Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağrı Alaf yazdı: İlk kasa Mazda 3’ler çok tutuluyor hala. Mazda ve Üst kapak, conta, sıcak, soğutma komiklikler şakalar Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 2005 model araba kullanan çok mu oralarda? İlk kasa Mazda 3’ler çok tutuluyor hala. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mazda ve Üst kapak, conta, sıcak, soğutma komiklikler şakalar honda olsa ? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: emisyon tantanası yaygın değil mi o kıtada? Yok abi herkes kafasına göre biniyor. Amerika mantığı. Ama büyük araçlara karşı halkta bir tepki var. RAM ve F150’ler özellikle çok küfür yiyor. Şeritler dar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: honda olsa ? Olur olur. Turbolu artık. Her türlü giydiririz Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Çok yakışıklı araba, güle güle kullan. Göğüs ve direksiyonu ayrı bir güzel 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Plakaları hapishanedeki mahkumlara bastırdıklarından biraz geç geldi. Şimdi arabayı benimseyebildim. Daha önce başkasının arabasını sürüyor gibiydim. 7 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: plakaya ne istenirse yazılabiliyor mu RTE yazacaktın değil mi 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: plakaya ne istenirse yazılabiliyor mu Ofansif mesajlar olmadığı sürece evet abi. Sen seçiyorsun sistemden. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Ofansif mesajlar olmadığı sürece evet abi. Sen seçiyorsun sistemden. ne acaip lem bu ecnebiler. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ne acaip lem bu ecnebiler. Browse Styles | myPlates Şuradaki linkten siparişi veriyorsun 20 gün bekliyorsun. Hem hapishanede işler yavaş ondan hem de aracın sorgusu yapılıyor bu sürede işte uygun mu değişime falan diye. Sonra bizim PTT gibi belediye şubeleri var oradan mail ile çağrılıyorsun sonra eski plakalarla gidiyorsun eski ruhsatı sistemden düşürüp yeniden ruhsat basıyorlar olay tamam. Ben bugün 3 gibi çağrıldım, 3:30'da şubedeydim 4 gibi işim bitmişti plakamı almıştım. Elbette kombinasyonlar arası fark var. Bende hem sayı hem harf olduğundan daha ucuz 125 dolar. Sadece Çağlar yapsam senelik 500 dolar. Eğer tek sayı tek rakam isteniyorsa fiyata artıyor. "1" yazılı plaka 400.000 dolarmış deniyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat İlkay Başaran yazdı: RTE yazacaktın değil mi TCDI olabilirdi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: TCDI olabilirdi hdi yani 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat İlkay Başaran yazdı: hdi yani ooo ford aslında olmuş lord fransızlar olmasa necedir hali 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mazda CX-3'ün 18 inç jantları ile 16 inç jantlarımı değiştirmek istiyorum. Ancak konfor kaybı çok olur mu? Burada yollar bazı yerlerde hiç iyi değil. Bir çukura falan girip lastikten ya da janttan olmaktan korkuyorum. Güncel Ölçü - 205 / 60 / 16 Hedef Ölçü - 215 / 45 / 18 5 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 17 yi geçmem şahsen gececeksem. Şu anki aracım ile aynı ebat seninkiler fısır fısır. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: 17 yi geçmem şahsen gececeksem. Şu anki aracım ile aynı ebat seninkiler fısır fısır. Ben de çok memnunum bu ölçüden. Cidden fısır fısır hem yol tutuyor hem de rahat ancak biraz daha spor dursa fena olmazdı. Siyaha boyamak da bir seçenek. Siyah jantlar şöyle görünüyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Full siyah jant bir türlü sevemiyorum nedense 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Güncel Ölçü - 205 / 60 / 16 Hedef Ölçü - 215 / 45 / 18 Bir miktar konfor düşer ama, keyifli olur. Yollar aşırı kötü değil ise, kullanılabilir. Yıllarca Eibach Pro, Koni Sport ve 225/40/18 üçlüsünü sorunsuz kullandım. Lastiklerin XL yanak olması önemli. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 17 jant candır. Daha büyüğü beni korkutuyor. Şu an 18'ler var ve aklım çıkıyor bi yerde lastiği bırakacağım diye. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Ben de çok memnunum bu ölçüden. Cidden fısır fısır hem yol tutuyor hem de rahat ancak biraz daha spor dursa fena olmazdı. Siyaha boyamak da bir seçenek. Siyah jantlar şöyle görünüyor. Kırmızı siyah uyumu jantta ben hoslaşmıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts