Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: TK ve İB adlarındaki zanlılar evlerinde sahte elektrik üretmeye çalışırken yakalandı. İB sandığın için bir şeyler arıyordu. Motor mu ne bilmiyorum. Ben de suçsuzum. Zaten şarj edilmiyor. Hiprit benimki 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Klima-ısı pompası mı yoksa webasto mu ucuza gelir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Klima-ısı pompası mı yoksa webasto mu ucuza gelir? karavan için mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: karavan için mi ev veya dükkan Güney kesimde kışın ılık yerler için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat evde webasto ben duymadım öyle multi nakitli birini tanıyamadık Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Şubat Paylaş 4 Şubat eskiden mazotlu kat kaloriferleri vardı... o olur ancak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Doğan Arşiray yazdı: eskiden mazotlu kat kaloriferleri vardı... o olur ancak. fueloil belki webasto daha verimlidir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Doğan Arşiray yazdı: eskiden mazotlu kat kaloriferleri vardı... o olur ancak. 10 numara yakıt satarlardı, aslen yağ idi şimdi yasak yakması Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: İB sandığın için bir şeyler arıyordu. Motor mu ne bilmiyorum. Ben de suçsuzum. Zaten şarj edilmiyor. Hiprit benimki Bi tutuklayalım delillere bakalım önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Klima-ısı pompası mı yoksa webasto mu ucuza gelir? Araçta webasto ucuza gelir bence Çok soğuk mekanda işe yarar zaten denk geldim eberschpaher ( nasıl yazılıyosa) marka olanın volvo elektrikli için webastosu var hem pil hem iç mekan için. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bi tutuklayalım delillere bakalım önce Araçta webasto ucuza gelir bence Çok soğuk mekanda işe yarar zaten denk geldim eberschpaher ( nasıl yazılıyosa) marka olanın volvo elektrikli için webastosu var hem pil hem iç mekan için. elektrik fatura muhabbetine dükkanlarda webasto ile ısıtma reklamları dönmeye başladı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrik fatura muhabbetine dükkanlarda webasto ile ısıtma reklamları dönmeye başladı. dalga formunu bozarak akım çekme yolları var ama yasak. bazı tasarruf yaptığını iddia eden mucit amcalar böyle kalofierler yapıp sattılar satıyorlardı. Elektrik çalıyorsunuz aslında demekten yorulmuştum. Şimdi yine türer. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts