Çağrı Alaf 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Haşmet Güngör yazdı: Taraflar bir kağıt imzalarlar, tamam", de de bi daha TR ye gelme Abi aldığım kişi Beyaz Avustralyalı Kelvin diye bir adamdı. Karısı biniyormuş. Bizi buyur ettiler arabanın kâğıdını küreğini istedik. Servis geçmişi geldi. Alındığı bayide bakımları yapılmış son bakımı da 4000 önce yine aynı bayi tarafından yapılmış. Bu yetkili bayide kesilen faturalar ve yapılan işlemler de gösterildi. Motor yağına bile bakmadım bırak experi falan. Şöyle bir tur attık 200 metre tamam dedik. Sonra parayı gönderdim ben adamın evinde iken. Banka büyük meblağları 1 gün bekletiyor. Bankayı aradım para gönderiyorum araba alacağım beklemeyi kaldırın dedim, yeni arabam için iyi dileklerde bulundular kaldırdılar. Para adamın hesabına geçti. Şimdi dayak yiyeceğim kısım geliyor; Bir arabanın devrini aldığında devir kağıdında önde devrin sende olduğunu gösteren bilgiler varken arkada da arabayı satarken doldurman gereken bilgiler yer alıyor. İhtiyacın olan her şey tek kağıtta. Adam parayı görünce kendi ruhsat kağıdının arkasına adı soyadını tarihi araç plakasını ve aldığı tutarı yazdı imzaladı ruhsatı bana verdi. Adamla orada teşekkür edip vedalaştık. Ben sonra notere gittim aynı kâğıdın arkasına bu sefer den benim doldurmam gereken yerleri yani adımı soy adımı imzamı ve geçici kimlik numaramı yazdım. Noter kağıdı aldı inceledi aracın fiyatının yüzdesi kadar benden para kesti ve 45 saniye sonra “Araç sizin, dikkatli sürün.” dedi. Ruhsatımı uzattı. Teşekkür ettim arabayı aldım eve getirdim. Exper yok, noter yok. Satıcı benle notere bile gelmedi para zaten bende ruhsat da sende arkasında sattığıma dair imzam da var ne halin varsa gör dedi kısaca. Çok da kibar insanlardı. Olaysız dağıldık. Cem Işık yazdı: Kol dayamanın döşemesinden 1 puan kırdım. Ne olmuş ona öyle Fotoğraf çekerken bir taraftan da siliyordum abi su yansıma yapmış döşemesi sağlam yoksa. Cem Işık yazdı: Ben haydarı sabahtan suya yatırdım abi, bırak gelsin, havaalanında harika bir karşılama yapacağım. Beni dövmeyene her türlü teknolojik alet değerinde getirilir. 3 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi İmla. 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Beni dövmeyene her türlü teknolojik alet değerinde getirilir. Seni severim bilirsin . Bana oradan bi ..... 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: arabanın kâğıdını küreğini istedik. Küreği ne yapıyorlarmış evlerine girdiğin için kafana yemeyesin diye mi istedin @Cem Işık buna haydar yetmez . Bence king'in yerinde patlama testine sokalım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben bi Çağrıyı ziyarete gidiyorum umarım uçakta ıslak sopaya bişey demezler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Ya otomatikse otomatik vurdurur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ben bi Çağrıyı ziyarete gidiyorum umarım uçakta ıslak sopaya bişey demezler yolda kanguru görürsen gözlerine bakma, kafanı yan çevir Yorum bağlantısı
Recommended Posts