İçeriğe Yönlendir

TV Tavsiyesi

Celal Maraşlıoğlu

Recommended Posts

Burak Tokcan

Ses olayına da dikkat edin derim. Görüntü ne kadar güzel olsa da ses o kalitede olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Ben de bir ara canlı canlı incelemiştim mağazalarda. Ses anlamında en beğendiğim Grundig olmuştu. LG'nin ses seviyesi çok yetersiz gelmişti. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Burak Tokcan yazdı:

Ses olayına da dikkat edin derim. Görüntü ne kadar güzel olsa da ses o kalitede olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Ben de bir ara canlı canlı incelemiştim mağazalarda. Ses anlamında en beğendiğim Grundig olmuştu. LG'nin ses seviyesi çok yetersiz gelmişti. 

yeni seri 65 inç grundig var ama ses kalitesi her şekilde yetersiz geliyor bass olmadığı sürece keyif vermiyor

6 ay boyunca ses sistemi olmadan kullandım ve 6500 e 2+1 300 watt lg aldım hdmi e-arc çıkışlı tv ve hdmi girişli ses sistemi alınır ise tek kumandadan kontrol yapılabiliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gülmez yazdı:

yeni seri 65 inç grundig var ama ses kalitesi her şekilde yetersiz geliyor bass olmadığı sürece keyif vermiyor

6 ay boyunca ses sistemi olmadan kullandım ve 6500 e 2+1 300 watt lg aldım hdmi e-arc çıkışlı tv ve hdmi girişli ses sistemi alınır ise tek kumandadan kontrol yapılabiliyor

samsung bazı modellerinde sunwoofer var ve fiyatı epey artırıyor. 

ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

samsung bazı modellerinde sunwoofer var ve fiyatı epey artırıyor. 

ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım

6500 e soundbar + subwoofer lı 2+1 aldım çok güzel bass vuruyor

soundbar  140 sub ise 160 watt

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Bizim iş iyice çıkmaza giriyor 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Emre Şimşek yazdı:

Şair burada Grundig al demiş:)

Ben de konuyu takipteyim oled buled şuled :crazy:

gru gürültü :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Fatih Keskin yazdı:

Panasonıc var mı

Ne yazık ki başkanım. Ama yine de bir sorayım.

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Şair çokta dinleyen yok 😁 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim el birliği ile delirttiniz 😁

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sharp var olur mu

bi ara arkadaşa aldırmıştım üzerinden 10 sene geçti hala üzerine tv görmedim sıfırını bulsam dakika durmam alırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Fatih Keskin yazdı:

Panasonıc var mı

Nordmende öneririrm.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ses zayıf olunca diğer kısımlar da zayıflar.

LPG'li sıfır E200 Mercedes gibi bir şey oluyor. Yok öyle bir şey yani. Genel cost her şeyi etkiler. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Hüseyin Sönmez yazdı:

Nordmende öneririrm.

Ses zayıf olunca diğer kısımlar da zayıflar.

LPG'li sıfır E200 Mercedes gibi bir şey oluyor. Yok öyle bir şey yani. Genel cost her şeyi etkiler. 

Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki.

Alet şu.

https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada&

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
İlkay Başaran yazdı:

Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki.

Alet şu.

https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada&

Çizgi dikey mi? 

Ekranı cam sil ile silmiş cam sil de aşağıya akmış olabilir mi?

Arıza kaydı açtır. Topu vs karıştırma top sadece kırığa sebep olur kırık yoksa garanti içinde olur.

Arçelik olduğu için çok üzmezler. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Alet şu.

nası ya biz ekranı tenis topunu geri göndersin diye kullanıyoruz? başkaişlevi de mi vardı

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Hüseyin Sönmez yazdı:

Çizgi dikey mi? 

Ekranı cam sil ile silmiş cam sil de aşağıya akmış olabilir mi?

Arıza kaydı açtır. Topu vs karıştırma top sadece kırığa sebep olur kırık yoksa garanti içinde olur.

Arçelik olduğu için çok üzmezler. 

Yatay. Eksanı hiç silmeyiz sıvı birşeyle yani sıvı kaçma durumu olmadı hiç. Çizgi hep aynı renk değil 10 15 cm alttaki renkler neyse onu veriyor.  

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

neden ki ?

arçelik beko altus grundig hepsi aynı firma

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tamam sana yok. :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Onlar da seni fabrikaya almaz :crazy:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
İlkay Başaran yazdı:

Yatay. Eksanı hiç silmeyiz sıvı birşeyle yani sıvı kaçma durumu olmadı hiç. Çizgi hep aynı renk değil 10 15 cm alttaki renkler neyse onu veriyor.  

Kırık var galiba. Çzigi elini bastırınca değişiyor mu?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Hüseyin Sönmez yazdı:

Kırık var galiba. Çzigi elini bastırınca değişiyor mu?

Yok hayır. Fiziksel bir durum görünmüyor aslında pek etkilemiyor da aklıma gelirse fark ediyorum çizgiyi. Basınca falan değişmiyor hep aynı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...