Evren Barış Özbek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun. İyi günlerde, kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Çok güzel görünüyor, Türkiye de distribütör yüzünden tutmadı. Birde kaliteli araçlar ülkemizde az satılır, ikinci eli olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Çok güzel görünüyor, Türkiye de distribütör yüzünden tutmadı. Birde kaliteli araçlar ülkemizde az satılır, ikinci eli olmaz. mazda artık 1.5 motor üretmiyor. Üretiyor ama o da birkaç asya ülkesi için. O yüzden çekildiler. hem avrupa gümrük birliği ile mücadele edecek hem 2.0 motor ve üstü getirecek. Mecbur çekildi Türkiye’den mazda hep diyor. Bizim müşteri bize yeter. buna rağmen 1,25 milyon araç satıyor. İyi rakam yine butik üretici için 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun gülerek kullan, ıslak sopan gelene kadar suda yatmaya devam edecek 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Fırat Önal yazdı: Hayırlı olsun. Çok ama çok güzel. Sorması ayıp oralarda bu güzelliği kaç öğretmen maaşına alıyorlar? Çok teşekkür ediyorum hocam. Ortalamada ikisi de hiçbir şey yemese içmese Türkiye’de bir öğretmen 8 maaşa alır. Buradaki bir öğretmen 3 maaşa alır. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Çağrı kazasız cezasız kullan. Kaç model kaç km de kaç TL Teşekkürler abi, 2019 model 4. Jenerasyonun ilk kasası ve bu araba normalde Demo arabasıymış. 1 sene boyunca tezgahta standda beklemiş 2020 Haziranda satılmış. Ondan da ben aldım. 19.300AUD’a anlaştık. Güncel kur ile 426.000TL yapıyor. Normalde yine bu kadar para vermezdim 1-2 bin dolar aşağıya pazarlık yapardım ama kırmızılar çok nadir, alan satmıyor. Kilometresi 70.000. Yetkili servisten çıkmamış. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cumartesi 02:21 Yazar Paylaş Cumartesi 02:21 Metin Akbal yazdı: Asuman deyince aklıma Pardon filmi geldi Aracımın isminin önünde herhangi bir sıfat yoktur, ismi renginden gelmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen Cumartesi 04:28 Paylaş Cumartesi 04:28 kirmizi sevmesem de mazdanin rengi bu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Cumartesi 06:58 Paylaş Cumartesi 06:58 Fiestadan başka hangi araca yakışır diyordum kırmızı. Mazdayada yakışmış. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle Cumartesi 06:59 Paylaş Cumartesi 06:59 Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cumartesi 08:17 Yazar Paylaş Cumartesi 08:17 Eren Gökmen yazdı: mazdanin rengi bu Fatih Sarıkaya yazdı: Mazdayada yakışmış. Görür görmez aşık oldum. Boya çift katmanlıymış o yüzden yanarlı dönerli bir kırmızı gibi. Yukarıda arkadan çektiğim fotoğraflarda bariz görünüyor, tek karede bile 5-6 tane farklı ton kırmızı var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 09:34 Paylaş Cumartesi 09:34 Çağrı Alaf yazdı: Görür görmez aşık oldum. Boya çift katmanlıymış o yüzden yanarlı dönerli bir kırmızı gibi. Yukarıda arkadan çektiğim fotoğraflarda bariz görünüyor, tek karede bile 5-6 tane farklı ton kırmızı var. Aydınlık yerde de bi bakalım ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 09:46 Paylaş Cumartesi 09:46 Çağrı Alaf yazdı: Boya çift katmanlıymış 3 kat olması lazım zemine atılan astar ile üstüne atılan boyanın rengi değişiyor, yani yanlış astar üstüne doğru boyayı asan da renk değişiyor çok eğlenceli..... komple arabadan astar kazıyınca tecrübe etmesi çok iyi tecrübe 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cumartesi 10:08 Yazar Paylaş Cumartesi 10:08 Çağlar Bayur yazdı: 3 kat olması lazım zemine atılan astar ile üstüne atılan boyanın rengi değişiyor, yani yanlış astar üstüne doğru boyayı asan da renk değişiyor çok eğlenceli..... komple arabadan astar kazıyınca tecrübe etmesi çok iyi tecrübe Abi dediğinde haklısın, en alttaki renk Gri, sonra kırmızı sonra bir kırmızı daha, ikinci kırmızı yanar dönerli olması için. Bir de duydum ki bu arabalara normal pasta cila bir itina ile yapılmalıymış ki boya katmanları normalden çok çok ince dediler bana. Esasında sorduğum adam "Extremely Thin" ifadesini kullandı. O yüzden en ufak taş çarpmasında alttaki gri tabakaya kadar iniyor vuruklar. Bunun için de Mazda Amazon sitesinden 30 dolara rötuş boyası satıyor özellikle bu renk için. Taş gelirse boya yaralanırsa fırça ile sür, 12 saat bekle ikinci katmanı sür aynısı olur dediler. Bagajımda bir tane keşfettim dün aracı yıkarken, orası için sipariş verdim bakalım nasıl olacak. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Cumartesi 10:43 Paylaş Cumartesi 10:43 Mazda'ya hep Japon'un Mercedes'i diye bakmışımdır. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 11:02 Paylaş Cumartesi 11:02 şeker boyası der ameriganlar buna. verniği de acaip zor, atması yani, zaten boya katı yeni regulsayonda sulu... nerdeeeeeeeeee eski selülozik tek kat boyalar, gazlı bez kafi pırıl pırıl olurdu 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cumartesi 11:33 Yazar Paylaş Cumartesi 11:33 Araçta sanırım 91 oktan yakıt var, biraz naz ediyor ara sıra ancak bu önemsenmeyecek miktarda tabi. Bu depo bitsin en kısa zamanda 98’e geçeceğim. 14:1 olam sıkıştırma oranını 91 ile de çalışsın diye 13:1’e çekmişler. Bu sıkıştırma oranı ile en sağlıklısı 98 deniyor. Çağlar Bayur yazdı: şeker boyası der ameriganlar buna. verniği de acaip zor, atması yani, zaten boya katı yeni regulsayonda sulu... nerdeeeeeeeeee eski selülozik tek kat boyalar, gazlı bez kafi pırıl pırıl olurdu Kirlettiniz dünyayı kaldırdılar sonra biz uğraşıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:09 Paylaş Cumartesi 16:09 Çağrı Alaf yazdı: 13:1’e çekmişler. çekelenebilcek bir şey değildir o değer. blok kapak motor değişmeli bunun için ? kim çekmiş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 17:29 Paylaş Cumartesi 17:29 Çağlar Bayur yazdı: çekelenebilcek bir şey değildir o değer. blok kapak motor değişmeli bunun için ? kim çekmiş Mazdanın en çok sattığı yerlerden biri avustralya. Belki üretici ülkedeki benzin çeşidine göre ayarlama yapmıştır supap zamanlaması ile. Bu arada bana da çok mantıklı gelmedi çağrı alman gereken otomobil buydu aslında 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 17:59 Paylaş Cumartesi 17:59 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Aracin kendisi de çok tarz rengi ayrı tarz. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 18:04 Paylaş Cumartesi 18:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çağrı alman gereken otomobil buydu aslında Corvette Stingray çakması gibi 👍 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Cumartesi 18:13 Paylaş Cumartesi 18:13 Piyasası yok yeğenim. 😊 Hayırlı olsun güle güle kullan. Çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:31 Paylaş Cumartesi 18:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ayarlama yapmıştır supap zamanlaması ile. sıkıştırma oranı sabit metal metale olan odanın hacmi ve yüzeyi ile alakalı yani bloğu ve veya üst kapağı yeniden tasarlması lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts