Mehmet Dagdeviren Perşembe 08:38 Paylaş Perşembe 08:38 Herkese Merhabalar Resimde'de Görüldüğü gibi Hem Koltuk Kumaşında Hemde Kılıfta Yırtık Mevcut.Koltuk Kumaşını tamir ettirip,Kılıfıda yenilemek istiyorum. İstanbul'da Hem tamir yapacak hem de kılıfı yenileyecek,Bana önerebileceğiniz yer varmı? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Perşembe 09:59 Paylaş Perşembe 09:59 Mehmet Dagdeviren yazdı: Herkese Merhabalar Resimde'de Görüldüğü gibi Hem Koltuk Kumaşında Hemde Kılıfta Yırtık Mevcut.Koltuk Kumaşını tamir ettirip,Kılıfıda yenilemek istiyorum. İstanbul'da Hem tamir yapacak hem de kılıfı yenileyecek,Bana önerebileceğiniz yer varmı? Kumaştan bulunursa yenilemek kolay. Ben 1997 model scorpionun ön döşeme fitillerini yenilemiştim. Her oto döşemecinin bunu yapacak yetkinliği vardır. En yakınınızda bir ustaya sorun daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 10:14 Paylaş Perşembe 10:14 tabanca kabzası var herhalde. bence kılıfın içine meşin birşey diktirtmek lazım koltuğu tamir edince. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 11:04 Paylaş Perşembe 11:04 Kılıf yeni alınır da, kumaş ve sünger değişmeli. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 13:57 Paylaş Perşembe 13:57 Kabzadan oluyor.. Bir an evvel yaptırmak lazım iyice büyümeden.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Perşembe 15:32 Yazar Paylaş Perşembe 15:32 Sünger dolgusu+kumaş değişimi 2bin₺.Kumaşın tonu için canlı bakalım. Yakın kumaşlar elimizde mevcut Bu şekilde bi fiyat aldım Sizce Nasıl? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 16:08 Paylaş Perşembe 16:08 Mehmet Dagdeviren yazdı: Sünger dolgusu+kumaş değişimi 2bin₺.Kumaşın tonu için canlı bakalım. Yakın kumaşlar elimizde mevcut Bu şekilde bi fiyat aldım Sizce Nasıl? Fiyat normal. Kumaşı gerçektende gidip göstermeniz gerekli eğer ki orjinali yoksa elinde. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Perşembe 16:20 Yazar Paylaş Perşembe 16:20 Sani Gerşon yazdı: Fiyat normal. Kumaşı gerçektende gidip göstermeniz gerekli eğer ki orjinali yoksa elinde. 15-20 gün sonra gidicem sonucu paylaşırım burda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts