İçeriğe Yönlendir

Ford Kuga mı Yoksa?

Gökhan Tuna

Recommended Posts

Gökhan Tuna
Tamer Topaç yazdı:

Çok büyük ihtimal ile Kuga, önümüzdeki yıl kasa değiştirecek.

Ama St Line-X cok guzeldi, kirmizi fren kaliperleri, jantlar falan, rengi de ada mavisi; ates ediyordu resmen... Aklim kalmadi desem yalan olur..

Cem Işık yazdı:

Bu tip şeyler ihtiyaçla doğru orantılıdır ama asla bayide girme abi o toplara, 1 liralık malzemeye 10 lira yazıyorlar. 
Şu anki aracımı alırken gaza gelip bayide cam filmi yaptırmıştım, şöyle kaliteli böyle güzel diye allayıp pullayıp sattılar bana filmi, işi bilen bir tanıdık görünce , metresi 100 liralık piyasa malı film bu dedi.. yeniledik mecburen.. aracı aldıktan sonra buluruz uygulama merkezi sana. 

Tiguan'i haftaya teslim alacagiz bir aksilik olmazsa, cok tesekkurler Cem Üstad, o zamana kadar bir düşüneyim.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Gökhan Tuna yazdı:

Ama St Line-X cok guzeldi, kirmizi fren kaliperleri, jantlar falan, rengi de ada mavisi; ates ediyordu resmen... Aklim kalmadi desem yalan olur..

Kasa değişimi öncesi klasik Ford taktiğidir. Ne varsa doldurulur.

Mekanik olarak güzel araç. Ama çok eskidi.

Gökhan Tuna yazdı:

Tiguan'i haftaya teslim alacagiz

Hayırlı olsun. Güncel ve sevilen bir model.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gökhan Tuna yazdı:

Tiguan'i haftaya teslim alacagiz

kaliperi boyayalım :dribble:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Çağlar Bayur yazdı:

kaliperi boyayalım :dribble:

Haftaya takvimime yazdim abi boyama isini..

Para bulursam boya koruma falan ile birlikte aradan cikartirim :)

Tamer Topaç yazdı:

Hayırlı olsun. Güncel ve sevilen bir model.

Kesinlikle haklisiniz.

2005 yilinda olmasi lazim, ilk arabam Focus I Collection'i da ayni sekilde almistim, Focus yeni kasaya geciyordu ve Collection bile o zaman icin epey doluydu, nostalji yaptim, Ay Tozu Grisi; cok nefisti ilk arabam icin.. 1 sene sonra caldirmasam daha iyiydi tabii ki :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Bayi den çay içilir hiç bişey yaptırılmaz bence bizim cam filmleri çöp torbası kalitesinde.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Gökhan Tuna yazdı:

Dostlar, sabah kuzuların antrenmanlarından sonra apar topar bir Tiguan (Elegance) için Doğuş'a kapora verdik. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada orada eşimi Passat diye kandırmaya çalıştım, yemedi (2 çocuk babası olarak bagaj konusunda deformasyon var bende :biggrin:)

Hayırlı olsun. Birgün herkes VAG cı olacak bu gidişle Tansu bile :dribble: Bende VW liste fiyatı ile bayi satış fiyatları arasında fark oluyor diye tavsiyede bulunacakken kapora verilmiş bile :) Şunu da ekleyeyim şu an bildiğim 4 bayi kredi kartına vade farklı taksit yapıyor. Ahlatcı Eskihisar Arca Avek google dan gelene ek bilgi. Bana da kaput koruma cam filmi vs teklifi geldi Avek bayiden yaptırmadım. 20 bin fiyat söylemişlerdi Aralık'ta. Ek garantiyi yeni yaptırdım 1 ay süresi var indirimli olması için. Motor hacmi değilde galiba beygire göre fiyatlar mevcut. Ben 34 bin liraya yaptırdım Ziraat kart kendisi 4 e böldü. Diğer türlü taksitli yaptırınca 41 bin lira fiyat.

Bayiden bagaj havuzu ile kauçuk paspas istedim paspas yoktu ama bagaj havuzu hediye ettiler bunu da ekleyeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Metin Akbal yazdı:

Hayırlı olsun. Birgün herkes VAG cı olacak bu gidişle Tansu bile :dribble: Bende VW liste fiyatı ile bayi satış fiyatları arasında fark oluyor diye tavsiyede bulunacakken kapora verilmiş bile :) Şunu da ekleyeyim şu an bildiğim 4 bayi kredi kartına vade farklı taksit yapıyor. Ahlatcı Eskihisar Arca Avek google dan gelene ek bilgi. Bana da kaput koruma cam filmi vs teklifi geldi Avek bayiden yaptırmadım. 20 bin fiyat söylemişlerdi Aralık'ta. Ek garantiyi yeni yaptırdım 1 ay süresi var indirimli olması için. Motor hacmi değilde galiba beygire göre fiyatlar mevcut. Ben 34 bin liraya yaptırdım Ziraat kart kendisi 4 e böldü. Diğer türlü taksitli yaptırınca 41 bin lira fiyat.

Bayiden bagaj havuzu ile kauçuk paspas istedim paspas yoktu ama bagaj havuzu hediye ettiler bunu da ekleyeyim.

Cesitli sosyal mecralarda dolasan bir fiyat listesi var, VW icin, mevcut liste fiyatindan hangi modele ne kadar indirim yapildigina dair. Direkt satis temsilcisinin elinde gorunce tanidim; onun uzerine de biraz koparabildim. Dogus olmasa muhtemelen daha cok koparabilirdim diye dusunmuyor degilim.

Haftaya teslim alacagiz, ek garanti icin surayi buldum: https://binekarac.vw.com.tr/idhub/content/dam/onehub_pkw/importers/tr/finansal-hizmetler/pdf/VW_Binek_GPlus_Prim_Tablosu_Ekim_2024.pdf

Fiyatlarin ekran goruntusunu suraya birakayim, aynen dediginiz gibi beygir gucune gore:

image.png.2c8a83f9ff4af18676262bd143c9005f.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İbrahim Topçu yazdı:

Artık üreticiler fiyatları aşağıya çekmek için arka süspansiyonları bağımlı (torsiyon çubuk) yapmayı tercih ediyor. Mesela makyajlı yeni Kuga'da arkalar artık bağımlı ama Tiguan'da halen daha bağımsız.

Bu makyaj öncesinde de böyleydi. Sadece ST-line larda ve ilk gelen partide arkalar tam bağımsızdı. yanlış hatıurlamıyorsam model yılı 2021 ve sonrası (STLine hariç) hepsi dingilli. 

Çağlar Bayur yazdı:

bagaj hacmi  ve ağırlık merkezi kazancı getiriyor daha çok. yeni sistemler eski torsiyonlar gibi ucuz basit değil

Bagaj hacmi n ealaka? Aynı karoser sonuçta, ikisi de takılabiliyorsa bagaj hacmi nasıl değişiyor?

Tamer Topaç yazdı:

Bence eskimedi tipi kaydı. Ben yeni burnunu sevemedim bi türlü. Connect gibi gözüküyor. 

Fatih Keskin yazdı:

Bayi den çay içilir hiç bişey yaptırılmaz bence bizim cam filmleri çöp torbası kalitesinde.

İshal olursunuz bence onu da içmeyin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mertol Kip yazdı:

Bence eskimedi tipi kaydı. Ben yeni burnunu sevemedim bi türlü. Connect gibi gözüküyor. 

Bir önceki kasanın makyajlısı derli toplu, yakışıklıydı. İçi de güzeldi.

image.png.bfdc1d17c56d00c75db39eb22c45cb47.pngimage.png.f0f82792eaf2cf4b8c16bd0570ccf317.png

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Sen benim arabama şöyle böyle mi diyon? 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mertol Kip yazdı:

Sen benim arabama şöyle böyle mi diyon? 

Anlayışı farklı, felsefesi farklı :blush:.

Günceli daha teknolojik, daha büyük ama, eskisi daha yakışıklı :blush:.

Eskisi daha bi Ford

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

2026 için şöyle bir şeyler dolanıyor.

image.png.931dfe3de3f673bcd6cbe93d7ef1ffe7.png

Ancak Ford' un yeni SUV' lerinin ön yüzleri de böyle olmaya başladı.

image.png.34b173f3752b952d3d0ab02d082795df.png

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...