İçeriğe Yönlendir

Kafam Çok Karışık

Çağrı Alaf

Hangisi?  

55 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Çağrı Alaf
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

pahalı değil mi? 8 yaşında mazda 3, 12 bin abd doları. bunlar kompakt sınıf içi aman aman değil. 

aynı paraya 2013-2014 cx5 varmış. 2.0 atmosferik veya 2.2 dizel. Mazda 3’e göre geniş. 

Ama içinde Deri koltuk, Head-Up display, 360 Kamera, Tabela tanımlama, Bose ses sitemi, Apple - Andro Car Play, koltuk ısıtıcı, otomatik çarpışma önleyici frenleme ve şerit takip uyarısı var abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Çağrı seni vururum desem tehdit olarak algılamazsın dimi :biggrin:

a4 diyorum ben

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Çağrı Alaf yazdı:

Ama içinde Deri koltuk, Head-Up display, 360 Kamera, Tabela tanımlama, Bose ses sitemi, Apple - Andro Car Play, koltuk ısıtıcı, otomatik çarpışma önleyici frenleme ve şerit takip uyarısı var abi. 

fiyatlar usd  dolarımı ,niye ki? ben Avustralya  doları diye algıladım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Haşmet Güngör yazdı:

Yok abi fiyatlar AUD ama Tansu abi USD'ye çevirip kıyaslamış. 20 bin AUD, 12 bin USD eder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Haşmet Güngör yazdı:

3701746_oe3be.jpg

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

3701746_oe3be.jpg

Tansu abi de konseyci çıktı. Hem Mazdacı hem Toyotacı hem konseyci. Neyse, karahanlı sakatini taktir ediyor. 

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Hyundai Elentra, Mazda 6 falan al geç Alman malı Avrupa hariç kullanan yok 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Oyumu spoya verdim ama fotoları görünce optima diyorum. 1.7 motorun vergisi yüzünden ülkemizde satmamıştı.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Köksal Yılmaz yazdı:

Oyumu spoya verdim ama fotoları görünce optima diyorum. 1.7 motorun vergisi yüzünden ülkemizde satmamıştı.

Buradakiler 2.4 motor abi. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ferhat Yavuz yazdı:

Hyundai Elentra, Mazda 6 falan al geç Alman malı Avrupa hariç kullanan yok 

çin. O da japonya‘ya inat kullanıyordu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çin. O da japonya‘ya inat kullanıyordu. 

Onlarda vazgeçti artık kendi arabalarına biniyorlar

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Kıymetli yorumları için herkese teşekkür ediyorum. 

Şu 3 gündür sayısız görüşme - pazarlık - kavga sonucu Tansu abinin de aklıma sokması ve CX-8’e binen abimin de önerileri üzerine Mazda alma yoluna gittim. 

Mazda 3 2019 - 68.XXXKM Full servis bakımlı. Ben ona kısaca Asuman diyorum renginden ötürü. Ayrıca konusu gelecek. Hele bir yıkayayım da. 😌

Bu da bana hayırlı olsun. 🧿

IMG_4216.jpeg.27f0dc1c88bcb8a86caeab68cbc0f553.jpegIMG_4218.jpeg.f4db3f6daed3873722feb97b11eaa8ec.jpeg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hayırlı olsun güzel tercih olmuş, bizdekiler gibi fındık motor mudur bu arkadaş? 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Cem Işık yazdı:

Hayırlı olsun güzel tercih olmuş, bizdekiler gibi fındık motor mudur bu arkadaş? 

Teşekkürler abi. Fındık hangisi bilmiyorum. 😅 2.0L 154HP Turbosuz motora sahip. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağrı Alaf yazdı:

Teşekkürler abi. Fındık hangisi bilmiyorum. 😅 2.0L 154HP Turbosuz motora sahip. 

Fındık değil bu maşallah, bizde 1.5 motorla(sanırım) satılıyordu 3 kasalar.. 

fotoğrafta sol ön farın sağ tarafında panjurda parlayan birşey görüyorum o ne ola ki?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun 5 fazla olsuncular basıyor forumu 😃 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

:nazar: Hayırlı olsun.

Bu motor çok yüksek sıkıştırma oranıyla çalışıyordu. Ortalama 1.6 benzer motorlarla aynı yakıt verilerine sahip. 

Ve kırmızı :wub:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Cem Işık yazdı:

Fındık değil bu maşallah, bizde 1.5 motorla(sanırım) satılıyordu 3 kasalar.. 

fotoğrafta sol ön farın sağ tarafında panjurda parlayan birşey görüyorum o ne ola ki?

Bunların bir de 2.5L motorları varmış. Ona da buna da çok sağlam kırılmaz dediler. Bu 2.0L versiyon. Amerika da da aynı hacimlerin turbolu versiyonları varmış. Turbosuzlar kadar olmasa da yine çok sağlamlarmış. En azından Reddit’te öyle dediler. 

O yansıma ise kızılötesi radar abi. Kameraya çıkmış. Head-Up Display’e vermek için tabela okumasını vesaire oradan yapıyor. Bir de sanırım mesafe ölçümü de yapıyor Adaptif Cruze Control için. Bir de eğer sen basmazsan son raddeye gelince frene araba basıyormuş. Sanırım hepsinin okuması oradan yapılıyor. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağrı Alaf yazdı:

Bunların bir de 2.5L motorları varmış. Ona da buna da çok sağlam kırılmaz dediler. Bu 2.0L versiyon. Amerika da da aynı hacimlerin turbolu versiyonları varmış. Turbosuzlar kadar olmasa da yine çok sağlamlarmış. En azından Reddit’te öyle dediler. 

O yansıma ise kızılötesi radar abi. Kameraya çıkmış. Head-Up Display’e vermek için tabela okumasını vesaire oradan yapıyor. Bir de sanırım mesafe ölçümü de yapıyor Adaptif Cruze Control için. Bir de eğer sen basmazsan son raddeye gelince frene araba basıyormuş. Sanırım hepsinin okuması oradan yapılıyor. 

Bize "gırtlak dolu" şeklinde sattıkları arabanın ancak ayak bileğine kadar dolu olduğunu öğrendik böylece..

Tekrar hayırlı olsun kardeşim, güzel günlerde kullan.. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

ufffff makineye bak. Son kasa bu. İçi de çok güzeldir bunun. İnce üç kollu direksiyon mu? Şu an deli kıskandım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ufffff makineye bak. Son kasa bu. İçi de çok güzeldir bunun. İnce üç kollu direksiyon mu? Şu an deli kıskandım

20.000 dolar olsa, 600.000 TL..  Komik olmayan bir şaka gibi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Metin Uzunoğlu
  • Yeni Oluştur...