Mahmut Yıldız 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Koç ile bir sıkıntın var galiba. Fenerbahçe'den dolayı mı? Yerine kim gelsin Kombassan mı? Aman Fenerin başkanı sakın değişmesin 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Tamer Topaç yazdı: Sende yok ki anlamazsın https://www.fordotosan.com.tr/tr/medya/basin-kitleri/ford-otosandan-ust-duzey-muhendislik-basarisi-turkiyenin-ilk-ve-tek-yerli-sanzimani 1950’ler otosan, 1960’lar anadol üretiminden hadi 1970 diyelim. 55 senede şanzıman üretebilmek gerçekten ciddi başarıdır Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1950’ler otosan, 1960’lar anadol üretiminden hadi 1970 diyelim. 55 senede şanzıman üretebilmek gerçekten ciddi başarıdır vestel hakkında düşüncelerini almak istiyorum nazif zorlu ya bakış açın nedir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat iyi müteahhittir çay içmişliğimiz var mesela 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: 55 senede şanzıman üretebilmek gerçekten ciddi başarıdır 88 yıllık markanın şanzımanı bile yok. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Aman Fenerin başkanı sakın değişmesin Rabbim Fenerbahçe'nin başından eksik etmesin. Çağlar Bayur yazdı: iyi müteahhittir çay içmişliğimiz var mesela Dokumacı değil miydi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Dokumacı değil miydi? iplikçi? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Çağlar Bayur yazdı: iplikçi? İpliği pazara çıkarmak buradan gelir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Ali Gülmez yazdı: vestel hakkında düşüncelerini almak istiyorum nazif zorlu ya bakış açın nedir ? müthiş inanılmaz. Şu an vestel tv’mde maç izlerken taç perde yiyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: müthiş inanılmaz. Şu an vestel tv’mde maç izlerken taç perde yiyorum Kafam cok karisti; tac perde diyince karsima bu cikti Tac kraker diye umuyorum 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Gökhan Tuna yazdı: tac perde diyince karsima bu cikti https://www.instagram.com/reel/DCwOG3WoymA/?igsh=MWcxNHoxemM0ZjAxbA== 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tamer Topaç yazdı: Şimdi hangi TV öneriliyor? TLC mi? beklenti nedir ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tamer Topaç yazdı: Şimdi hangi TV öneriliyor? TLC mi? yapıştır geçen arkadaş media markt’a gitti. 65-755 modeli 55 bin liraydı. Kalmamış. Ama şimdi alırsanız, gelecek tv’den veririz, aaaaaa bugüne özel indirim de var 46’ya alabilirsiniz. Aldı. Bugün aynı tv media markt’ta 65 bin. ekran ve özellikleri bakımında çok güzel tv Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Gülmez yazdı: beklenti nedir ? Teknolojinin nimetlerden yararlanmak isteyen ve oyun da oynayan birine önereceğim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: yapıştır 42 pfl7655 var. Bir kez bile sorun çıkarmadı ve zamanına göre iyi görüntüsü var. Konu üzerine kaşıntı tutuyor ama, kıyamıyorum. Orjinal Hollanda 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Arçelik sevmem ama f/p olduğu ürünlerde alırım, aldım. Vestel mecbur kalmazsam almam, almadım tüplü tv döneminden sonra. TCL var işyerinde, tam bir f/p ürünü. Eve alsam TCL alırdım sanırım, şuan Samsung var, 15 yıldır bozulmadı bir türlü, alamıyoruz yeni tv 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Şubat Paylaş 12 Şubat kendime 65 grundig arkadaşa ise 58 tcl aldık 2 si de google tv Ancak arçelik grubunun kumanda tasarımı çok ergonomik tcl de kurulum yaptım da tam bir eziyet oldu Tamer Topaç yazdı: Teknolojinin nimetlerden yararlanmak isteyen ve oyun da oynayan birine önereceğim. 42 pfl7655 var. Bir kez bile sorun çıkarmadı ve zamanına göre iyi görüntüsü var. Konu üzerine kaşıntı tutuyor ama, kıyamıyorum. Orjinal Hollanda ps5 oynuyorsan tv nin hz olarak çok iyi olmasına gerek yok ancak ileride bilgisayar ya da ps6 gibi fps olarak iyi bir tv almak şart mevcut lcd tv bu nedenle ancak miniled, qled gibi bir şey alabilrsin ileriye yönelik Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Murat Sürmeli yazdı: Arçelik sevmem ama f/p olduğu ürünlerde alırım, aldım. Vestel mecbur kalmazsam almam, almadım tüplü tv döneminden sonra. TCL var işyerinde, tam bir f/p ürünü. Eve alsam TCL alırdım sanırım, şuan Samsung var, 15 yıldır bozulmadı bir türlü, alamıyoruz yeni tv Valla bizde de durum boyle; ancak fiyatlari gorunce pamuklara sarasim geliyor televizyonu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts