Burak Tokcan 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Ses olayına da dikkat edin derim. Görüntü ne kadar güzel olsa da ses o kalitede olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Ben de bir ara canlı canlı incelemiştim mağazalarda. Ses anlamında en beğendiğim Grundig olmuştu. LG'nin ses seviyesi çok yetersiz gelmişti. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Burak Tokcan yazdı: Ses olayına da dikkat edin derim. Görüntü ne kadar güzel olsa da ses o kalitede olmadığı zaman bir anlamı kalmıyor. Ben de bir ara canlı canlı incelemiştim mağazalarda. Ses anlamında en beğendiğim Grundig olmuştu. LG'nin ses seviyesi çok yetersiz gelmişti. Genişlet yeni seri 65 inç grundig var ama ses kalitesi her şekilde yetersiz geliyor bass olmadığı sürece keyif vermiyor 6 ay boyunca ses sistemi olmadan kullandım ve 6500 e 2+1 300 watt lg aldım hdmi e-arc çıkışlı tv ve hdmi girişli ses sistemi alınır ise tek kumandadan kontrol yapılabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Ali Gülmez yazdı: yeni seri 65 inç grundig var ama ses kalitesi her şekilde yetersiz geliyor bass olmadığı sürece keyif vermiyor 6 ay boyunca ses sistemi olmadan kullandım ve 6500 e 2+1 300 watt lg aldım hdmi e-arc çıkışlı tv ve hdmi girişli ses sistemi alınır ise tek kumandadan kontrol yapılabiliyor Genişlet samsung bazı modellerinde sunwoofer var ve fiyatı epey artırıyor. ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: samsung bazı modellerinde sunwoofer var ve fiyatı epey artırıyor. ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım Genişlet 6500 e soundbar + subwoofer lı 2+1 aldım çok güzel bass vuruyor soundbar 140 sub ise 160 watt 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak Paylaş 27 Ocak https://www.epey.com/televizyon/lg-oled65c46la.html https://www.epey.com/televizyon/grundig-dubai-65-gho-9905.html 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Şair burada Grundig al demiş:) Ben de konuyu takipteyim oled buled şuled 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Emre Şimşek yazdı: Şair burada Grundig al demiş:) Ben de konuyu takipteyim oled buled şuled Genişlet gru gürültü 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Sony, tcl, philips ne lazım olur. Genişlet Panasonıc var mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Fatih Keskin yazdı: Panasonıc var mı Genişlet Sharp var olur mu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Fatih Keskin yazdı: Panasonıc var mı Genişlet Ne yazık ki başkanım. Ama yine de bir sorayım. Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Şair çokta dinleyen yok 😁 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim el birliği ile delirttiniz 😁 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sharp var olur mu Genişlet bi ara arkadaşa aldırmıştım üzerinden 10 sene geçti hala üzerine tv görmedim sıfırını bulsam dakika durmam alırım 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Fatih Keskin yazdı: Panasonıc var mı Genişlet Nordmende öneririrm. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama ben olsam sesi kötü olan ucuz tv alıp 5-7 bine soundbar alarak her türlü daha kaliteli ses alırım Genişlet Ses zayıf olunca diğer kısımlar da zayıflar. LPG'li sıfır E200 Mercedes gibi bir şey oluyor. Yok öyle bir şey yani. Genel cost her şeyi etkiler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Nordmende öneririrm. Ses zayıf olunca diğer kısımlar da zayıflar. LPG'li sıfır E200 Mercedes gibi bir şey oluyor. Yok öyle bir şey yani. Genel cost her şeyi etkiler. Genişlet Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki. Alet şu. https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada& Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki. Alet şu. https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada& Genişlet Çizgi dikey mi? Ekranı cam sil ile silmiş cam sil de aşağıya akmış olabilir mi? Arıza kaydı açtır. Topu vs karıştırma top sadece kırığa sebep olur kırık yoksa garanti içinde olur. Arçelik olduğu için çok üzmezler. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bende birşey sorayım 2024 mart ayında aldığım grundig 50 ghu 8000 tv 3 4 ay kadar önce ekranın üst kısmına 15 cm kala mesafede çizgi oluştu. Çizgi sürekli tek renk değil değişiyor 10 15 cm alttaki hücrelerin verdiği renkleri veriyor öyle tarif etmeye çalışayım. Ufaklıklara sordum buna top vs geldi mi diye alta yazı yazan kısma sünger top geldi ama baya yavaş geldi dediler. Herhangi bir iz vs yoktu. Arıza ondan mı yoksa başka birşeyden mi emin olamadığım için arıza kaydı bırakmadım. Top da direkt gelmemiş koltuktan seken geldi diyorlar yalan söylemezler. Top el kadar ve 100 gram yoktur ama buna sebep olur mu ki. Alet şu. https://www.hepsiburada.com/grundig-50ghu8000-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00004KC65H?magaza=Hepsiburada& Genişlet nası ya biz ekranı tenis topunu geri göndersin diye kullanıyoruz? başkaişlevi de mi vardı 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Çizgi dikey mi? Ekranı cam sil ile silmiş cam sil de aşağıya akmış olabilir mi? Arıza kaydı açtır. Topu vs karıştırma top sadece kırığa sebep olur kırık yoksa garanti içinde olur. Arçelik olduğu için çok üzmezler. Genişlet Yatay. Eksanı hiç silmeyiz sıvı birşeyle yani sıvı kaçma durumu olmadı hiç. Çizgi hep aynı renk değil 10 15 cm alttaki renkler neyse onu veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam Genişlet neden ki ? arçelik beko altus grundig hepsi aynı firma Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam Genişlet Tamam sana yok. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grundig arçelik miymiş? Evime sokmam Genişlet Onlar da seni fabrikaya almaz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak İlkay Başaran yazdı: Yatay. Eksanı hiç silmeyiz sıvı birşeyle yani sıvı kaçma durumu olmadı hiç. Çizgi hep aynı renk değil 10 15 cm alttaki renkler neyse onu veriyor. Genişlet Kırık var galiba. Çzigi elini bastırınca değişiyor mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Kırık var galiba. Çzigi elini bastırınca değişiyor mu? Genişlet Yok hayır. Fiziksel bir durum görünmüyor aslında pek etkilemiyor da aklıma gelirse fark ediyorum çizgiyi. Basınca falan değişmiyor hep aynı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts