Fatih Keskin Pazartesi 06:16 Paylaş Pazartesi 06:16 Mercedes ten devam et bence iş arabanda ondan hem alışman da kolay olur 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazartesi 08:10 Yazar Paylaş Pazartesi 08:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pahalı değil mi? 8 yaşında mazda 3, 12 bin abd doları. bunlar kompakt sınıf içi aman aman değil. aynı paraya 2013-2014 cx5 varmış. 2.0 atmosferik veya 2.2 dizel. Mazda 3’e göre geniş. Ama içinde Deri koltuk, Head-Up display, 360 Kamera, Tabela tanımlama, Bose ses sitemi, Apple - Andro Car Play, koltuk ısıtıcı, otomatik çarpışma önleyici frenleme ve şerit takip uyarısı var abi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 08:15 Paylaş Pazartesi 08:15 Orada yaşasam, Kia Optima alırım. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 08:48 Paylaş Pazartesi 08:48 Çağrı seni vururum desem tehdit olarak algılamazsın dimi a4 diyorum ben 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 09:50 Paylaş Pazartesi 09:50 Çağrı Alaf yazdı: Ama içinde Deri koltuk, Head-Up display, 360 Kamera, Tabela tanımlama, Bose ses sitemi, Apple - Andro Car Play, koltuk ısıtıcı, otomatik çarpışma önleyici frenleme ve şerit takip uyarısı var abi. fiyatlar usd dolarımı ,niye ki? ben Avustralya doları diye algıladım. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazartesi 10:06 Yazar Paylaş Pazartesi 10:06 Haşmet Güngör yazdı: fiyatlar usd dolarımı ,niye ki? ben Avustralya doları diye algıladım. Yok abi fiyatlar AUD ama Tansu abi USD'ye çevirip kıyaslamış. 20 bin AUD, 12 bin USD eder. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:15 Paylaş Pazartesi 10:15 Haşmet Güngör yazdı: fiyatlar usd dolarımı ,niye ki? ben Avustralya doları diye algıladım. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazartesi 11:03 Yazar Paylaş Pazartesi 11:03 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tansu abi de konseyci çıktı. Hem Mazdacı hem Toyotacı hem konseyci. Neyse, karahanlı sakatini taktir ediyor. Pazartesi 11:40 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 11:49 Paylaş Pazartesi 11:49 Hyundai Elentra, Mazda 6 falan al geç Alman malı Avrupa hariç kullanan yok Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 12:04 Paylaş Pazartesi 12:04 Oyumu spoya verdim ama fotoları görünce optima diyorum. 1.7 motorun vergisi yüzünden ülkemizde satmamıştı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazartesi 12:42 Yazar Paylaş Pazartesi 12:42 Köksal Yılmaz yazdı: Oyumu spoya verdim ama fotoları görünce optima diyorum. 1.7 motorun vergisi yüzünden ülkemizde satmamıştı. Buradakiler 2.4 motor abi. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 12:47 Paylaş Pazartesi 12:47 Ferhat Yavuz yazdı: Hyundai Elentra, Mazda 6 falan al geç Alman malı Avrupa hariç kullanan yok çin. O da japonya‘ya inat kullanıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 14:30 Paylaş Pazartesi 14:30 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çin. O da japonya‘ya inat kullanıyordu. Onlarda vazgeçti artık kendi arabalarına biniyorlar Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Kıymetli yorumları için herkese teşekkür ediyorum. Şu 3 gündür sayısız görüşme - pazarlık - kavga sonucu Tansu abinin de aklıma sokması ve CX-8’e binen abimin de önerileri üzerine Mazda alma yoluna gittim. Mazda 3 2019 - 68.XXXKM Full servis bakımlı. Ben ona kısaca Asuman diyorum renginden ötürü. Ayrıca konusu gelecek. Hele bir yıkayayım da. 😌 Bu da bana hayırlı olsun. 🧿 9 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun güzel tercih olmuş, bizdekiler gibi fındık motor mudur bu arkadaş? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun güzel tercih olmuş, bizdekiler gibi fındık motor mudur bu arkadaş? Teşekkürler abi. Fındık hangisi bilmiyorum. 😅 2.0L 154HP Turbosuz motora sahip. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Teşekkürler abi. Fındık hangisi bilmiyorum. 😅 2.0L 154HP Turbosuz motora sahip. Fındık değil bu maşallah, bizde 1.5 motorla(sanırım) satılıyordu 3 kasalar.. fotoğrafta sol ön farın sağ tarafında panjurda parlayan birşey görüyorum o ne ola ki? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun 5 fazla olsuncular basıyor forumu 😃 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Bu motor çok yüksek sıkıştırma oranıyla çalışıyordu. Ortalama 1.6 benzer motorlarla aynı yakıt verilerine sahip. Ve kırmızı 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Cem Işık yazdı: Fındık değil bu maşallah, bizde 1.5 motorla(sanırım) satılıyordu 3 kasalar.. fotoğrafta sol ön farın sağ tarafında panjurda parlayan birşey görüyorum o ne ola ki? Bunların bir de 2.5L motorları varmış. Ona da buna da çok sağlam kırılmaz dediler. Bu 2.0L versiyon. Amerika da da aynı hacimlerin turbolu versiyonları varmış. Turbosuzlar kadar olmasa da yine çok sağlamlarmış. En azından Reddit’te öyle dediler. O yansıma ise kızılötesi radar abi. Kameraya çıkmış. Head-Up Display’e vermek için tabela okumasını vesaire oradan yapıyor. Bir de sanırım mesafe ölçümü de yapıyor Adaptif Cruze Control için. Bir de eğer sen basmazsan son raddeye gelince frene araba basıyormuş. Sanırım hepsinin okuması oradan yapılıyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bunların bir de 2.5L motorları varmış. Ona da buna da çok sağlam kırılmaz dediler. Bu 2.0L versiyon. Amerika da da aynı hacimlerin turbolu versiyonları varmış. Turbosuzlar kadar olmasa da yine çok sağlamlarmış. En azından Reddit’te öyle dediler. O yansıma ise kızılötesi radar abi. Kameraya çıkmış. Head-Up Display’e vermek için tabela okumasını vesaire oradan yapıyor. Bir de sanırım mesafe ölçümü de yapıyor Adaptif Cruze Control için. Bir de eğer sen basmazsan son raddeye gelince frene araba basıyormuş. Sanırım hepsinin okuması oradan yapılıyor. Bize "gırtlak dolu" şeklinde sattıkları arabanın ancak ayak bileğine kadar dolu olduğunu öğrendik böylece.. Tekrar hayırlı olsun kardeşim, güzel günlerde kullan.. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ufffff makineye bak. Son kasa bu. İçi de çok güzeldir bunun. İnce üç kollu direksiyon mu? Şu an deli kıskandım 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ufffff makineye bak. Son kasa bu. İçi de çok güzeldir bunun. İnce üç kollu direksiyon mu? Şu an deli kıskandım 20.000 dolar olsa, 600.000 TL.. Komik olmayan bir şaka gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts