İçeriğe Yönlendir

Kafam Çok Karışık

Çağrı Alaf

Hangisi?  

56 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Önder Özcan

Hayırlı uğurlu olsun Çağrı. Güzel günlerde bin :)

Sen İlkaya bakma, kendisi her hafta 1.3 tce aracına sandık motor koyduğu için başka araçlara çamur atıyor :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)
Tamer Topaç yazdı:

Hahahahaha sesli güldüm 😂

Önder Özcan yazdı:

kendisi her hafta 1.3 tce aracına sandık motor koyduğu için

Neler duyuyorum? 😂 @İlkay Başaran

Ayrıca şuanki plakam EBM-27T’yi bir şekilde sağlıksız zihnim “Ebem AntepTe” diye kodladı. Oysa benim ebemin Kahramanmaraş’tan çıkmışlığı yoktu. O yüzden plakayı da değiştiriyorum. 

IMG_4285.jpeg.1164374aeefe2f96c5c519695bb2d6d5.jpeg

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
  • Mutlu 4
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun Çağrı. Güzel günlerde bin :)

Sen İlkaya bakma, kendisi her hafta 1.3 tce aracına sandık motor koyduğu için başka araçlara çamur atıyor :D

Öyle değil! 2 haftadır aynı motor var arabada!

• Beğen 1
  • Mutlu 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Araçta telefondan uzaktan çalıştırma varmış. Ama bilin bakalım Avustralya’da ne yasak? Uzaktan çalıştırma. :crazy: Bu kadar kural bayıyor bazen. 

O yüzden mobil uygulamasında çalıştır butonu çıkmıyor, birkaç şey deneyeceğim umarım aktif etmeyi beceririm. Kullanacağımdan da değil de merak ettim. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağrı Alaf yazdı:

Araçta telefondan uzaktan çalıştırma varmış. Ama bilin bakalım Avustralya’da ne yasak? Uzaktan çalıştırma. :crazy: Bu kadar kural bayıyor bazen. 

O yüzden mobil uygulamasında çalıştır butonu çıkmıyor, birkaç şey deneyeceğim umarım aktif etmeyi beceririm. Kullanacağımdan da değil de merak ettim. 

Sen uygulama şifreni dm den yolla, ben buradan çalıştırırım :crazy:

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağrı Alaf yazdı:

Çok uzaklaşmadan çalıştırırsın sende :crazy: türküz biz

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Uygulamayı tr olarak yükleyip dene belki çalışır, çalışmazsa 350 çalışır :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Selçuk Bakış yazdı:

Uygulamayı tr olarak yükleyip dene belki çalışır, çalışmazsa 350 çalışır :crazy:

400 zaten verdiler 430’dan aşağı düşmem. Depo da full. :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Yıllık vergisi nasıl oluyor? Sigorta kasko muayene devlete ödenen vb şeyler nasıl? Kısaca benzin hariç her şey :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yıllık vergisi nasıl oluyor? Sigorta kasko muayene devlete ödenen vb şeyler nasıl? Kısaca benzin hariç her şey :) 

değişik coğrafyanın değişik merakları işte :mangal:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

değişik coğrafyanın değişik merakları işte :mangal:

Olsun bilelim. Belki lazım olur :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Olsun bilelim. Belki lazım olur :) 

bilemedik ayççek yağı stoklamadık o lazım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Abi valla bi senelik pul var, o pulu ödemeye gittiğinde arabayı muayene ediyorlar. Ona daha girmedim arabanın muayenesi var diye araba ya göre 300-1500 arasında aracın ağırlığına göre değişiyormuş onu bilmiyorum. 

Araba yeni diye gözümde kıymetli alışana ve kendimi araçla rahat hissene kadar aylık 180 dolar kaskosu var. Camı çizilse değiştiriliyor o cinsten, o biraz pahalı. Bir de senelik 400 dolar zorunlu sigortası var. Bir de özel plaka sipariş ettim senelik 125 dolar da o var. Bunlar sadece vergi. 

Harcadıkça konuyu güncellerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şimdilik yıllık 700 muayene, 400 trafik, 180 kasko etti 1300 aud. yani 820 usd yani 30 bin lira

peki egzoz emisyondan falan bir şey yok mu? Hepsi vergi+muayene olan şeyin içinde mi? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şimdilik yıllık 700 muayene, 400 trafik, 180 kasko etti 1300 aud. yani 820 usd yani 30 bin lira

peki egzoz emisyondan falan bir şey yok mu? Hepsi vergi+muayene olan şeyin içinde mi? 

Kasko yıllık 2000 civarı. 700 Muayene ve 400 trafik. 3100 AUD yani 70.000TL yattığı yerden. Legal tarafta başka hiçbir masraf kalmadı. Sadece yürütme masrafı var işte senede bir sefer yetkili servis bakımı 500 AUD. Bir de benzin.

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Bu hayatta şu alçak düzenden daha çok nefret ettiğim tek şey şekerli kadın parfümüdür! Onu ortadan kaldırmak için koku bombasını uyguladım. 10 dakika klima açık sirkülasyonda iken içeri kokusunu verdi sonra da arabayı havalandırmam yerine öyle bıraktım. İşe yaradı. Bu Meguiar’s marka ürünler güzel cidden. IMG_4289.jpeg.f015ae32c44a874701aace0a465eaac2.jpeg

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağrı Alaf yazdı:

Kasko yıllık 2000 civarı. 700 Muayene ve 400 trafik. 3100 AUD yani 70.000TL yattığı yerden. Legal tarafta başka hiçbir masraf kalmadı. Sadece yürütme masrafı var işte senede bir sefer yetkili servis bakımı 500 AUD. Bir de benzin.

pardon kasko aylıkmış :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...