Mehmet Göktürk Cumartesi 06:22 Paylaş Cumartesi 06:22 Benzinli olacaksa yeni tiguan derim. Hakan usta bi tane sıfır aldı galeride tutuyor bi sorun satıcak hesaplı. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cumartesi 06:27 Paylaş Cumartesi 06:27 Süleyman Can yazdı: DPF konusunda ustalar da alet edevatları da gelişti artık. Makinesine bağlayıp en fazla 1 saatte temizleyip geri takıyorlar. Kalorifer petek temizliği gibi oldu. Nedense çok masraflı gibi bi algı var. Şaşmazda sadecr bu iş üzerine açılan bir dükkan var şöyle yaparız böyle yaparız diye reklamları dönüyor, ben gittim ama hiç bişey yapamadılar başka bir yere yönlendirdi beni, Daha Ecu ya bağlanan doğru düzgün programları yok, telefona car scaner indirmiş nu nasıl çalışıyor diye keşfetmeye çalışıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 07:12 Paylaş Cumartesi 07:12 Mehmet Göktürk yazdı: Benzinli olacaksa yeni tiguan derim. Hakan usta bi tane sıfır aldı galeride tutuyor bi sorun satıcak hesaplı. Satıldı. Hakan farklı bir sebeple sattı ama, araçtaki yeni güvenlik sisteminden şikayetçi idi.. Kafasına göre sert fren yapıp duruyor yolda diyordu. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cumartesi 07:27 Paylaş Cumartesi 07:27 Ticari araç alacak olsanız kesinlikle Ford alın derdim ama binek araç ta ikinci el de Ford sıkıntılı isterseniz arkadaşa sorar r line fiyatı almasını isteyebilirim 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cumartesi 07:58 Yazar Paylaş Cumartesi 07:58 Fatih Keskin yazdı: Ticari araç alacak olsanız kesinlikle Ford alın derdim ama binek araç ta ikinci el de Ford sıkıntılı isterseniz arkadaşa sorar r line fiyatı almasını isteyebilirim Yeni ogrendim r line ve elegance donanim olarak ayniymis, r line da sprotif gorunum icin epey bir sey saydi. (satis danismanina gore) . Daha hesapli olmasi acisindan Elegance fiyati mumkunse rica edebilir miyim.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cumartesi 10:30 Yazar Paylaş Cumartesi 10:30 Dostlar, sabah kuzuların antrenmanlarından sonra apar topar bir Tiguan (Elegance) için Doğuş'a kapora verdik. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada orada eşimi Passat diye kandırmaya çalıştım, yemedi (2 çocuk babası olarak bagaj konusunda deformasyon var bende ) 9 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Cumartesi 10:58 Paylaş Cumartesi 10:58 Gökhan Tuna yazdı: Dostlar, sabah kuzuların antrenmanlarından sonra apar topar bir Tiguan (Elegance) için Doğuş'a kapora verdik. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada orada eşimi Passat diye kandırmaya çalıştım, yemedi (2 çocuk babası olarak bagaj konusunda deformasyon var bende ) İşin sonunda herkes vagcı oluyor. Konu suv olunca haklı sebepleri oluyor tabi tiguan seçmenin. Hayırlı olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Cumartesi 17:43 Paylaş Cumartesi 17:43 Alptuğ Özcan yazdı: Şaşmazda sadecr bu iş üzerine açılan bir dükkan var şöyle yaparız böyle yaparız diye reklamları dönüyor, ben gittim ama hiç bişey yapamadılar başka bir yere yönlendirdi beni, Daha Ecu ya bağlanan doğru düzgün programları yok, telefona car scaner indirmiş nu nasıl çalışıyor diye keşfetmeye çalışıyor Basit bir rot ayarı için iki farklı yere gittim. İlk gittiğim yer 2 denemede yapamadı şikayetlenince 3. yapışlarında sağ direksiyon körüğünü bilerek yırttılar sonradan fark ettim. İkinci gittiğim yeri sanayiyi bilen iyi niyetli usta tavsiye etti fabrikasyon ayar yaptılar tertemiz oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 19:12 Paylaş Cumartesi 19:12 Benzinli motor için yorum yapamam ama yol tutuş / konfor dengesinde Kuga dan daha iyisi yok. DPF sorununu ben toplam iki Kuga da toplam 100 küsur bin km yol yaptım yaşamadım. Alır mıyım? Alırım. Alternatif ne olabilir? Valla yeni Grandland fiyatları çok kafa karıştırıcı. Para sorunu yoksa Kuga varsa Grandland. Aralarında sıfırında 400 bine yakın oynuyor. Grandland hybrid üstelik ve yenilerinde yağlı kayış motor yok. (donanımına falan bakmadım ama yeni kasa sonuçta güvenlikte eksiği olacağını sanmıyorum. Eskisinde bile yoktu.) Uzun yol fantazisi yoksa alantirklisi 1800 lira. 500 km menzil demiş ama yalan dolandır o 350 falan anca gider uzunda. 600 bin lira az para değil. O paraya 2-3 yaşında ikinci el clio falan bile alınabilir. Kuga iyi araba ama 5 yaşındaki bir tasarıma hemde benzinli motorla 2500 lira vermek benim kafama yatmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cumartesi 19:55 Paylaş Cumartesi 19:55 Mertol Kip yazdı: O paraya 2-3 yaşında ikinci el Bu kısım pek mümkün değil 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 20:28 Paylaş Cumartesi 20:28 Alptuğ Özcan yazdı: Bu kısım pek mümkün değil Renault / Clio / 1.0 SCe / Joy / *37 BİN KM *2023 MODEL RENAULT CLİO 1,0 SCE TERTEMİZ MASRAFSIZ sahibinden.comda - 1222859822 32 ilan varmış. Arama kriteri max 600K +3 yaş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 23:36 Paylaş Cumartesi 23:36 Görkem Karakaş yazdı: İşin sonunda herkes vagcı oluyor. Konu suv olunca haklı sebepleri oluyor tabi tiguan seçmenin. Hayırlı olsun Rakipleri seçenek sunmayınca birazdan mecburiyetten vag alınıyor. Audinin rakibi Vw, rakibi seat, rakibi skoda..... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 03:15 Paylaş Pazar 03:15 Mertol Kip yazdı: Renault / Clio / 1.0 SCe / Joy / *37 BİN KM *2023 MODEL RENAULT CLİO 1,0 SCE TERTEMİZ MASRAFSIZ sahibinden.comda - 1222859822 32 ilan varmış. Arama kriteri max 600K +3 yaş Ağır hasarlı ise olabilir 👍 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 09:02 Paylaş Pazar 09:02 Metin Uzunoğlu yazdı: Rakipleri seçenek sunmayınca birazdan mecburiyetten vag alınıyor. Audinin rakibi Vw, rakibi seat, rakibi skoda..... Ne güzel iş istesen de marka dışına çıkamıyorsun. Gökhan Tuna yazdı: Dostlar, sabah kuzuların antrenmanlarından sonra apar topar bir Tiguan (Elegance) için Doğuş'a kapora verdik. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada orada eşimi Passat diye kandırmaya çalıştım, yemedi (2 çocuk babası olarak bagaj konusunda deformasyon var bende ) İyidir iyi. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazar 10:14 Yazar Paylaş Pazar 10:14 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Benzinli motor için yorum yapamam ama yol tutuş / konfor dengesinde Kuga dan daha iyisi yok. DPF sorununu ben toplam iki Kuga da toplam 100 küsur bin km yol yaptım yaşamadım. Alır mıyım? Alırım. Alternatif ne olabilir? Valla yeni Grandland fiyatları çok kafa karıştırıcı. Para sorunu yoksa Kuga varsa Grandland. Aralarında sıfırında 400 bine yakın oynuyor. Grandland hybrid üstelik ve yenilerinde yağlı kayış motor yok. (donanımına falan bakmadım ama yeni kasa sonuçta güvenlikte eksiği olacağını sanmıyorum. Eskisinde bile yoktu.) Uzun yol fantazisi yoksa alantirklisi 1800 lira. 500 km menzil demiş ama yalan dolandır o 350 falan anca gider uzunda. 600 bin lira az para değil. O paraya 2-3 yaşında ikinci el clio falan bile alınabilir. Kuga iyi araba ama 5 yaşındaki bir tasarıma hemde benzinli motorla 2500 lira vermek benim kafama yatmıyor. Çok teşekkürler üstad; Grandland eskisi ve yenisi ile çok beğendiğim bir model. 1.5 hafta önce aradığım bayiler elektrikli var, hyrid daha yok vs diye biraz oyaladılar; o yüzden devamını getirmedim. Opel deneyimim ve memnuniyetim var Opel Astra H kasadan beri. Kısmet VAG grubuna gibi gözüküyor; Cumartesi kapora verdik, hop oturup hop kalkıyoruz; uzun bir aradan sonra ilk kendi arabamız çünkü. Mehmet Göktürk yazdı: Benzinli olacaksa yeni tiguan derim. Hakan usta bi tane sıfır aldı galeride tutuyor bi sorun satıcak hesaplı. Mehmet Hocam sizin sözünüzü dinledim gibi :-) Bu arada genel bir sorum daha var bütün dostlara, boya koruma, PPF kaplama gibi olaylara girmek lazım mı acaba? Pazar 10:15 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 10:16 Paylaş Pazar 10:16 Güle güle kullanın. Bu arada yukarıda bahsi geçen dizel partikül filtresi için yorum yapayım. Sattığım c Max 187 binde ne dpf arızası verdi ne enjektör ne turbo. Sıfır km almıştım ve sadece eşim ve ben kullandık. Ara ara kendi kendine rejenerasyon yaptı normal olarak. Bu süre boyunca yetkili servis ve dışarıda yapılan bakimlarda sadece Castrol 5 30 Ford spec lerini karşılayan yeşil bidon kullanıldı. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 10:22 Paylaş Pazar 10:22 İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. Bu arada yukarıda bahsi geçen dizel partikül filtresi için yorum yapayım. Sattığım c Max 187 binde ne dpf arızası verdi ne enjektör ne turbo. Sıfır km almıştım ve sadece eşim ve ben kullandık. Ara ara kendi kendine rejenerasyon yaptı normal olarak. Bu süre boyunca yetkili servis ve dışarıda yapılan bakimlarda sadece Castrol 5 30 Ford spec lerini karşılayan yeşil bidon kullanıldı. Partiküllü yağ olacak bu yağ olmaz diyorladı, demek ki oluyormuş. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 11:10 Paylaş Pazar 11:10 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Partiküllü yağ olacak bu yağ olmaz diyorladı, demek ki oluyormuş. Wss-m2c913-c speclerini karşılayan yağ Castrol markasında magnetic var. Castrol un kendi sitesinde magnetic 5 30 sayfasında dpf li araçlar için diye bir ibare de var. Edge olarak geçen yağ specleri karşılamıyor. Pazar 11:12 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 11:14 Paylaş Pazar 11:14 İnan Çınar yazdı: Wss-m2c913-c speclerini karşılayan yağ Castrol markasında magnetic var. Castrol un kendi sitesinde magnetic 5 30 sayfasında dpf li araçlar için diye bir ibare de var. Edge olarak geçen yağ specleri karşılamıyor. Edge daha iyi deyip çok insan onu kullandı. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 11:18 Paylaş Pazar 11:18 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Ağır hasarlı ise olabilir 👍 32 ilan içinde ağır hasarlı olmayanlar boyasız değişensiz olanlar da vardır da 600 bin verilen 2 yaşında bir araba için çok kasmaya gerek yok bence... Gökhan Tuna yazdı: Çok teşekkürler üstad; Grandland eskisi ve yenisi ile çok beğendiğim bir model. 1.5 hafta önce aradığım bayiler elektrikli var, hyrid daha yok vs diye biraz oyaladılar; o yüzden devamını getirmedim. Opel deneyimim ve memnuniyetim var Opel Astra H kasadan beri. Kısmet VAG grubuna gibi gözüküyor; Cumartesi kapora verdik, hop oturup hop kalkıyoruz; uzun bir aradan sonra ilk kendi arabamız çünkü. Bu arada genel bir sorum daha var bütün dostlara, boya koruma, PPF kaplama gibi olaylara girmek lazım mı acaba? Hayırlı olsun kazasız cezasız. Araba bu yaw evlenenler bile boşanıyor eninde sonunda satacaksınız kusursuz arayan gitsin sıfır alsın. Pazar 11:26 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:36 Paylaş Pazar 11:36 Gökhan Tuna yazdı: Dostlar, sabah kuzuların antrenmanlarından sonra apar topar bir Tiguan (Elegance) için Doğuş'a kapora verdik. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada orada eşimi Passat diye kandırmaya çalıştım, yemedi (2 çocuk babası olarak bagaj konusunda deformasyon var bende ) budur 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Topçu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Artık üreticiler fiyatları aşağıya çekmek için arka süspansiyonları bağımlı (torsiyon çubuk) yapmayı tercih ediyor. Mesela makyajlı yeni Kuga'da arkalar artık bağımlı ama Tiguan'da halen daha bağımsız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce bagaj hacmi ve ağırlık merkezi kazancı getiriyor daha çok. yeni sistemler eski torsiyonlar gibi ucuz basit değil 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Bu arada genel bir sorum daha var bütün dostlara, boya koruma, PPF kaplama gibi olaylara girmek lazım mı acaba? Bu tip şeyler ihtiyaçla doğru orantılıdır ama asla bayide girme abi o toplara, 1 liralık malzemeye 10 lira yazıyorlar. Şu anki aracımı alırken gaza gelip bayide cam filmi yaptırmıştım, şöyle kaliteli böyle güzel diye allayıp pullayıp sattılar bana filmi, işi bilen bir tanıdık görünce , metresi 100 liralık piyasa malı film bu dedi.. yeniledik mecburen.. aracı aldıktan sonra buluruz uygulama merkezi sana. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çok büyük ihtimal ile Kuga, önümüzdeki yıl kasa değiştirecek. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts