Çağrı Alaf 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Aracın konusu arada kaynamıştı şöyle açayım. Bugün ilk defa fırsat oldu da yıkayabildim. Seçeneklerimi paylaştığım önceki konuda Tansu abinin tavsiyesi üzerine aklıma düştü kısa bir araştırma sonrası da iyice kafama yattı. Zaten 2-3 gün içinde de almış bulundum. 2.0L atmosferik motorunun 186 ve 150 beygirlik varyasyonlarından 150 beygir olanı. 2.0 T ve 2.5 T 4X4 versiyonlarına nispeten daha mülayim ve daha makul yürütme maliyeti sınırları içerisinde yer alıyor. 6 ileti tek kavrama önceki S-Tronic’e göre doğal olarak daha yavaş kalan ancak yumuşak geçişleri olan bir şanzımana sahip. Şahsi olarak çok çok hoşuma gitti. Pıtır pıtır kasiste alttan yana yalıtımı süper ama rüzgar yalıtımını test etmedim uzun yola çıkmadım henüz. İlk defa Apple Car Play nasip oldu büyük nimetmiş. Keza Head-Up sayesinde ceza yeme riskim sıfıra iniyor dalıp gitme durumları olmuyor. Ses sistemi Bose değil ama bu konuda çok seçici değilim, Elektro müzik dinleyen birisi olarak enstrümanları net ayırt edebiliyorum bu bana yetiyor da artıyor. Yakıt tüketimi şehiriçi 8.8 litre olarak gösteriyor. Uzun yola daha çıkmadım. Daha ne söyleyebilirim bilmiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler. 🧿 - Adaptif Farlar. - i-Stop - Havalandırmalı Ön Frenler - Lastik Basınç Sensörü - Head-Up Display - Kör Nokta Uyarı Sistemi - Radar Cruise Control - Acil Otomatik Frenleme - Tabela Okuma - Geri Görüş Kamerası - Geri Park sensörü - Apple Car Play - Android Auto - Süpürgeden Püskürtmeli Silecekler - Dahili Navigasyon - Telefondan Çalıştırma - Kilitleme - Alarm Modu - 16 inç Alaşım Jantlar - Çift Egzoz Çıkışı - Soul Cry Crystal Lansman Özel Rengi - Otomatik Katlanır Aynalar 33 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak şanzımanı tork konvertörlü değil mi? Ben hiç tek çift kavramalı şanzıman duymamıştım 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: şanzımanı tork konvertörlü değil mi? Ben hiç tek çift kavramalı şanzıman duymamıştım Çift kavramalı değil ama Hibrit şanzıman diyorlar. Bir tane kitleme dişlisi mi ne varmış vites geçişlerini o çift kavrama gibi simüle edip vites geçişlerini hızlandırıyormuş. En azından benim anladığım o. Skydrive-Active diye geçiyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Türkiyeye dönersen getirsene Gemi masrafını, vergisini ve direksiyon dönüşümünü ödeyene 1 paket sigara ve bir kase mercimeğe bırakırım. 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 31 Ocak Paylaş 31 Ocak (düzenlendi) E bu ateş ediyo ???? 😃Ama defolu galiba, direksiyonu yanlış yere koymuşlar. Maşallah çok güzel 🧿🧿🧿 Kazasız belasız kullanın. 31 Ocak tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Çift kavramalı değil ama Hibrit şanzıman diyorlar. Bir tane kitleme dişlisi mi ne varmış vites geçişlerini o çift kavrama gibi simüle edip vites geçişlerini hızlandırıyormuş. En azından benim anladığım o. Skydrive-Active diye geçiyor. Gemi masrafını, vergisini ve direksiyon dönüşümünü ödeyene 1 paket sigara ve bir kase mercimeğe bırakırım. yeni nesil tam otomatiklerde her viteste kilitleme özelliği. Skyactiv drive deyince hatırladım. Demekki unutmuşum. Mazda almam lazım benim yaa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çok güzelmiş.. Biz buralarda cesaret edemiyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzelmiş.. Biz buralarda cesaret edemiyoruz.. Sağdan direksiyona mı? Al yeaa ne olacak Çağrı hayırlı olsun tekrardan. 7 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Biz buralarda cesaret edemiyoruz.. Ben arabalara ilgi duymaya başlamadan önce tutmadığından dolayı Türkiye pazarından çekilmişler. Halbuki kime sorsan övgüyle bahsediyor. Neden böyle oldu bilmiyorum. Belki de suçlu coğrafi konumdur. Almanya-İtalya-Fransa’ya çok yakınız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Maşallah. Buradan bi tane sopa kargolayacağım. Islatsam, yolda kurur. Siz gelince ıslatıp ıslatıp bi zahmet 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Bazı markaların kendine has renkleri var ya, bu öyle mazda kırmızısı ,çok hoş. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: yeni nesil tam otomatiklerde her viteste kilitleme özelliği. Skyactiv drive deyince hatırladım. Demekki unutmuşum. Mazda almam lazım benim yaa Sen şanzımansız seviyorsun diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum? Çağrı hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan. 1 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun. Çok ama çok güzel. Sorması ayıp oralarda bu güzelliği kaç öğretmen maaşına alıyorlar? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Fırat Önal yazdı: Hayırlı olsun. Çok ama çok güzel. Sorması ayıp oralarda bu güzelliği kaç öğretmen maaşına alıyorlar? 2 maaş falandır Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun Çağrı kazasız cezasız kullan. Kaç model kaç km de kaç TL .🤔 2006 da Focus'la bunun 1.5 sedanı arasında çok git gel yaşadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts