Alişan YILMAZ Cumartesi 00:31 Paylaş Cumartesi 00:31 Değerli forum üyeleri merhabalar, sizlerin fikirleri bneim için çok önemli. 2011 Kuga'mı satıp 2008 3.20i cabrio bir araç düşünüyorum. 21x.xxx bandında bir araç. Bu aracın kronikleri var mıdır? Nelere dikkat etmeliyim? Beni üzer mi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cumartesi 01:46 Paylaş Cumartesi 01:46 (düzenlendi) İşin içinde BMW varsa orada gözyaşı vardır, kan vardır, keder vardır. Daha önce de dedim başka konuda. 3 büyüklerin en zayıf halkası bana göre. Evet performanslı araçları var ancak bunu güvenli bir şekilde ortaya koyamıyor bence. (Kaput güvenliği) Bir abim vardı 2014 330 Coupe BMW’sine binlerce dolar harcardı gözü gibi bakardı o da sağolsun arıza çıkaracak hiçbir yer bulamasa gider Foxwell modülünü yakardı. Çocuk 2016 Mustang GT aldı daha az para öder oldu arabaya. Cumartesi 01:48 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 2 4 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Cumartesi 08:06 Paylaş Cumartesi 08:06 Alişan YILMAZ yazdı: Değerli forum üyeleri merhabalar, sizlerin fikirleri bneim için çok önemli. 2011 Kuga'mı satıp 2008 3.20i cabrio bir araç düşünüyorum. 21x.xxx bandında bir araç. Bu aracın kronikleri var mıdır? Nelere dikkat etmeliyim? Beni üzer mi malum sitede dediğiniz kriterlerde ve bulunduğunuz ile göre 1 tane araç çıkıyor. eğer o araç ise inceledim.. araç hakkında dikkatimi çeken sağ tarafta bi yaşanmışlıkları olmuş hem önde hem de yan kısımda.. ama kugadan sonra genişliği konforu rahatlığı arayacaksınız. en mutlu bmw sürücüsü sıfır bmw alan kişidir. bu lafa oldukça katılıyorum. ben de bmw severim hala daha görsel olarak hoşuma gider ama serviste çalıştığım 3 yıllık sürede bmw'lerden yaka silkmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cumartesi 10:22 Paylaş Cumartesi 10:22 Aman abicim aman. Bak ne güzel kuga gibi bir araca sahipsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 11:10 Paylaş Cumartesi 11:10 cabrio, hem de bmw alınma isteği var ise, en son kriter kroniklerdir, kronikler öneml iise 4 kapılı tavanı kapalı lardan bakmak gerekir. ben alabiliyor olsam alırdım 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz Pazar 02:03 Paylaş Pazar 02:03 Motor şanzıman saat gibi, ona rağmen 200 leri geçeli baya oldu Beklerim su ilk girince soğuk sonra ısınıyor. 2 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Pazar 12:42 Yazar Paylaş Pazar 12:42 Eray Aksoylu yazdı: malum sitede dediğiniz kriterlerde ve bulunduğunuz ile göre 1 tane araç çıkıyor. eğer o araç ise inceledim.. araç hakkında dikkatimi çeken sağ tarafta bi yaşanmışlıkları olmuş hem önde hem de yan kısımda.. ama kugadan sonra genişliği konforu rahatlığı arayacaksınız. en mutlu bmw sürücüsü sıfır bmw alan kişidir. bu lafa oldukça katılıyorum. ben de bmw severim hala daha görsel olarak hoşuma gider ama serviste çalıştığım 3 yıllık sürede bmw'lerden yaka silkmiştim. valla 3-5 tane buldum bir kaç parça boyalı aslında gençlik bir kere geliyor 40 olmadan bineyim yaşayım bunun tadını da düşüncesindeyim. Çağlar Bayur yazdı: cabrio, hem de bmw alınma isteği var ise, en son kriter kroniklerdir, kronikler öneml iise 4 kapılı tavanı kapalı lardan bakmak gerekir. ben alabiliyor olsam alırdım Abi hiç binmediğim için aslında kronikten kastım nelere dikkat etmeliyim olacaktı. Fatih Evcin yazdı: Benimle Masrafa War mısın? Yookum diyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:57 Paylaş Pazar 12:57 Alişan YILMAZ yazdı: nelere dikkat etmeliyim olacaktı. iyi bir ustanın devamlı müşterisi oluncak, 3e5e pek bakılmayacak , ve çok güzel bir tarif gelmiş: Saim Ulaş Yılmaz yazdı: su ilk girince soğuk sonra ısınıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 20:49 Paylaş Pazar 20:49 Çağrı Alaf yazdı: İşin içinde BMW varsa orada gözyaşı vardır, kan vardır, keder vardır. Daha önce de dedim başka konuda. 3 büyüklerin en zayıf halkası bana göre. Evet performanslı araçları var ancak bunu güvenli bir şekilde ortaya koyamıyor bence. (Kaput güvenliği) Bir abim vardı 2014 330 Coupe BMW’sine binlerce dolar harcardı gözü gibi bakardı o da sağolsun arıza çıkaracak hiçbir yer bulamasa gider Foxwell modülünü yakardı. Çocuk 2016 Mustang GT aldı daha az para öder oldu arabaya. iki tür gözyaşı vardır o diyarlarda. ikincisi, eve ekmek ve hatta pasta götürebilecek olan ustanın mutluluk gözyaşları. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 23:15 Paylaş Pazar 23:15 Kayınbiraderim bmw serviste çalışıyor söylediği sözü aynen yazıyorum, "bmw sıfır veya ilk sahininden servis bakımlı ise alınır" yoksa benimle masrafa varmısın cümlesi Almanyada da geçerli bir cümleymiş. Evet haklısınız bazı sıkıntıları gençken yaşamak daha kolay. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazartesi 03:58 Paylaş Pazartesi 03:58 Al gitsin bidahamı gelecen dünyaya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 05:19 Paylaş Pazartesi 05:19 BMW' ye ilk sahibi biner. 2.ci sahibine de BMW biner diye bir söz var.. Sanayi Atasözü. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Pazartesi 07:47 Paylaş Pazartesi 07:47 İş hayatına atılıp kendi paramı kazanınca satın aldığım ilk araba çocukluk hayalim olan Jeep CJ-8 oldu. Satın almadan önce tek bir olumlu kelime duymadım, o dönem o arabayı almamam için yalvaranlar bile oldu o günden sonra yenili eskili bir çok amerikan arabası kullandım sattım, hatta en son geçtiğimiz yıl bir tane novam vardı. Yeri geldi masraf ettim ama hiç pişman olmadım keşke şuan yine imkanım olsa bir tanesine sahip olsam. Bence aklınıza düştü ise alın tadını çıkartın, baktınız olmuyor satarsınız. Hatta bulabilirseniz 330 cabrio bakın derim. 1 Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu Salı 12:17 Paylaş Salı 12:17 Alınmaz diye bir şey kesinlikle yok! bahsettiğiniz kasa e93 lerde genellikle tutan 3.20d olanlarıdır fakat benzinli olan bir araç alacaksanız bunlarda kronik yağ yakma yağ kaçağı gibi sorunlar görülmektedir. Oda subap lastiklerinin aşınmasından külbütör kapak contasının aşınması vs. dolayı oluyor. Eğer benzinli bir e93 alacaksanız tüp takılmamış elden ele dolaşmamış bakımları vs zamanında yapılmış bir araç almanızı tavsiye ederim. Ben 2006 model bir bmw e46 coupe kullanıcısıyım sanayiye bir kaç kez bakım vs için gittim. Ülkemizde Bmw araçlarının adının kötüye çıkması tamamen kullanıcılarının araçlarına bakmaması saçma sapan modifiyeler yapmalarından dolayıdır. Ama verdiği sürüş zevki hiçbir araca benzememektedir. Umarım iyi bir araç sahibi olup güzel günlerde kullanırsınız. 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Dün saat 11:54 Paylaş Dün saat 11:54 4-5 sene önce arkadaş İzmir den güle oynaya 150.000 km de 320ci aldı geldi çalışması gaz yemesi gidişi falan çok iyiydi 1 ay sonra Turbo arızası çıktı 7 bin verdi yaptırdı 3-4 ay bindi araba sonra vites atmamaya başladı bi 15-20 bin de ona verdi.1 seneyi doldurmak üzereydi hevesinide almıştı satayım diyordu ki motor arızasıyla ölmüş eşek parasına yaptırmadan sattı.Bmw de ilk kullanıcı çok önemli 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts