Burak Yildirim Cumartesi 20:59 Paylaş Cumartesi 20:59 Arkadaşlar genelde benzin istasyonunda çalışan pompayı takınca giderim hep, bugün unuttum gittim, acaba fişteki yakıt tipi ile koyduğu yakıt tipi farklı olmaz değil mi ? Fişte doğru koymuş. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Cumartesi 21:04 Paylaş Cumartesi 21:04 Burak Yildirim yazdı: Arkadaşlar genelde benzin istasyonunda çalışan pompayı takınca giderim hep, bugün unuttum gittim, acaba fişteki yakıt tipi ile koyduğu yakıt tipi farklı olmaz değil mi ? Fişte doğru koymuş. Kastınız mazot ve benzin üstüne sanırım. Çünkü katkılı yakıt durumu kalktı biliyosunuzdur. Yakıt yanlış olsa 300-500 metrede belli eder. Fişte yazanda %99 doğrudur. Her şey otomasyon artık günümüzde 1 Yorum bağlantısı
Burak Yildirim Cumartesi 21:07 Yazar Paylaş Cumartesi 21:07 Görkem Karakaş yazdı: Kastınız mazot ve benzin üstüne sanırım. Çünkü katkılı yakıt durumu kalktı biliyosunuzdur. Yakıt yanlış olsa 300-500 metrede belli eder. Fişte yazanda %99 doğrudur. Her şey otomasyon artık günümüzde Dediğiniz gibi hocam benzinlo araca motorin koymak gibi, O kadar kısa zamanda belli ederse sorun yok o zaman aldıktan sonra bir 3 4 km gittim. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Cumartesi 21:15 Paylaş Cumartesi 21:15 Artık pompalar akıllı 2-3 defa başıma geldi plaka kayıtlı olduğu için yakıt vermedi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazar 05:36 Paylaş Pazar 05:36 Fişte ne yaziyorsa verdiği yakitta odur. 2 Yorum bağlantısı
Burak Yildirim Pazar 08:27 Yazar Paylaş Pazar 08:27 Uğur Kamil yazdı: Fişte ne yaziyorsa verdiği yakitta odur. Tamamdır teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 08:44 Paylaş Pazar 08:44 Fiş doğrudur. Ancak bazı araçlarda benzinli deposuna dizel pompası girmez. Bazı istasyonlarda da plaka kayıtlıdır. İsteseniz de yanlış yakıt alamazsınız. Petrol ofisinde böyleydi. Bi ara C5’e dizel alamıyordum. Hasan düzelttirmişti. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 10:16 Paylaş Pazar 10:16 İstasyonda tabanca hangisi ise fiş de otomatik ona göre çıkar. Sıkıntı olmaz. esas sorun, üstümüzdeki elektriği boşaltmadan tabancaya yakın durmak veya dokunmak. Direkt alev alabilir. Önce uzak bir yerde demire toprağa falan dokunup elektriği boşaltmak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:42 Paylaş Pazar 11:42 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Direkt alev alabilir. ytubmu dedi bunu Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 12:02 Paylaş Pazar 12:02 yanlış yakıt vermesi zor plakayı giriyor sistem benzinliyse araba mazot vermiyor. ben su motoruna mazot almaya benzinli araba ile gidince plaka ile veremeyip tc mi alıo tarsustaki petrol Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 12:03 Paylaş Pazar 12:03 Çağlar Bayur yazdı: ytubmu dedi bunu kazağıyla oynayıp evindeki ocağı parmağını yaklaştırıp ateşleme deneyinde gördüm 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Pazar 21:08 Paylaş Pazar 21:08 2009 yılında Focus'u sıfır almıştım İlk 15 000 km Opet ten yakıt almamız gerektiğini söylediler garanti dışı kalır falan demişlerdi Konya ya gidiyordum Ereğli yolunda bir istasyona durdum az bi benzin alayım dedim araçtaki yakıt yol üstündeki opete kadar gitmiyordu ismini bilmediğim bir istasyona durdum 5 lt benzin alayım dedim ve bakmadım adam mazot koymuş nasıl korktum araç daha 3000 km de falan servisi aradım depoyu sökecez dediler aracı buraya getirmeniz lazım dedi İstasyonun sahibi geldi Pompacıya bi ton kızdı. Tanıdığım bi tamirci abi vardı onu aradım üstünü benzinle doldur iyice çalkala bişi olmaz dedi bizde yaptık sürdük gittik Konya ya bişi olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 21:27 Paylaş Pazar 21:27 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evindeki camı açsın bişi olmaz onu da mı sölücez yahu Kemal Korkmaz yazdı: bişi olmadı. bişi olmaz 50 lt benzine 5 lt yağ konmuş , az duman atar sonra biter 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts