İçeriğe Yönlendir

Asuman

Çağrı Alaf

Recommended Posts

Alpay Sumer

uvvvv yanayiiii 🔥🔥🔥🔥 🧿 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Hayırlı olsun. :nazar:

İyi günlerde, kazasız belasız kullan. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

Çok güzel görünüyor, Türkiye de distribütör yüzünden tutmadı. Birde kaliteli araçlar ülkemizde az satılır, ikinci eli olmaz. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

Çok güzel görünüyor, Türkiye de distribütör yüzünden tutmadı. Birde kaliteli araçlar ülkemizde az satılır, ikinci eli olmaz. 

mazda artık 1.5 motor üretmiyor. Üretiyor ama o da birkaç asya ülkesi için.  O yüzden çekildiler. 

hem avrupa gümrük birliği ile mücadele edecek hem 2.0 motor ve üstü getirecek. Mecbur çekildi Türkiye’den

mazda hep diyor. Bizim müşteri bize yeter. buna rağmen 1,25 milyon araç satıyor. İyi rakam yine butik üretici için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı olsun gülerek kullan, ıslak sopan gelene kadar suda yatmaya devam edecek :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Fırat Önal yazdı:

Hayırlı olsun. Çok ama çok güzel. 

Sorması ayıp oralarda bu güzelliği kaç öğretmen maaşına alıyorlar?

Çok teşekkür ediyorum hocam. Ortalamada ikisi de hiçbir şey yemese içmese Türkiye’de bir öğretmen 8 maaşa alır. Buradaki bir öğretmen 3 maaşa alır. 

Adnan Çakır yazdı:

Hayırlı olsun Çağrı kazasız cezasız kullan.

Kaç model kaç km de kaç TL

Teşekkürler abi, 2019 model 4. Jenerasyonun ilk kasası ve bu araba normalde Demo arabasıymış. 1 sene boyunca tezgahta standda beklemiş 2020 Haziranda satılmış. Ondan da ben aldım. 19.300AUD’a anlaştık. Güncel kur ile 426.000TL yapıyor. Normalde yine bu kadar para vermezdim 1-2 bin dolar aşağıya pazarlık yapardım ama kırmızılar çok nadir, alan satmıyor. Kilometresi 70.000. Yetkili servisten çıkmamış. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Metin Akbal yazdı:

Asuman deyince aklıma Pardon filmi geldi :D

Aracımın isminin önünde herhangi bir sıfat yoktur, ismi renginden gelmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Fiestadan başka hangi araca yakışır diyordum kırmızı. Mazdayada yakışmış. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Eren Gökmen yazdı:

mazdanin rengi bu

Fatih Sarıkaya yazdı:

Mazdayada yakışmış.

Görür görmez aşık oldum. Boya çift katmanlıymış o yüzden yanarlı dönerli bir kırmızı gibi. Yukarıda arkadan çektiğim fotoğraflarda bariz görünüyor, tek karede bile 5-6 tane farklı ton kırmızı var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağrı Alaf yazdı:

Görür görmez aşık oldum. Boya çift katmanlıymış o yüzden yanarlı dönerli bir kırmızı gibi. Yukarıda arkadan çektiğim fotoğraflarda bariz görünüyor, tek karede bile 5-6 tane farklı ton kırmızı var. 

Aydınlık yerde de bi bakalım ama :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağrı Alaf yazdı:

Boya çift katmanlıymış

3 kat olması lazım zemine atılan astar ile üstüne atılan boyanın rengi değişiyor, yani yanlış astar üstüne doğru boyayı asan da renk değişiyor çok eğlenceli..... komple arabadan astar kazıyınca tecrübe etmesi çok iyi tecrübe

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Çağlar Bayur yazdı:

3 kat olması lazım zemine atılan astar ile üstüne atılan boyanın rengi değişiyor, yani yanlış astar üstüne doğru boyayı asan da renk değişiyor çok eğlenceli..... komple arabadan astar kazıyınca tecrübe etmesi çok iyi tecrübe

Abi dediğinde haklısın, en alttaki renk Gri, sonra kırmızı sonra bir kırmızı daha, ikinci kırmızı yanar dönerli olması için. Bir de duydum ki bu arabalara normal pasta cila bir itina ile yapılmalıymış ki boya katmanları normalden çok çok ince dediler bana. Esasında sorduğum adam "Extremely Thin" ifadesini kullandı. O yüzden en ufak taş çarpmasında alttaki gri tabakaya kadar iniyor vuruklar. Bunun için de Mazda Amazon sitesinden 30 dolara rötuş boyası satıyor özellikle bu renk için. Taş gelirse boya yaralanırsa fırça ile sür, 12 saat bekle ikinci katmanı sür aynısı olur dediler. Bagajımda bir tane keşfettim dün aracı yıkarken, orası için sipariş verdim bakalım nasıl olacak. 

IMG_4346.jpeg.33f7b750ae29214d1270a0ccc7a95410.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Mazda'ya hep Japon'un Mercedes'i diye bakmışımdır. Güle güle kullanın.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şeker boyası der ameriganlar buna. verniği de acaip zor, atması yani, zaten boya katı yeni regulsayonda sulu... nerdeeeeeeeeee eski selülozik tek kat boyalar, gazlı bez kafi pırıl pırıl olurdu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Araçta sanırım 91 oktan yakıt var, biraz naz ediyor ara sıra ancak bu önemsenmeyecek miktarda tabi. Bu depo bitsin en kısa zamanda 98’e geçeceğim. 14:1 olam sıkıştırma oranını 91 ile de çalışsın diye 13:1’e çekmişler. Bu sıkıştırma oranı ile en sağlıklısı 98 deniyor. 

image.png.8ea633ef33df06c803e840503ec13e05.png

Çağlar Bayur yazdı:

şeker boyası der ameriganlar buna. verniği de acaip zor, atması yani, zaten boya katı yeni regulsayonda sulu... nerdeeeeeeeeee eski selülozik tek kat boyalar, gazlı bez kafi pırıl pırıl olurdu

Kirlettiniz dünyayı kaldırdılar sonra biz uğraşıyoruz. :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağrı Alaf yazdı:

13:1’e çekmişler.

çekelenebilcek bir şey değildir o değer. blok kapak motor değişmeli bunun için ? kim çekmiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

çekelenebilcek bir şey değildir o değer. blok kapak motor değişmeli bunun için ? kim çekmiş

Mazdanın en çok sattığı yerlerden biri avustralya. Belki üretici ülkedeki benzin çeşidine göre ayarlama yapmıştır supap zamanlaması ile. Bu arada bana da çok mantıklı gelmedi :) 

çağrı alman gereken otomobil buydu aslında 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Aracin kendisi de çok tarz rengi ayrı tarz.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çağrı alman gereken otomobil buydu aslında 

Corvette Stingray çakması gibi 👍

1200px-Chevrolet_Corvette_C3_Stingray_IMG_3199.jpg

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Piyasası yok yeğenim. 😊 Hayırlı olsun güle güle kullan. Çok güzel. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ayarlama yapmıştır supap zamanlaması ile.

sıkıştırma oranı sabit metal metale olan odanın hacmi ve yüzeyi ile alakalı yani bloğu ve veya üst kapağı yeniden tasarlması lazım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...