Görkem Karakaş Dün saat 09:13 Paylaş Dün saat 09:13 Selamlar. Boya, boya koruma ve yıkama konusunda tecrübesi olan abilere bi sorum var. Çiftçilik yaptığımız için sac metalden kapalı bi garajımız var. Genelde depolama için kullanıyoruz. Bu sene depo ihtiyacımız olmadığından arabayı da buraya park ediyorum. Üstü kapalı olduğundan sabahlar buz yapmıyor. Çalıştırıp gidiyorum. Yanında traktörümüz vs de duruyor. Geçen senelerde var mıydı bilmiyorum ama bu sene terlemeden dolayı damlatma yapıyor. Arabanın üstüne paslı su damlıyor. Bunun boyaya zararı olur mu? Tartışalım (C180 de arkadaşımın bi arabası daha olduğu için uzun yol harici benim depoda yatıyor😅) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:44 Paylaş Dün saat 09:44 yer yapar tabii verniği yakar uzun süre üstünde durur ise 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Dün saat 10:08 Paylaş Dün saat 10:08 Silinmez ise boyada kalıcı leke bırakıyor benim aracın kaputunda da var iki yerde çıkmıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 10:55 Paylaş Dün saat 10:55 Şayet zarar vermese bile, Abartıyorum hatta boyaya faydası bile olsa yinede oraya koymazdım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:03 Paylaş Dün saat 11:03 vesile ile kapalı park iyidir ancak tavandan damlayan su içeriğinde kireç sıva boya ihtiva eder, araba üstünde kalırsa işler çıkamayan lekeler bile bırakabilir 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 11:29 Yazar Paylaş Dün saat 11:29 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile kapalı park iyidir ancak tavandan damlayan su içeriğinde kireç sıva boya ihtiva eder, araba üstünde kalırsa işler çıkamayan lekeler bile bırakabilir Mehmet Dagdeviren yazdı: Şayet zarar vermese bile, Abartıyorum hatta boyaya faydası bile olsa yinede oraya koymazdım. Ferhat Yavuz yazdı: Mahveder aracı verniği yakar Çağlar Bayur yazdı: yer yapar tabii verniği yakar uzun süre üstünde durur ise Sağolun abiler ben buraya normalde buğday depo ediyorum. O zaman onun üstüne de damlıyordu bu şekilde. Ben en iyisi püskürtülen yalıtım malzemesi için fiyat alayım. Uzun sürede iyi olabilir 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Sağolun abiler ben buraya normalde buğday depo ediyorum. O zaman onun üstüne de damlıyordu bu şekilde. Ben en iyisi püskürtülen yalıtım malzemesi için fiyat alayım. Uzun sürede iyi olabilir Arkadaşımın toz boya tesisi var, tavanında buhar kaynaklı su damlaması oluyordu. parçalara damlayıp boya öncesi pasa sebep oluyordu. Bahsettiğiniz gibi bir püskürtmeli yalıtım malzemesi yaptırdı. Şimdi yalıtım malzemesi kopup malzemelerin üzerine yağıyor boya yüzeyini bozuyor. Belki onların yaptırdığı kötüdür ama aklınızda olsun iyi araştırın diye yazmak istedim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 saat önce Paylaş 23 saat önce pas hasarlı ve arkadaşınıza ait c180 ler değerinden alınır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Burak Kuşçu yazdı: tavanında buhar kaynaklı su damlaması oluyordu. bu tesise extra yalıtım yapalım diyen de ne bileyim, havalandırma üstüne çalışılsa daha iyi olurmuş. eski lpg li katalitik sobalar vardı, evler havuz gibi ıslanırdı Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Burak Kuşçu yazdı: Arkadaşımın toz boya tesisi var, tavanında buhar kaynaklı su damlaması oluyordu. parçalara damlayıp boya öncesi pasa sebep oluyordu. Bahsettiğiniz gibi bir püskürtmeli yalıtım malzemesi yaptırdı. Şimdi yalıtım malzemesi kopup malzemelerin üzerine yağıyor boya yüzeyini bozuyor. Belki onların yaptırdığı kötüdür ama aklınızda olsun iyi araştırın diye yazmak istedim. O zaman üstüne yaptırır hem buharı engellerim hemde su kaçaklarını Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: pas hasarlı ve arkadaşınıza ait c180 ler değerinden alınır. Pas hasarı da yok hepsi cam tavanda kalmış. Hatasız boyasız, kapılarda anahtar çiziği var zaten bende durmasının sebebi bu. 199.500 kmde tüplü 1.6 5 vites 3×350ye veririz 22 saat önce tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu tesise extra yalıtım yapalım diyen de ne bileyim, havalandırma üstüne çalışılsa daha iyi olurmuş. eski lpg li katalitik sobalar vardı, evler havuz gibi ıslanırdı Fırından çıkan buhar soğuk çatı sacları ile buluşup yağmur gibi tekrar içeriye yağıyor. Gidiş yönü mantık olarak bence hatalı değil abi kullanılan ürün yada uygulaması yanlış. Havalandırma daha kalıcı ve sağlam çözüm olurdu evet ama sanayide artık büyük ve havalandırma dediğimizde euro konuşmaya başlıyoruz. Birde yapılan mühendislik hataları ile sistemin az işlevsel olması da cabası 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce u su buharı her boyacının kabusudur, araba boyacısının bile, yerden emmeli tavandan basmalı vantilatör koymuştum bizdeki mekana, bunu kim yaptı demişti birisi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts