İçeriğe Yönlendir

Hararet Göstergem Sürekli Düşüyor

Hüseyin şirin

Recommended Posts

Hüseyin şirin

Benim sıkıntım şu. 2004 cmax 1,6 tdci aracım var. son 1 ayda 3 kere termostat değişti kalorifer peteği değişti fakat aracım rolantide kaloriferi çalıştırdığım zaman ayağımı gazdan çektiğim zaman hararet göstergesi ortalama 65-70 derecelere düşüyor. Bu problem arabadan bile soğuttu beni iyice

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Bu normal bir durum değil mi? Çok soğuk havalarda seyir halinde iken kalorifer açıldığı zaman bile biraz düşüyordu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen
Hüseyin şirin yazdı:

ağustos ayında değişti triger devir daim 

takılan termostadlar orijinal mi yan sanayi mi peki

Yorum bağlantısı
Hüseyin şirin

oes marka takıldı moto craft takıldı orjinalini bilmiyorum bu sorun eskiden yoktu ama son 1-1,5 aydır olmaya başladı hadi havalar soğudu diyelim geçen sene neden böyle bir problem olmadı

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

devirdaim değiştikten sonra başlamış gibi sorununuz. ona yoğunlaşmaktan başlayabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Serkan Gülderen yazdı:

devirdaim değiştikten sonra başlamış gibi sorununuz. ona yoğunlaşmaktan başlayabilirsiniz. 

daha iyi çalışan bir devirdaimmi söz konusu yani? bence termostat doğru değil.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
Hüseyin şirin yazdı:

oes marka takıldı moto craft takıldı orjinalini bilmiyorum bu sorun eskiden yoktu ama son 1-1,5 aydır olmaya başladı hadi havalar soğudu diyelim geçen sene neden böyle bir problem olmadı

OES ise şu an üzerindeki hararet düşer maalesef o marka üzerinde yazan değerleri karşılamıyor erken açıyor yada açık kalıyor. 

Fomoco bulabilirseniz onu takın çok kaliteli orijinal. Motorcraft iyi olması gerek sahte yada uyumlu mu değil ki? Motor kaç derecelik kullanıyorsa o değere sahip olanı almak gerek. Örneğin focus 1 de 82-97 'C lik değerde ki termostat kullanılır 

Yorum bağlantısı
Hüseyin şirin

peki Fomocoyu bulup taktıracağım birde o markayı deneyim fakat anlamadığım şu 3 yıldır hep aynı usta hep aynı parçalar kullanıldı ortalama bir yılda 70000 km yaptım birşey olmadı ama son 1 aydır olması benim midemi bulandırdı elektiriksel birşey olabilir mi diyede düşünmüyor değilim çünkü 2 hafta öncede 3 gün ara ile ön sinayl lambaları patladı 

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
Hüseyin şirin yazdı:

peki Fomocoyu bulup taktıracağım birde o markayı deneyim fakat anlamadığım şu 3 yıldır hep aynı usta hep aynı parçalar kullanıldı ortalama bir yılda 70000 km yaptım birşey olmadı ama son 1 aydır olması benim midemi bulandırdı elektiriksel birşey olabilir mi diyede düşünmüyor değilim çünkü 2 hafta öncede 3 gün ara ile ön sinayl lambaları patladı 

Hata koduna baktırın elektriksel bir şey varsa çıkabilir belki

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Aracın su sisteminde olan parçalarda orjinal veya alınamıyorsa bilindik büyük firmaların ürünleri harici kullanılmamalı. 

Ayrıca ısı müşürü de kontrol edilse iyi olur. 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Hüseyin şirin yazdı:

Benim sıkıntım şu. 2004 cmax 1,6 tdci aracım var. son 1 ayda 3 kere termostat değişti kalorifer peteği değişti fakat aracım rolantide kaloriferi çalıştırdığım zaman ayağımı gazdan çektiğim zaman hararet göstergesi ortalama 65-70 derecelere düşüyor. Bu problem arabadan bile soğuttu beni iyice

Devir daim değiştikten sonra sorun olmamış 4 ay.

termostat değiştikten sonra sorun başlamış . 1 ayda 3 tane termostat değişim nedenine ne diyor ustanız?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...