İçeriğe Yönlendir

Oto Koltuk Tamiri - Kılıf Hakkında

Mehmet Dagdeviren

Recommended Posts

Mehmet Dagdeviren

Herkese Merhabalar

Resimde'de Görüldüğü gibi Hem Koltuk Kumaşında Hemde Kılıfta Yırtık Mevcut.Koltuk Kumaşını tamir ettirip,Kılıfıda yenilemek istiyorum.

İstanbul'da Hem tamir yapacak hem de kılıfı yenileyecek,Bana önerebileceğiniz yer varmı?

8e24e50b-c0f6-4036-84e1-92ee7ba68949.jpg

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Herkese Merhabalar

Resimde'de Görüldüğü gibi Hem Koltuk Kumaşında Hemde Kılıfta Yırtık Mevcut.Koltuk Kumaşını tamir ettirip,Kılıfıda yenilemek istiyorum.

İstanbul'da Hem tamir yapacak hem de kılıfı yenileyecek,Bana önerebileceğiniz yer varmı?

8e24e50b-c0f6-4036-84e1-92ee7ba68949.jpg

Kumaştan bulunursa yenilemek kolay. Ben 1997 model scorpionun ön döşeme fitillerini yenilemiştim. Her oto döşemecinin bunu yapacak yetkinliği vardır. En yakınınızda bir ustaya sorun daha iyi olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

tabanca kabzası var herhalde. bence kılıfın içine meşin birşey diktirtmek lazım koltuğu tamir edince.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Sünger dolgusu+kumaş değişimi 2bin₺.Kumaşın tonu için canlı bakalım. Yakın kumaşlar elimizde mevcut

Bu şekilde bi fiyat aldım Sizce Nasıl?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Sünger dolgusu+kumaş değişimi 2bin₺.Kumaşın tonu için canlı bakalım. Yakın kumaşlar elimizde mevcut

Bu şekilde bi fiyat aldım Sizce Nasıl?

Fiyat normal. Kumaşı gerçektende gidip göstermeniz gerekli eğer ki orjinali yoksa elinde. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Sani Gerşon yazdı:

Fiyat normal. Kumaşı gerçektende gidip göstermeniz gerekli eğer ki orjinali yoksa elinde. 

15-20 gün sonra gidicem sonucu paylaşırım burda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...