Çağrı Alaf 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ufffff makineye bak. Son kasa bu. İçi de çok güzeldir bunun. İnce üç kollu direksiyon mu? Şu an deli kıskandım Evet abi aynen ondan. Şöyle içini bi temizler fotoğraflarını atarım konuya. ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın.Allah kaza bela göstermesin. Renk Ateş Ediyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Cem Işık yazdı: 20.000 dolar olsa, 600.000 TL.. Komik olmayan bir şaka gibi.. Satamaz ki, piyasası yok elinde kalır. Parçası bulunmaz falan. Piyasası yok. Satılmaz. Çok yakar, elinde kalır parçası yok. Satamaz yani piyasası yok. Parçası da yok unutmadan yazayım satamaz. 1 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Satamaz ki, piyasası yok elinde kalır. Parçası bulunmaz falan. Piyasası yok. Satılmaz. Çok yakar, elinde kalır parçası yok. Satamaz yani piyasası yok. Parçası da yok unutmadan yazayım satamaz. ustası yok demedin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ustası yok demedin Parçası yok kümesi aldı onu içine. Parça yok usta lazım değil. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Satamaz ki, piyasası yok elinde kalır. Parçası bulunmaz falan. Piyasası yok. Satılmaz. Çok yakar, elinde kalır parçası yok. Satamaz yani piyasası yok. Parçası da yok unutmadan yazayım satamaz. Bunu alacağına gartal neyim alsaydın yıaaaa yiğenim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ufffff makineye bak. Son kasa bu. İçi de çok güzeldir bunun. İnce üç kollu direksiyon mu? Şu an deli kıskandım İnsanların psikolojileriyle oynamayalım lütfen. Çağrı Alaf yazdı: Evet abi aynen ondan. Şöyle içini bi temizler fotoğraflarını atarım konuya. ☺️ Sakın içini paylaşma. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu tarz kafa karışıklıkları bize de lazım. hayırlı olsun 🧿 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Bu motor çok yüksek sıkıştırma oranıyla çalışıyordu. Ortalama 1.6 benzer motorlarla aynı yakıt verilerine sahip. Ve kırmızı galiba skyactiv x’i diyorsun. Bazı durumlarda benzini bujisiz patlatıyor. Çağrı skyactiv g almış. Bu da yüksek sıkıştırma ama X gibi değil tabi. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: galiba skyactiv x’i diyorsun. Bazı durumlarda benzini bujisiz patlatıyor. Çağrı skyactiv g almış. Bu da yüksek sıkıştırma ama X gibi değil tabi. Buraya Hatch X gelmedi diye biliyorum. Ben illa Hatch alacağım diye tutturdum. Yanılıyor da olabilirim ama hiç karşıma çıkmadı. Mazda'da çalışan arkadaşlarım da G için uzun senelerdir devam ettiğinden bir miktar daha sağlam bir motor dediler. X daha verimli çalışıyormuş ancak bilenin anlayacağı kadar da sesliymiş. Yine de gaz tepkisini dengesiz kullanan birisi X ile G arasındaki verimlilik farkını hiç edebilir yani arada çok da fark yok dediler. i-Stop her halükarda motoru uygun konumda bırakıp buji ile bataryadan yemeden başlatmıyor mu motoru? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cem Işık yazdı: 20.000 dolar olsa, 600.000 TL.. Komik olmayan bir şaka gibi.. aud. 20pin doları 440 bin tl. vesile ile kağıt değil naylondur , suya düşse 10 sene sonra çıkar kullan , içinde şeffaf bölümü de var pencere gibi. eski kalyonların pruvasındaki lumboz gibi 440 bin tl .... araç fiyatları yazılması yasaklansın bu konuda 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Buraya Hatch X gelmedi diye biliyorum. Ben illa Hatch alacağım diye tutturdum. Yanılıyor da olabilirim ama hiç karşıma çıkmadı. Mazda'da çalışan arkadaşlarım da G için uzun senelerdir devam ettiğinden bir miktar daha sağlam bir motor dediler. X daha verimli çalışıyormuş ancak bilenin anlayacağı kadar da sesliymiş. Yine de gaz tepkisini dengesiz kullanan birisi X ile G arasındaki verimlilik farkını hiç edebilir yani arada çok da fark yok dediler. i-Stop her halükarda motoru uygun konumda bırakıp buji ile bataryadan yemeden başlatmıyor mu motoru? Aynen. i stop enjektörden tek silindire benzini verip aracı vurdurup öyle start alıyor 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Evet abi aynen ondan. Şöyle içini bi temizler fotoğraflarını atarım konuya. ☺️ Engellerim, banlarım, hiçbirini yapamazsam geldiğinde döverim.. Şaka tabi, sen koy fotoğrafları da gözümüz gönlümüz şenlensin.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aracı vurdurup Ya otomatikse 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, gülerek kullan, odunu suya yatırayımda geldiğin zaman hatırlat çıkarayım bir işim var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 1 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fotoğrafa açılarının kötü olması, iyi olmuş. Ödüm kopuyordu şöyle bir çekim yapıp koyarsın diye 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Fotoğrafa açılarının kötü olması, iyi olmuş. Ödüm kopuyordu şöyle bir çekim yapıp koyarsın diye Oldum olası elimden ince iş gelmez. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce hayırlısı olsun da yerine doblo bakaydın iyiydi bence 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Hayırlı olsun Çağrı, iyi günlerde kullan. İlk arabalarımdan biri 626 Mazda idi halen sempatim vardır. Biraz da alım satım sistemini anlat. "Taraflar bir kağıt imzalarlar, tamam", de de bi daha TR ye gelme 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Kol dayamanın döşemesinden 1 puan kırdım. Ne olmuş ona öyle Haşmet Güngör yazdı: Hayırlı olsun Çağrı, iyi günlerde kullan. İlk arabalarımdan biri 626 Mazda idi halen sempatim vardır. Biraz da alım satım sistemini anlat. "Taraflar bir kağıt imzalarlar, tamam", de de bi daha TR ye gelme Ben haydarı sabahtan suya yatırdım abi, bırak gelsin, havaalanında harika bir karşılama yapacağım. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Hayırlı olsun. Satamazsın bunu nüfusa git üzerine al . Fakat çok güzelmiş ya Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Cem Işık yazdı: Ben haydarı sabahtan suya yatırdım abi, bırak gelsin, havaalanında harika bir karşılama yapacağım. Bazen düşünmüyor değilim oradaki sistemi ve yöneticileri 5 yıllığına kiralasak vs yok bu millet ile kurtarmaz diyorum. Bir ülke bu kadar mı kötü yönetilir inanmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts