Celal Maraşlıoğlu Pazar 08:28 Paylaş Pazar 08:28 Sonunda istediğimiz odayı yapma fırsatımız oldu. Oğlumla PS 5 oyun oynayacağımız ve maç izleyeceğimiz bir oda tasarlıyoruz 65 inç TV tavsiyesinde bulunabilir misiniz kafam çok karıştı açıkçası, üst limitimiz 60 bin TL , ekran olarak daha büyük de olabilir . 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Pazar 09:00 Paylaş Pazar 09:00 Bende 2 aydır 65 inç Tv bakıyorum ps için en az 120 hz ve üzeri olmak zorunda oled qled kafayı sıyırttı lg nin oled Evo all modeli var görüntü çok iyi ama oled ekranların ileride sorun çıkarma riski varmış aynı ayardaki Samsung içinde geçerli bu yüzden qled olan modellere yöneldim ama halen bakıyorum😃 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 09:16 Paylaş Pazar 09:16 (düzenlendi) @Çağlar Bayur abi bir tavsiyede bulunmuştu, hem monitör hem TV idi ve özellikleri gayet güzeldi. Edit: Konuyu buldum. Pazar 09:18 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Pazar 09:48 Paylaş Pazar 09:48 (düzenlendi) Migrosta 85" Xiaomi tv vardı kampanyada 57.000tl, peşine taksitli.Değerlendirin isterseniz. Pazar 09:49 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazar 10:25 Paylaş Pazar 10:25 60 bin bütçe var ise qled ya da oled almanız en iyisi olur ancak oled çok piyasada var ama soğutması iyi olan modellere bakın derim aslında sizin bütçeye qled daha çok uyuyor ancak almışken oled alın derim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:41 Paylaş Pazar 18:41 Celal Maraşlıoğlu yazdı: 65 inç TV t koltuğun ekrana mesafesi nedir? İnan Çınar yazdı: hem monitör hem TV idi şu an asetto corsa da hizmet vermekte, bozuk direksiyonu da tamir ettik vın vınlıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu Pazar 19:33 Yazar Paylaş Pazar 19:33 Çağlar Bayur yazdı: koltuğun ekrana mesafesi nedir? şu an asetto corsa da hizmet vermekte, bozuk direksiyonu da tamir ettik vın vınlıyoruz 6 metreden fazla mesafe Mehmet Yeter yazdı: Sony, tcl, philips ne lazım olur. Samsung ve LG genel itibari ile bakıyorum ama önerilere açığım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 19:36 Paylaş Pazar 19:36 Celal Maraşlıoğlu yazdı: 6 metreden fazla mesafe Samsung ve LG genel itibari ile bakıyorum ama önerilere açığım Elimizde LG de var. Açıkçası birçok markamız mevcut. LG, Philips, Sony, tcl, axen, onvo, seg, Grundig. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 20:47 Paylaş Pazar 20:47 ben olsam yine TCL alırım. çok memnun kaldım. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek Pazartesi 05:40 Paylaş Pazartesi 05:40 bende de TCL 65" mini led modeli var, çok memnunum. şu an satışı yok ama benzer model bakabilirsiniz. TCL 65C835 65 inç 4K UHD MINILED Google TV 4K Ultra HD (3840x2160), 120 Hz, 144 Hz VRR 65 inç, 164 cm Enerji Sınıfı: G Akıllı TV, Google TV, Mini LED, Quantum Dots Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, ONKYO, IMAX Enhanced, AMD Freesync Premium Yorum bağlantısı
Murat Öngür Pazartesi 05:51 Paylaş Pazartesi 05:51 (düzenlendi) Bugüne kadar tüm lcd plazma led tv lerimin hepsini Philips aldım hiç bir sorun yaşamadım en son aldığım 58 inç andrioid gerek görüntü kalitesi çok çok iyi . diğer Tv lerden ekstra olarak Ambiliyat özelliği var ki bu süper bir özellik oyunda aksiyon filmlerinde maçta çok iyi oluyor, sizi içine çekiyor resmen. Ben olsam ekranı biraz küçültüp Philips alırdım Pazartesi 05:55 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 06:25 Paylaş Pazartesi 06:25 Oled’lerin az parlaklığı sizi üzebilir. Günümüz güncel telefonları güneş altında çok da iyi ışık çıkarmıyor. Bunun gibi. qled diğer ismiyle miniled iyidir. Tamiri de yapılır. Tcl veya samsung güzel ekranları var. Epey’in sitesinden araştırabilirsiniz özelliklerini. Tcl daha uygun fiyatlı modelleri var. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 06:54 Paylaş Pazartesi 06:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: qled diğer ismiyle miniled iyidir. Tamiri de yapılır. Tcl veya samsung güzel ekranları var. Q LED mini led değil. RGB 'te ilave bir de turuncu renk var. 3'lü yerine 4'lü quatro olayı. Mini led arıza yaptığından değişimi üzebilir. 2 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu Pazartesi 07:33 Yazar Paylaş Pazartesi 07:33 Qled düşünüyorum işin açıkçası satış mağazalarına gittiğimizde ağzımız açık izliyoruz ekranları satış stratejisi, maksadım kullandığınız ürünler hakkında müşterinin memnun olduğu bir TV almak Murat Öngür yazdı: Bugüne kadar tüm lcd plazma led tv lerimin hepsini Philips aldım hiç bir sorun yaşamadım en son aldığım 58 inç andrioid gerek görüntü kalitesi çok çok iyi . diğer Tv lerden ekstra olarak Ambiliyat özelliği var ki bu süper bir özellik oyunda aksiyon filmlerinde maçta çok iyi oluyor, sizi içine çekiyor resmen. Ben olsam ekranı biraz küçültüp Philips alırdım Malesef ekranı küçültme durumumuz yok murat bey en az 65 inç olması lazım teşekkür ederim yorumunuz için Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oled’lerin az parlaklığı sizi üzebilir. Günümüz güncel telefonları güneş altında çok da iyi ışık çıkarmıyor. Bunun gibi. qled diğer ismiyle miniled iyidir. Tamiri de yapılır. Tcl veya samsung güzel ekranları var. Epey’in sitesinden araştırabilirsiniz özelliklerini. Tcl daha uygun fiyatlı modelleri var. Tcl nedendir bilmiyorum uzak geliyor marka olarak grunding aldı arkadaş ekran belirli bir süre sonra maviye döndü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 09:19 Paylaş Pazartesi 09:19 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Qled düşünüyorum işin açıkçası satış mağazalarına gittiğimizde ağzımız açık izliyoruz ekranları satış stratejisi, maksadım kullandığınız ürünler hakkında müşterinin memnun olduğu bir TV almak Malesef ekranı küçültme durumumuz yok murat bey en az 65 inç olması lazım teşekkür ederim yorumunuz için Tcl nedendir bilmiyorum uzak geliyor marka olarak grunding aldı arkadaş ekran belirli bir süre sonra maviye döndü o zaman 10 bin fazla verip samsung almak mantıklı. Lg f/p olarak geride kaldı. Philips pahalı kaldı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 09:40 Paylaş Pazartesi 09:40 60 bin bütçe varsa Organic LED mantıklı olur. Teknolojisi kolay kolay eskiyecek gibi değil. Görüntü olarak son noktada. Ayrıca gidin en ucuzunu alın. OLED Displaylerin tümü LG zaten Yazılım da aynı. Google standart oluyor. Arada görüntü vs kalite farkı yok. Kolay servis hizmeti alabileceğiniz markaları seçin. Bir süre sonra tüm TV'ler aynı oalcak aradaki fark servis ve fiyat olarak önümüze çıkacak. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:37 Paylaş Pazartesi 10:37 Bu arada samsung‘Da tizen mi ne var işletim sistemi olarak. Tcl’de google var. Tizen de android tabanlı diye biliyorum Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 10:38 Paylaş Pazartesi 10:38 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu arada samsung‘Da tizen mi ne var işletim sistemi olarak. Tcl’de google var. Tizen de android tabanlı diye biliyorum samsung tizen lg webos tan devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 10:48 Paylaş Pazartesi 10:48 En stabil olanı Google ve Androit olanlar. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 10:57 Paylaş Pazartesi 10:57 Hüseyin Sönmez yazdı: En stabil olanı Google ve Androit olanlar. abi qled falan hikaye mi onu mu anlıyoruz ? Birde oled tv lerde grundig olarak soğutma sistemi olarak yaptığınız özel birşey var mı birkaç video da lg yeni serilerinde tv yi kalınlaştırmı soğutmayı sağlamak için diye yorumlar okudum kalın ama uzun ömürlü olur ledler yanmaz diye iddiları varmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 11:59 Paylaş Pazartesi 11:59 Ali Gülmez yazdı: abi qled falan hikaye mi onu mu anlıyoruz ? Birde oled tv lerde grundig olarak soğutma sistemi olarak yaptığınız özel birşey var mı birkaç video da lg yeni serilerinde tv yi kalınlaştırmı soğutmayı sağlamak için diye yorumlar okudum kalın ama uzun ömürlü olur ledler yanmaz diye iddiları varmış Bunları okuyup okuyup unutuyorum. iki teknoloji var. Led ve oled qled, mini led vb şeyler led teknoloji içindeki gelişmiş versiyonlar Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 12:35 Paylaş Pazartesi 12:35 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunları okuyup okuyup unutuyorum. iki teknoloji var. Led ve oled qled, mini led vb şeyler led teknoloji içindeki gelişmiş versiyonlar ozman oled dışına çıkmıoyruz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 12:44 Paylaş Pazartesi 12:44 Ali Gülmez yazdı: ozman oled dışına çıkmıoyruz Oled hem pahalı, hem tamiri yok gibi bir şey. Hem de ışığı az gelebilir. Ben qled’ciyim karanlıkta oled çok acayip kalite veriyor tabi. O ayrı Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 14:12 Paylaş Pazartesi 14:12 Ali Gülmez yazdı: abi qled falan hikaye mi onu mu anlıyoruz ? Birde oled tv lerde grundig olarak soğutma sistemi olarak yaptığınız özel birşey var mı birkaç video da lg yeni serilerinde tv yi kalınlaştırmı soğutmayı sağlamak için diye yorumlar okudum kalın ama uzun ömürlü olur ledler yanmaz diye iddiları varmış Hikaye değil tabi. Ama hiç biri OLED değil. Oled dünyası bambaşka. Kalınlaştırmanın sebebi burkulmaları önlemek için. Çok esnek oluyor ince oledler. LG sahadan çok hata alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts