Leventkaya Pazartesi 11:56 Paylaş Pazartesi 11:56 iyi günler arkadaşlar... ford focus aracım yaklaşık bir ay önce akü lambası yaktı elektrikçiye gittim. Şarj dinamosu sorunlu dediler. Tamir edildi. Aracı bir ay kullandım sorunsuz. Bir haftadır sabah evden çıkıp işe giderken yokuş yukarı çıkarken akü lambası yandı. Aracı durdurup tekrar çalıştırdım söndü. Ara sıra böyle lamba yakıyor. Sabah neredeyse aynı yokuşu çıkarken yakıyordu. sabahları yanıyor. bazen hemen kapatıp açınca yanmıyor, bazen bir kaç kere yandıktan sonra düzeliyor. Lamba yanarken ustaya götürdüm. Şarj ediyor dedi. 13.4 gibi gösteriyor. Lamba sönük durumda 14.3 gösteriyor ölçüm cihazı. böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? Uzun yola çıkınca sıkıntı olacak diye endişe ediyorum. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 12:10 Paylaş Pazartesi 12:10 Akü bağlantılarını kontrol edin şase kablosuna bakın ondanda olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 12:14 Paylaş Pazartesi 12:14 Leventkaya yazdı: Şarj ediyor dedi. 13.4 gibi gösteriyor. 13,4 ölçüşüyorsa şarj etmiyor. Leventkaya yazdı: Lamba sönük durumda 14.3 gösteriyor ölçüm cihazı. şarj ediyor. çok ehil değil ise ford şarj dinamosunu tanımıyor ise tamirde sorun çıkabiliyor. bence tekrar sökülecek not: beyinciye gidecek derler ise başka tamirci bulun Yorum bağlantısı
Leventkaya Pazartesi 12:32 Yazar Paylaş Pazartesi 12:32 Çağlar Bayur yazdı: 13,4 ölçüşüyorsa şarj etmiyor. şarj ediyor. çok ehil değil ise ford şarj dinamosunu tanımıyor ise tamirde sorun çıkabiliyor. bence tekrar sökülecek not: beyinciye gidecek derler ise başka tamirci bulun cihaza bağlatın hata kodu nedir belli olur demişti. tanıdık tamircide tabii ford orijinal servisi olmadığı için cihaz göstermez dedi. galiba yapılan işçilikte sorun var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:34 Paylaş Pazartesi 18:34 Leventkaya yazdı: cihaza bağlatın hata kodu nedir belli olur demişti. tanıdık tamircide tabii ford orijinal servisi olmadığı için cihaz göstermez dedi. galiba yapılan işçilikte sorun var. obd emisyonla ilgili sensöre bakar, dinamoya benzin döküp yaksak oradan bir kod çıkmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts