İlkay Başaran Pazar 07:10 Paylaş Pazar 07:10 Ampulün patlaması ekonomimi alt üst etti tatil iptal dermiş şimdi 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 08:10 Yazar Paylaş Pazar 08:10 Metin Akbal yazdı: Sıcak motorda mı soğuk motorda mı diyecem de olmaz. Sıcak minderde mi soğuk minderde mi Sizin motora fındık yağı mı koyuluyor? Hani fındık motor ya. Djfşllgdyuşlghl 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 08:21 Paylaş Pazar 08:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizin motora fındık yağı mı koyuluyor? Hani fındık motor ya. Djfşllgdyuşlghl Kıskançlığından yarılıyon vallaha MTV kişi başına düşen milli gelirden yuksek çıkıyor diye duydum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 08:41 Paylaş Pazar 08:41 Adam benim 10 litreyle gezdiğim yerlerde 3-4 litreyle geziyor. Bütçe açığının sebebi biz çok yakanlarız. Yüklenmeyin Tansu’ya 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 10:09 Yazar Paylaş Pazar 10:09 Metin Akbal yazdı: Kıskançlığından yarılıyon vallaha MTV kişi başına düşen milli gelirden yuksek çıkıyor diye duydum imf düzeltme yaptı. alman ekonomisi küçülecekmiş. Alman ekonomisi küçülünce alman motorları da küçülecek miymiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:40 Paylaş Pazar 11:40 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oksit temizlemek falan çok üşeniyorum. 10bin lehimli araba alırken üşenmedin? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 12:04 Yazar Paylaş Pazar 12:04 Çağlar Bayur yazdı: 10bin lehimli araba alırken üşenmedin? lehimin tanesi ucuz geldi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 12:09 Paylaş Pazar 12:09 İlkay Başaran yazdı: Ampulün patlaması ekonomimi alt üst etti tatil iptal dermiş şimdi Tanıdık geldi 😂😂😂 Metin Akbal yazdı: Kıskançlığından yarılıyon vallaha MTV kişi başına düşen milli gelirden yuksek çıkıyor diye duydum Kavgada söylenmez😃 Mehmet Ozyurek yazdı: Adam benim 10 litreyle gezdiğim yerlerde 3-4 litreyle geziyor. Bütçe açığının sebebi biz çok yakanlarız. Yüklenmeyin Tansu’ya Aslan besleyen yemini düşünmez. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 12:17 Paylaş Pazar 12:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: imf düzeltme yaptı. alman ekonomisi küçülecekmiş. Alman ekonomisi küçülünce alman motorları da küçülecek miymiş Yahu piyasa 60, 70, 80 TDI TFSI Quatroyla dolu, elini sallasan Maybach a çarpıyor arkadaş küçük motormuş euroymuş japon yeniymiş geçelim bunları Mehmet Ozyurek yazdı: Adam benim 10 litreyle gezdiğim yerlerde 3-4 litreyle geziyor. Bütçe açığının sebebi biz çok yakanlarız. Yüklenmeyin Tansu’ya Abi yılda o fark 1 litreye düşüyor canını sıkma 😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 14:03 Yazar Paylaş Pazar 14:03 Metin Akbal yazdı: Abi yılda o fark 1 litreye düşüyor canını sıkma 😃 Yok canım. Eksiye düşüyordur. Ondan üşüyorum ben demekki 💡 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazar 15:55 Paylaş Pazar 15:55 Ruslar ne yapmış bu ultra mega giga arıza için 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:14 Paylaş Pazar 17:14 Mehmet Ozyurek yazdı: Bütçe açığının sebebi biz çok yakanlarız. nası bir ymmmm sin yahu, açığın sebebi az yakanlar lem.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts