. Kullanım tecrübelerimi daha sonra ayrıca yazarım, çünkü çok yeni. Alışmaya çalışıyorum. Gelsin fotoğraflar... 16 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Cumartesi 18:09 Paylaş Cumartesi 18:09 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de düşünmüştüm güzel araba ama bagajı küçük gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 18:36 Paylaş Cumartesi 18:36 Hayırlı olsun abi güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 20:46 Paylaş Cumartesi 20:46 Maşallah hayırlı olsun geçen sene Opel i ilk satılığa çıkardığımda bu kasanın 1.3 olanına da bakıyordum. Bu farlar çok can alıcı duruyor. Kaça geldi abi? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 00:28 Paylaş Pazar 00:28 Mazda’dan önce Sarı Renegade ile pazarlık yapmıştım. Hayırlı olsun şahane görünüyor. Hybrid olması da başka güzellik. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazar 17:57 Yazar Paylaş Pazar 17:57 Adnan Çakır yazdı: Maşallah 🧿 Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de düşünmüştüm güzel araba ama bagajı küçük gelmişti. Alpay Sumer yazdı: gülerek kullan abi 🧿 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullanın Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun . Metin Akbal yazdı: Maşallah hayırlı olsun geçen sene Opel i ilk satılığa çıkardığımda bu kasanın 1.3 olanına da bakıyordum. Bu farlar çok can alıcı duruyor. Kaça geldi abi? Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Çağrı Alaf yazdı: Mazda’dan önce Sarı Renegade ile pazarlık yapmıştım. Hayırlı olsun şahane görünüyor. Hybrid olması da başka güzellik. 🧿 Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim. Bagaj 351lt. Ancak stepne yerine lastik tamir kiti koydukları için seviye rafını alt tarafa alınca 400lt nin üstüne çıkıyor. Golf'ün bagajı 380lt. Bize yetiyordu. Bu fazlasıyla yeter. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazar 18:59 Paylaş Pazar 18:59 Havalı bir araba.. Seviyorum.. Test etmek nasip olmadı ama.. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 05:40 Paylaş Pazartesi 05:40 hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 07:50 Paylaş Pazartesi 07:50 Evren Barış Özbek yazdı: Ancak stepne yerine lastik tamir kiti koydukları için Ben koca stepneyi çıkarıp mini stepne koymuştum. Mutlaka tavsiye ederim. Stepnesiz araç olmaz. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 13:06 Paylaş Pazartesi 13:06 Sağlıklı günlerde güle güle kullanın Evren. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 13:50 Paylaş Pazartesi 13:50 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazartesi 17:56 Yazar Paylaş Pazartesi 17:56 Alpay Sumer yazdı: Havalı bir araba.. Seviyorum.. Test etmek nasip olmadı ama.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Talha Bilgi yazdı: hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin Sani Gerşon yazdı: Ben koca stepneyi çıkarıp mini stepne koymuştum. Mutlaka tavsiye ederim. Stepnesiz araç olmaz. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sağlıklı günlerde güle güle kullanın Evren. Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Çok teşekkür ederim. @Sani Gerşon ince stepneyi nereden almıştın? Stepnenin olmaması beni fazlasıyla rahatsız ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 18:07 Paylaş Pazartesi 18:07 Evren Barış Özbek yazdı: @Sani Gerşon ince stepneyi nereden almıştın? Ben facebook grubundan almıştım. Rüzgar Şentürk var, ondan temin etmiştim. Bir görüşün kendisi ile derim. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazartesi 18:11 Yazar Paylaş Pazartesi 18:11 Sami Demirpaz yazdı: Hayirli olsun. Jeep candir. Teşekkür ederim Sami. Sani Gerşon yazdı: Ben facebook grubundan almıştım. Rüzgar Şentürk var, ondan temin etmiştim. Bir görüşün kendisi ile derim. Telefonu var bende, ararım. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü Pazartesi 18:20 Paylaş Pazartesi 18:20 Hayırlı olsun.Keyifli seyirler inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Salı 05:49 Paylaş Salı 05:49 Hayırlı olsun Evren abi. Güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts