Arda Dulgar Dün saat 14:53 Paylaş Dün saat 14:53 Merhaba Aracımdaki çakmaklığı çıkartıp yerine usb soket takmak istiyorum. Ancak bazı ürünlerdeki yorumlar çok kötü. Marka bir ürüne de denk gelmedim. Konu elektronik olunca tedirgin de etmiyor değil. Aşağıda görselini paylaştığım ürün ve türevlerini temin edip memnun kalmış bir arkadaşımız var mıdır acaba? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 15:20 Paylaş Dün saat 15:20 Bence bunu yapmayın, hem çakmaklık olmadık yerde lazım olur hem de bu aparatlar sağlıklı değil. Onun yerine çakmaklığa takılan ve seviye olarak çakmaklık hizasında kalan şarjlardan alın. Hızlı şarj vs daha sağlıklı olur. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:15 Paylaş Dün saat 16:15 çinden geliyor bunlar şansa dandiği de düşebilir bunlarda marka aranmaz 1 Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Dün saat 16:51 Yazar Paylaş Dün saat 16:51 (düzenlendi) Benim çakmaklık sanırım bozuk. baseusun bir transmitteri var sürekli kopuyor elle düzeltmem gerekiyor. Çakmaklığı değiştirip masraf edeceğime böyle bir şey yapayım demiştim. , bir de benim çakmak kontağa bağlı değil. normali bu mu bu arabada bilmiyorum. önceki arabalarımda kontak kapalıyken çakmak çalışmıyordu. çakmaklıkta bir şey bırakamıyorum. aküyü yiyor. Dün saat 16:52 tarihinde Arda Dulgar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Dün saat 16:54 Paylaş Dün saat 16:54 Arda Dulgar yazdı: Merhaba Aracımdaki çakmaklığı çıkartıp yerine usb soket takmak istiyorum. Ancak bazı ürünlerdeki yorumlar çok kötü. Marka bir ürüne de denk gelmedim. Konu elektronik olunca tedirgin de etmiyor değil. Aşağıda görselini paylaştığım ürün ve türevlerini temin edip memnun kalmış bir arkadaşımız var mıdır acaba? Bunun yanma riski olursa araç kül olur kofti bir şeye benziyor. Dıştan ayrıca takıp işin bitince çekmek en güvenli olanı. Bazı araçlarda çakmaklıkta daima elektrik olduğu için böyle şeyler tehlikeli. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Dün saat 17:25 Paylaş Dün saat 17:25 https://www.hepsiburada.com/xiaomi-arac-sarj-cihazi-100w-hizli-sarj-cift-usb-pm-HB000012J6BM?wt_gl=cpc.dsa.camp1718029593adgr66984208293&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwOe8BhCCARIsAGKeD54OIr0NoUOGnr7Wfr7dEaO31wu0SHZDztvU4N_lS0Atd4Na194ezUwaAvrkEALw_wcB 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru Dün saat 19:07 Paylaş Dün saat 19:07 Arda Dulgar yazdı: Merhaba Aracımdaki çakmaklığı çıkartıp yerine usb soket takmak istiyorum. Ancak bazı ürünlerdeki yorumlar çok kötü. Marka bir ürüne de denk gelmedim. Konu elektronik olunca tedirgin de etmiyor değil. Aşağıda görselini paylaştığım ürün ve türevlerini temin edip memnun kalmış bir arkadaşımız var mıdır acaba? 6 7 sene önce bir fiestaya takmıstım, halen sorunsuz calışıyor benzer bir urun. Tabi garantisi yok. Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Dün saat 19:41 Yazar Paylaş Dün saat 19:41 Aslında bir video buldum. Adam markalı çakmak usb adaptörünün içini açıp araca monte ediyor kartıyla birlikte lehimleyip. Bu olabilir gibi geldi. Yorum bağlantısı
Sedat Oral Dün saat 19:43 Paylaş Dün saat 19:43 Baseus un mini modeli var çakmaklığa takılıyor nerdeyse çıkıntısı yok bunun yerine daha pratik olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Eski aracim jetta ya uygulamistim. Hem usb sarj hemde araç voltajini olcmek icin koldayamadaki 12v cikisini iptal edip o zamanlar aliexpresten almıştım 5 seneye yakin kullandim sonrada sattim araci birsorun yaşamadım. Her geçen gün maliyet arttıkça ürünlerde eski kaliteden eser kalmiyor hep maliyet düşürme peşinde firmalar. 1 Yorum bağlantısı
Arda Dulgar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Uğur Kamil yazdı: Eski aracim jetta ya uygulamistim. Hem usb sarj hemde araç voltajini olcmek icin koldayamadaki 12v cikisini iptal edip o zamanlar aliexpresten almıştım 5 seneye yakin kullandim sonrada sattim araci birsorun yaşamadım. Her geçen gün maliyet arttıkça ürünlerde eski kaliteden eser kalmiyor hep maliyet düşürme peşinde firmalar. Güzel görünüyor hocam elinize sağlık Yorum bağlantısı
Arda Dulgar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Sedat Oral yazdı: Baseus un mini modeli var çakmaklığa takılıyor nerdeyse çıkıntısı yok bunun yerine daha pratik olabilir. Üstat benim çakmaklık kontak kapalıyken de çalışıyor. Sürekli bir şey bulunduramıyorum. Ya çakmaklığı kontağa bağlatmam lazım ya da on/off düğmeli bir şey almam lazım Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Arda Dulgar yazdı: Güzel görünüyor hocam elinize sağlık Teşekkür ederim. Ayni ürünü bundan önceki connect aracimada uygulamistim onuda uzun yillar sorunsuz kullanmistim. Telefonda onun resimini bulamadim. Yorum bağlantısı
Arda Dulgar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Uğur Kamil yazdı: Teşekkür ederim. Ayni ürünü bundan önceki connect aracimada uygulamistim onuda uzun yillar sorunsuz kullanmistim. Telefonda onun resimini bulamadim. 11 yıl öncesine ait bir konunuz var forumda çakmaklığı sanırım kontağa bağlamışsınız. Kontak elektriğini nereden aldınız? Teybe giden soketten alsam sorun olur mu? Sigorta kutusuna mı uzanmam lazım? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Arda Dulgar yazdı: 11 yıl öncesine ait bir konunuz var forumda çakmaklığı sanırım kontağa bağlamışsınız. Kontak elektriğini nereden aldınız? Teybe giden soketten alsam sorun olur mu? Sigorta kutusuna mı uzanmam lazım? Sonrasinda gerek kalmamıştı teyp degisimine gitmistim mudahale etmedim orjinal tesisata. Çakmaklığı direk kontağa bağlamak mantikli değil, onun sigortasi ve kablosu farkli.. Fazla akim çeken birsey baglayinca sorun olabilir. Röle ile kontak açılınca tetiklenen bir sistem yapilabilir. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çakmaklığa sürekli elektrik gidiyorsa yapmanız çok sağlıklı değil. En azından sürüş esnasında bir problem olursa müdahale şansınız olur ama gece olursa büyük problem. İlla böyle bir şey yapacaksanız öncelikle kontağa bağlı akım işini ayarlamanız lazım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Arda Dulgar yazdı: Merhaba Aracımdaki çakmaklığı çıkartıp yerine usb soket takmak istiyorum. Ancak bazı ürünlerdeki yorumlar çok kötü. Marka bir ürüne de denk gelmedim. Konu elektronik olunca tedirgin de etmiyor değil. Aşağıda görselini paylaştığım ürün ve türevlerini temin edip memnun kalmış bir arkadaşımız var mıdır acaba? bundan ben aliexpress den aldım, jeep de arka tarafa önceki çakmak girişinden paralel hat çekip çalıştırdım. gayet güzel de oldu. ama bunun ucuzunu almayın. 1 Yorum bağlantısı
Arda Dulgar 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Bu aparatı çakmak yerine koymamak mantıklı sanırım. Ya tesisata müdahele edip başka bir konuma koymak lazım ya da çakmaklığa şarj aparatı takmak. Şarj aparatı takmanın dezavantajı benim için, sürekli elektrik geliyor. Bazı şarj arparatları kendinden ışıklı-göstergeli vs. Öyle olmayanlar elektrik harcar mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Arda Dulgar yazdı: Bu aparatı çakmak yerine koymamak mantıklı sanırım. Ya tesisata müdahele edip başka bir konuma koymak lazım ya da çakmaklığa şarj aparatı takmak. Şarj aparatı takmanın dezavantajı benim için, sürekli elektrik geliyor. Bazı şarj arparatları kendinden ışıklı-göstergeli vs. Öyle olmayanlar elektrik harcar mı? açma kapama düğmesi de var benim aldığımda. https://tr.aliexpress.com/item/1005006075389025.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.64.7fa13d12jAjXmk&gatewayAdapt=glo2tur 1 Yorum bağlantısı
Sedat Oral 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çoğu araç bir saat sonra falan elektiriği kesiyor. Bir tek japon grubunda gördüm sürekli elektrik veren. Sizin araç nedir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts