Evren Erakçora 2 Şubat Paylaş 2 Şubat 60+60 Tl verdim geçen hafta , 1km yok uzunluğu. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ben geçmiyom ki ya.. geçen düşünsün Bana mı dedin? Tünel 31.12.2023’te 15₺ idi 2024’te sırasıyla 25₺ 35₺ ve 41₺ oldu. 2025’e girerken de 60₺ oldu. Hangimizin geliri 1 senede bu kadar arttı da da bize bu zam reva görüldü. 900 metrelik bir tünelden bahsediyoruz. Dağ yolundan gidersem sorun değil ama normalde duble yol olan Muğla Antalya yolunun o kısmı nedense gidiş geliş. Madem o yola güveniyorsun duble yol yap biz de tünelin fiyatını sorun etmeyelim. Devlet Doğu Karadenize bunun çok daha fazlasını yapmış hepsi bedava. 2025 sonuna kadar dişimizi sıkacaktık sonra bize de bedava olur dedik ama bir anda şoka girdik bu haberle. Yemin etmeyim ama bir daha kullanmam. Çok kızgınım politikacılara da, tünelle ilgili sözler verdiler hiç birini yerine getiremediler. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olayın detayı çıktı. 1.tünel yid ile yapılmış. 2030’da devredilecekmiş. tünel kapasitesi yetmemiş. Kgm de müteahhide 2.yi yap demiş. Ama müteahhit yapmamış. Kgm de kendi yapmış. Ama işletmesini aynı firmaya paslamış. Bunun karşılığında 2 tünelin 2025’de kgm’ye devredilmesinde anlaşmışlar. hemen peşine müteahhit tahkim’e gitmiş. Bu tahkim konusu acayip. Mahkeme bile bozamıyor. Tahkimler yid projelerinde müteahhit firmayı koruyor. kgm dava açmak istiyor. Mahkeme açamazsın, tahkim kararı gereği tüneller 2030’a kadar müteahhitin diyor. Yargıtaydan dönüyor iş. Bu konuyu kamuoyuna duyurmak lazım. Yoksa çoğu insan, emmi gibi, geçmediği bir tüneli dert etmeyecek Tünelin işletmesi fena paracı. Zamanında ambulanstan para istediler olay oldu burada.. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Emre Şimşek yazdı: Bu konuyu kamuoyuna duyurmak lazım. marinalar..... şeker fabrikları..... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Aziz nesin ne demişti.... Emre Şimşek yazdı: Bu konuyu kamuoyuna duyurmak lazım. Yoksa çoğu insan, emmi gibi, geçmediği bir tüneli dert etmeyecek Çağlar Bayur yazdı: marinalar..... şeker fabrikları..... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Burda kimse kimseye aşık değil. Bence devir de değişti. Birinin keyfi yerindeyse asla başkasının derdiyle dertlenmiyor. Kahvehanelerde akşama kadar devlet yöneten millet, en basidinden halk olmayı beceremiyor. Sözüm meclisten dışarı tabi. Emmim eğleniyor bizimle:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Emre Şimşek yazdı: Emmim eğleniyor bizimle:) Ben ironi yapıyorum ya Bir yılda 15 ten 60 a çıkar mı ücret. Ne oldu. Maliyetleri mi arttı. Ayrıca yapılmış bir sözleşme var ortada. Neden uzatırsın. Gerekçen ne? Bir tarafta bir tane Müteahhit, diğer tarafta halk varken. Müteahhit lehine güncellemeler yapılıyor. Kuzey Marmara da aynı oldu. Tutmayan geçiş garantisi %50 ye yakın artırıldı diye duydum. Türkiye’deki tüm araçlar 22 şer defa geçerse ancak tutuyormuş. Ama işte olmuyor. Söylenmiyor. Söyleyen ködese gidiyor. Susan içine atıyor. Banane ya ben geçmiyorum nasıl olsa diyen kesim habersiz mutlu. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olayın detayı çıktı. 1.tünel yid ile yapılmış. 2030’da devredilecekmiş. tünel kapasitesi yetmemiş. Kgm de müteahhide 2.yi yap demiş. Ama müteahhit yapmamış. Kgm de kendi yapmış. Ama işletmesini aynı firmaya paslamış. Bunun karşılığında 2 tünelin 2025’de kgm’ye devredilmesinde anlaşmışlar. hemen peşine müteahhit tahkim’e gitmiş. Bu tahkim konusu acayip. Mahkeme bile bozamıyor. Tahkimler yid projelerinde müteahhit firmayı koruyor. kgm dava açmak istiyor. Mahkeme açamazsın, tahkim kararı gereği tüneller 2030’a kadar müteahhitin diyor. Yargıtaydan dönüyor iş. Verdiği 2. tüneli geri alsın o zaman. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Verdiği 2. tüneli geri alsın o zaman. şimdiye kadar o tünelden kazandığı paraları da geri ödesin hatta.. Normalde sözleşme 2032 yılına kadardı. O tüneli yapmadılar diye 2026’ya çekilmişti. Yıllardır ip gibi çekiyordum ben 2026’yı.. Halka karşı zengini savunan sistem de yönetici de yerin dibine batsın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts