Burak Tokcan Pazartesi 15:29 Paylaş Pazartesi 15:29 Ses olayına da dikkat edin derim. Görüntü ne kadar güzel olsa da ses o kalitede olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Ben de bir ara canlı canlı incelemiştim mağazalarda. Ses anlamında en beğendiğim Grundig olmuştu. LG'nin ses seviyesi çok yetersiz gelmişti. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 15:32 Paylaş Pazartesi 15:32 Burak Tokcan yazdı: Ses olayına da dikkat edin derim. Görüntü ne kadar güzel olsa da ses o kalitede olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Ben de bir ara canlı canlı incelemiştim mağazalarda. Ses anlamında en beğendiğim Grundig olmuştu. LG'nin ses seviyesi çok yetersiz gelmişti. yeni seri 65 inç grundig var ama ses kalitesi her şekilde yetersiz geliyor bass olmadığı sürece keyif vermiyor 6 ay boyunca ses sistemi olmadan kullandım ve 6500 e 2+1 300 watt lg aldım hdmi e-arc çıkışlı tv ve hdmi girişli ses sistemi alınır ise tek kumandadan kontrol yapılabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:38 Paylaş Pazartesi 16:38 Ali Gülmez yazdı: yeni seri 65 inç grundig var ama ses kalitesi her şekilde yetersiz geliyor bass olmadığı sürece keyif vermiyor 6 ay boyunca ses sistemi olmadan kullandım ve 6500 e 2+1 300 watt lg aldım hdmi e-arc çıkışlı tv ve hdmi girişli ses sistemi alınır ise tek kumandadan kontrol yapılabiliyor samsung bazı modellerinde sunwoofer var ve fiyatı epey artırıyor. ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 16:49 Paylaş Pazartesi 16:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: samsung bazı modellerinde sunwoofer var ve fiyatı epey artırıyor. ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım 6500 e soundbar + subwoofer lı 2+1 aldım çok güzel bass vuruyor soundbar 140 sub ise 160 watt 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu Pazartesi 16:50 Yazar Paylaş Pazartesi 16:50 Bizim iş iyice çıkmaza giriyor 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:13 Paylaş Pazartesi 17:13 https://www.epey.com/televizyon/lg-oled65c46la.html https://www.epey.com/televizyon/grundig-dubai-65-gho-9905.html 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 17:59 Paylaş Pazartesi 17:59 Şair burada Grundig al demiş:) Ben de konuyu takipteyim oled buled şuled 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:18 Paylaş Pazartesi 18:18 Emre Şimşek yazdı: Şair burada Grundig al demiş:) Ben de konuyu takipteyim oled buled şuled gru gürültü 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 19:27 Paylaş Pazartesi 19:27 Mehmet Yeter yazdı: Sony, tcl, philips ne lazım olur. Panasonıc var mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 19:45 Paylaş Pazartesi 19:45 Fatih Keskin yazdı: Panasonıc var mı Sharp var olur mu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 20:11 Paylaş Pazartesi 20:11 Fatih Keskin yazdı: Panasonıc var mı Ne yazık ki başkanım. Ama yine de bir sorayım. Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu Pazartesi 20:17 Yazar Paylaş Pazartesi 20:17 Şair çokta dinleyen yok 😁 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim el birliği ile delirttiniz 😁 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Salı 05:33 Paylaş Salı 05:33 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sharp var olur mu bi ara arkadaşa aldırmıştım üzerinden 10 sene geçti hala üzerine tv görmedim sıfırını bulsam dakika durmam alırım 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 06:05 Paylaş Salı 06:05 Fatih Keskin yazdı: Panasonıc var mı Nordmende öneririrm. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım Ses zayıf olunca diğer kısımlar da zayıflar. LPG'li sıfır E200 Mercedes gibi bir şey oluyor. Yok öyle bir şey yani. Genel cost her şeyi etkiler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 08:57 Paylaş Salı 08:57 Hüseyin Sönmez yazdı: Nordmende öneririrm. Ses zayıf olunca diğer kısımlar da zayıflar. LPG'li sıfır E200 Mercedes gibi bir şey oluyor. Yok öyle bir şey yani. Genel cost her şeyi etkiler. Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki. Alet şu. https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada& Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 10:25 Paylaş Salı 10:25 İlkay Başaran yazdı: Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki. Alet şu. https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada& Çizgi dikey mi? Ekranı cam sil ile silmiş cam sil de aşağıya akmış olabilir mi? Arıza kaydı açtır. Topu vs karıştırma top sadece kırığa sebep olur kırık yoksa garanti içinde olur. Arçelik olduğu için çok üzmezler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 10:38 Paylaş Salı 10:38 İlkay Başaran yazdı: Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki. Alet şu. https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada& nası ya biz ekranı tenis topunu geri göndersin diye kullanıyoruz? başkaişlevi de mi vardı 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 10:40 Paylaş Salı 10:40 Hüseyin Sönmez yazdı: Çizgi dikey mi? Ekranı cam sil ile silmiş cam sil de aşağıya akmış olabilir mi? Arıza kaydı açtır. Topu vs karıştırma top sadece kırığa sebep olur kırık yoksa garanti içinde olur. Arçelik olduğu için çok üzmezler. Yatay. Eksanı hiç silmeyiz sıvı birşeyle yani sıvı kaçma durumu olmadı hiç. Çizgi hep aynı renk değil 10 15 cm alttaki renkler neyse onu veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 12:36 Paylaş Salı 12:36 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam neden ki ? arçelik beko altus grundig hepsi aynı firma Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 12:59 Paylaş Salı 12:59 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam Tamam sana yok. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 13:00 Paylaş Salı 13:00 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam Onlar da seni fabrikaya almaz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 13:08 Paylaş Salı 13:08 İlkay Başaran yazdı: Yatay. Eksanı hiç silmeyiz sıvı birşeyle yani sıvı kaçma durumu olmadı hiç. Çizgi hep aynı renk değil 10 15 cm alttaki renkler neyse onu veriyor. Kırık var galiba. Çzigi elini bastırınca değişiyor mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 13:19 Paylaş Salı 13:19 Hüseyin Sönmez yazdı: Kırık var galiba. Çzigi elini bastırınca değişiyor mu? Yok hayır. Fiziksel bir durum görünmüyor aslında pek etkilemiyor da aklıma gelirse fark ediyorum çizgiyi. Basınca falan değişmiyor hep aynı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts