Tamer Topaç Dün saat 07:49 Paylaş Dün saat 07:49 Aman, kedicik düşer aşağı dikkat edin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:52 Paylaş Dün saat 07:52 Vileda sapıyla kontrol edildi onaylandı Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz Dün saat 07:59 Paylaş Dün saat 07:59 En zorlu testi de başarıyla geçtiyse vatana millete hayırlı olsun deriz artık 😄 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Dün saat 08:27 Paylaş Dün saat 08:27 Bende bir an gittiler KAAN ın yanına sandım O değilde bu forumun en büyük yaşta olanı Haşmet amca mı? daha yüksek var mı? @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:36 Paylaş Dün saat 08:36 Furkan Avcı yazdı: O değilde bu forumun en büyük yaşta olanı Haşmet amca mı? daha yüksek var mı? @Mehmet Ozyurek Daha yaşlı bir insan tanımıyorum ben.. Forumda da olması imkansız.. 2 8 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet'e kedicik muamelesi yapamazsınız. YEDİRMEYİİİİİİİZ 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ama çok ponçik olmuş. Furkan Avcı yazdı: O değilde bu forumun en büyük yaşta olanı Haşmet amca mı? daha yüksek var mı? @Mehmet Ozyurek Rivayetlere dayalı bir abimiz var. Hesaplayamiyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts