Çağlar Bayur 30 Mart Paylaş 30 Mart amarok un yanında duran eşyalar? 1 gün kalmazdı tel kafes kilit felan yok ise... o daha tikkat çekici Yorum bağlantısı
Mertol Kip 30 Mart Paylaş 30 Mart Çağrı Alaf yazdı: Bu adamların plaka boyutları ile ilgili pek bi sıkıntıları yok galiba. Hepsi farklı boyutta. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 22:19 Yazar Paylaş Pazar 22:19 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Bu adamların plaka boyutları ile ilgili pek bi sıkıntıları yok galiba. Hepsi farklı boyutta. Yok, istediğin gibi özelleştiriyorsun abi. Katalog var. Oradan seçip sipariş ediyorsun. Çağlar Bayur yazdı: amarok un yanında duran eşyalar? 1 gün kalmazdı tel kafes kilit felan yok ise... o daha tikkat çekici O adam mekanik ustası gibi bir şey. Oradan yok yok. Pazar 22:19 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:39 Paylaş Pazartesi 13:39 Çağrı Alaf yazdı: Katalog var. Oradan seçip sipariş ediyorsun. ne acaip bi gezegen orası , yerçekimi durumu felan nasıl Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 08:15 Yazar Paylaş Dün saat 08:15 (düzenlendi) İlk uzun yolumu yaptım. 830 kilometre - 6.2L tüketim. Ortalama sürat 115km/h - Radar Cruise Control açık. Yer yer şehir içi ve 30 dakika 5km/h ile ilerleyen trafik. 800 kilometrelik yolculuk sonrası fullediğim depo 45 Litre ile 700 kilometre giderim diyor. Genelde söylediğinden fazla gidiyor. Toplam yakıt maliyeti: 2120 Lira Toplam Otoyol Geçiş Ücreti: 401 Lira. Dün saat 08:20 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 11:00 Paylaş Dün saat 11:00 (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Kadran tasarım çok güzel Aynen ne kadar anlaşılır ve okunaklı bir kadran. Eski Egea'ların kadran arap saçı mesela Dün saat 11:00 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:00 Paylaş Dün saat 14:00 o nasıl kadramış az bi komple foto alalım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 Çağlar Bayur yazdı: o nasıl kadramış az bi komple foto alalım isviçre saati gibi di mi çok yakmış bence. Yani yârım saatlik trafik ne derece etkiledi 800km’lik veriyi bilmiyorum ama bu şekilde skyactiv mındar derim 2.0 olduğu için mi acaba. Ya da rüzgara karşı falan mı gittin, adaptir yüksek devir mi çevirdi hızlan yavaşla şeklinde? Yağmur? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce az yakan masda henüz üretilmed zaten lpg hesabı hariç focusa taktıkları bir mazda motoru dönemi vardı , facia idi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o nasıl kadramış az bi komple foto alalım O zaman direkt video atayım. Animasyonları da belli olur hem. Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok yakmış bence. Yani yârım saatlik trafik ne derece etkiledi 800km’lik veriyi bilmiyorum Hiç etkilemedi bence abi. Baştan beri 6.1'di. 6.2 oldu orada. Cruze Control 2 vites birden küçültüp abanıyor hadi o da olmasın 6. Gittiğimiz yol buz gibi ve dümdüz. Atmosferiğin, hatta bir içten yanmalının en sevdiği şartlarda sürdük. Dışarısı 6-7 derece ama güneşli, çok hafif rüzgar ve düzlük. Biraz yakıyor evet. Az yakıyor mu diye alırken baktım desem yalan olur o yüzden çok da önemli değil. Aksam arıza yapmasın ve kaza durumunda içinden çıkarma ihtimali vardıysa tamamdı benim için. Tansu Kalafatoğlu yazdı: skyactiv mındar Seni Mazda gruplarına söylerim valla 1 hafta linçlerler. Ama önce mındar kelimesinin İngilizcesi lazım. 21 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi İmla 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: amarok un yanında duran eşyalar? 1 gün kalmazdı tel kafes kilit felan yok ise... o daha tikkat çekici Bizim apartmanın altı da böyle. Ses sisteminden tv ye kadar. Öyle durur açıkta.. Birgün fena patlatacam ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağrı Alaf yazdı: O zaman direkt video atayım. Animasyonları da belli olur hem. Hiç etkilemedi bence abi. Baştan beri 6.1'di. 6.2 oldu orada. Cruze Control 2 vites birden küçültüp abanıyor hadi o da olmasın 6. Gittiğimiz yol buz gibi ve dümdüz. Atmosferiğin, hatta bir içten yanmalının en sevdiği şartlarda sürdük. Dışarısı 6-7 derece ama güneşli, çok hafif rüzgar ve düzlük. Biraz yakıyor evet. Az yakıyor mu diye alırken baktım desem yalan olur o yüzden çok da önemli değil. Aksam arıza yapmasın ve kaza durumunda içinden çıkarma ihtimali vardıysa tamamdı benim için. Seni Mazda gruplarına söylerim valla 1 hafta linçlerler. Ama önce mındar kelimesinin İngilizcesi lazım. Adaptif yapmıştır bence. 5,5 hakkı onun mazda grupları artık yaşamıyor. Biz de burada kaburga dolması yiyoruz Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: mazda grupları artık yaşamıyor. Biz de burada kaburga dolması yiyoruz TR'de de var bir tane ama asıl burda her modele ayrı grup var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağrı Alaf yazdı: TR'de de var bir tane ama asıl burda her modele ayrı grup var. amerika’da 3 fabrikası olan mazda en çok araba sattığı avustralya’da fabrika kurmamış nedense. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: amerika’da 3 fabrikası olan mazda en çok araba sattığı avustralya’da fabrika kurmamış nedense. her kafasına esen kuramaz, 1 adet inek bile satın alamassın param var diye, değişik bir yer 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: amerika’da 3 fabrikası olan mazda en çok araba sattığı avustralya’da fabrika kurmamış nedense. Mazda 2, CX-3, BT-50 Tayland'da, CX-5 ve Mazda 6 Japonya'da, Mazda3, CX-30, CX-50, EZ-6 ise Çin'de üretiliyor. Bu 3 yakın lokasyonda zaten bant varken ve Avustralya'da Labor yani işçi masrafları asgari ücretten dolayı inanılmaz boyutlara ulaşmışken Avustralya'ya fabrika kurmak sadece Avustralya'da vergi toplayanları sevindirir. Mazda'yı da bu kötü karar feci etkiler. (di) Ben geçen kaliperleri kırmızıya boyatmak için bi aile garajından fiyat aldım bana kaliper başı 200 AUD dediler. Toplam 800 AUD vereceğim (18,340₺). Elbette kaba bir şekilde reddettim. Bu adamlara araba yaptırsan sonu kendi araba fabrikaları gibi olur. (Holden) Amerika kendi başına bir pazar. Görece izoleler ve oradaki nüfus, rekabeti pozitif anlamda etkiliyor. 2024 senesinde Amerika'da 424 bin küsür Mazda satılmış pazar payı yüzde 3 ve tüm zamanların rekoru kırılmış, önü açık, 2 fabrika daha kursa kurar. Bu oran Avustralya'da 2024 senesinde 95 bin civarı kalmış ve pazar payı neredeyse yüzde 8. Yani doyma başlamış. Yüzde 20 yapamayacağına göre fabrikaya da gerek yok gemilerin masrafı fabrika masrafının gerisinde kalmaya devam edecek. Importing'e devam. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bizim apartmanın altı da böyle. Ses sisteminden tv ye kadar. Öyle durur açıkta.. OLED televizyon ve Sound Bar'larınız nakit, değerinde alınır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağrı Alaf yazdı: OLED televizyon ve Sound Bar'larınız nakit, değerinde alınır. Akşam patlatınca ararım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Mazda 2, CX-3, BT-50 Tayland'da, CX-5 ve Mazda 6 Japonya'da, Mazda3, CX-30, CX-50, EZ-6 ise Çin'de üretiliyor. Bu 3 yakın lokasyonda zaten bant varken ve Avustralya'da Labor yani işçi masrafları asgari ücretten dolayı inanılmaz boyutlara ulaşmışken Avustralya'ya fabrika kurmak sadece Avustralya'da vergi toplayanları sevindirir. Mazda'yı da bu kötü karar feci etkiler. (di) Ben geçen kaliperleri kırmızıya boyatmak için bi aile garajından fiyat aldım bana kaliper başı 200 AUD dediler. Toplam 800 AUD vereceğim (18,340₺). Elbette kaba bir şekilde reddettim. Bu adamlara araba yaptırsan sonu kendi araba fabrikaları gibi olur. (Holden) Amerika kendi başına bir pazar. Görece izoleler ve oradaki nüfus, rekabeti pozitif anlamda etkiliyor. 2024 senesinde Amerika'da 424 bin küsür Mazda satılmış pazar payı yüzde 3 ve tüm zamanların rekoru kırılmış, önü açık, 2 fabrika daha kursa kurar. Bu oran Avustralya'da 2024 senesinde 95 bin civarı kalmış ve pazar payı neredeyse yüzde 8. Yani doyma başlamış. Yüzde 20 yapamayacağına göre fabrikaya da gerek yok gemilerin masrafı fabrika masrafının gerisinde kalmaya devam edecek. Importing'e devam. avustralya dünyaya ne satıyor da bu kadar zengin Yorum bağlantısı
Recommended Posts