Hüseyin şirin Pazartesi 12:14 Paylaş Pazartesi 12:14 Benim sıkıntım şu. 2004 cmax 1,6 tdci aracım var. son 1 ayda 3 kere termostat değişti kalorifer peteği değişti fakat aracım rolantide kaloriferi çalıştırdığım zaman ayağımı gazdan çektiğim zaman hararet göstergesi ortalama 65-70 derecelere düşüyor. Bu problem arabadan bile soğuttu beni iyice Yorum bağlantısı
Fırat Önal Pazartesi 12:35 Paylaş Pazartesi 12:35 Bu normal bir durum değil mi? Çok soğuk havalarda seyir halinde iken kalorifer açıldığı zaman bile biraz düşüyordu. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen Pazartesi 12:36 Paylaş Pazartesi 12:36 devridaime bakıldı mı en son ne zaman değişti? Yorum bağlantısı
Hüseyin şirin Pazartesi 12:42 Yazar Paylaş Pazartesi 12:42 ağustos ayında değişti triger devir daim Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen Pazartesi 12:44 Paylaş Pazartesi 12:44 Hüseyin şirin yazdı: ağustos ayında değişti triger devir daim takılan termostadlar orijinal mi yan sanayi mi peki Yorum bağlantısı
Hüseyin şirin Pazartesi 12:47 Yazar Paylaş Pazartesi 12:47 oes marka takıldı moto craft takıldı orjinalini bilmiyorum bu sorun eskiden yoktu ama son 1-1,5 aydır olmaya başladı hadi havalar soğudu diyelim geçen sene neden böyle bir problem olmadı Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen Pazartesi 12:49 Paylaş Pazartesi 12:49 devirdaim değiştikten sonra başlamış gibi sorununuz. ona yoğunlaşmaktan başlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 13:14 Paylaş Pazartesi 13:14 Serkan Gülderen yazdı: devirdaim değiştikten sonra başlamış gibi sorununuz. ona yoğunlaşmaktan başlayabilirsiniz. daha iyi çalışan bir devirdaimmi söz konusu yani? bence termostat doğru değil. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Pazartesi 13:36 Paylaş Pazartesi 13:36 Hüseyin şirin yazdı: oes marka takıldı moto craft takıldı orjinalini bilmiyorum bu sorun eskiden yoktu ama son 1-1,5 aydır olmaya başladı hadi havalar soğudu diyelim geçen sene neden böyle bir problem olmadı OES ise şu an üzerindeki hararet düşer maalesef o marka üzerinde yazan değerleri karşılamıyor erken açıyor yada açık kalıyor. Fomoco bulabilirseniz onu takın çok kaliteli orijinal. Motorcraft iyi olması gerek sahte yada uyumlu mu değil ki? Motor kaç derecelik kullanıyorsa o değere sahip olanı almak gerek. Örneğin focus 1 de 82-97 'C lik değerde ki termostat kullanılır Yorum bağlantısı
Hüseyin şirin Pazartesi 16:51 Yazar Paylaş Pazartesi 16:51 peki Fomocoyu bulup taktıracağım birde o markayı deneyim fakat anlamadığım şu 3 yıldır hep aynı usta hep aynı parçalar kullanıldı ortalama bir yılda 70000 km yaptım birşey olmadı ama son 1 aydır olması benim midemi bulandırdı elektiriksel birşey olabilir mi diyede düşünmüyor değilim çünkü 2 hafta öncede 3 gün ara ile ön sinayl lambaları patladı Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Pazartesi 18:14 Paylaş Pazartesi 18:14 Hüseyin şirin yazdı: peki Fomocoyu bulup taktıracağım birde o markayı deneyim fakat anlamadığım şu 3 yıldır hep aynı usta hep aynı parçalar kullanıldı ortalama bir yılda 70000 km yaptım birşey olmadı ama son 1 aydır olması benim midemi bulandırdı elektiriksel birşey olabilir mi diyede düşünmüyor değilim çünkü 2 hafta öncede 3 gün ara ile ön sinayl lambaları patladı Hata koduna baktırın elektriksel bir şey varsa çıkabilir belki Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 19:25 Paylaş Pazartesi 19:25 Termostat yapar devirdaimde sıkıntı olsa araba ısınmaya yönelir 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Dün saat 07:44 Paylaş Dün saat 07:44 Orjinal termostat almadıktan sonra tat vermez Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 08:06 Paylaş Dün saat 08:06 Aracın su sisteminde olan parçalarda orjinal veya alınamıyorsa bilindik büyük firmaların ürünleri harici kullanılmamalı. Ayrıca ısı müşürü de kontrol edilse iyi olur. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Dün saat 09:02 Paylaş Dün saat 09:02 Hüseyin şirin yazdı: Benim sıkıntım şu. 2004 cmax 1,6 tdci aracım var. son 1 ayda 3 kere termostat değişti kalorifer peteği değişti fakat aracım rolantide kaloriferi çalıştırdığım zaman ayağımı gazdan çektiğim zaman hararet göstergesi ortalama 65-70 derecelere düşüyor. Bu problem arabadan bile soğuttu beni iyice Devir daim değiştikten sonra sorun olmamış 4 ay. termostat değiştikten sonra sorun başlamış . 1 ayda 3 tane termostat değişim nedenine ne diyor ustanız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts