İçeriğe Yönlendir

Ford Kuga mı yoksa?

Gökhan Tuna

Recommended Posts

Gökhan Tuna

Dostlar,

16 senelik şirket aracı kullanımının sonuna geldik (Palio, Linea, Fluence, Eco Sport, Civic FE1, Qashqai J12)

Şimdi araba bakıyoruz, hızlıca bir alım yapacağz; çünkü arabasızız, kayınpederin C3 Aircross'a geçici el koyduk.

Ben listenin başına Kuga koymuştum, eşim X-Trail dedi (güzel fiyata bırakıyorlar), ID-4 kapısından dönmüştük Cenk Hocam aldığında; oradan hatırlayıp Tiguan da tebliğ edildi tarafıma.

Tabii ki C segment bütün benzer araçlara bakmaya başladık, arada gönlüm biraz Qashqai E-Power'a da kaydı. Renault bakar gibi oldum; ama gariptir aradığım bayiler telefon açmadılar. Sportage falan baktık.

İlk arabam Focus I Collection olmasından mütevellit, bugün eşimi Otokoç İstinye'ye götürdüm Kuga'yı beğendi; çok da macera aramayalım diyoruz, ST-Line X var nefis bir mavi (ada mavisi), yapıştıralım mı?

@Çağlar Bayur Abi ne dersin? 2024 Kuga'larda FSA sorunları vardı, satıcıyı darladım, belirli bir partide varmş, artık gelen her aracı indiğinde kontrol edip problem varsa gideriyorlarmış.

@Mehmet Ozyurek Abi, ne alırsak alalım; sigorta/kasko için seni haftaya rahatsız edeceğim, çok iddialı çıktı Otokoç, biz daha iyi teklif veririz, 12 firma ile çalışıyoruz vs vs diye; yüz vermedim.

Dostlar, ivedi fikirlerinizi rica ediyorum.

Bu arada ne alırsak alalım, kutlamak/hayırlamak için herkesi Akasya Acıbadem'e bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Çağlar Bayur yazdı:

kodiaq deyip :bomb: kaçasım var ortamdan

Abi yapma; fiyat farkı çok uçuk :-)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Gökhan Tuna yazdı:

Abi yapma; fiyat farkı çok uçuk :-)

Yapsın yapsın, bende aynını derim. Tamam tam bomba olur ama araba da bomba :f1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Murat Sahın yazdı:

Yapsın yapsın, bende aynını derim. Tamam tam bomba olur ama araba da bomba :f1:

Bomba diyince elimizde patlama ihtimali olan bombalardan mı; yoksa bomba gibi araba mı :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)

Fark şöyle liste fiyatları açısından, bu arada en dolu X-Trail fiyatını telefonda %10 düşüyorlar.

image.png.80dcc53dda787ce660d344b5300499bc.png

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Yüksek voltajlı birşey bakın derim tesla veya id4 cazip geliyor. 

Gökhan Tuna yazdı:

Fark şöyle liste fiyatları açısından, bu arada en dolu X-Trail fiyatını telefonda %10 düşüyorlar.

image.png.80dcc53dda787ce660d344b5300499bc.png

Fiziki boyut olarak kodiaq, mantık kuga artan ile @Ali Darbazdan c3 alırsın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yüksek voltajlı birşey bakın derim tesla veya id4 cazip geliyor. 

Metin Abi ID4 kapısından döndük Cenk Hocam aldıktan 1 hafta sonra; araştırınca EV3 LR ve İoniq 5'e çok yükseldik; bulsaydık almıştık; ancak o zaman evin 2. aracı olacaktı. Şu anda tek araç ve çok şarj ile uğraşmak istemediğimiz için benzinliye yöneliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Şaka şaka c3 muadili bmw motorlu olmayan birşey. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ben 2017 senesinden beridir ilk kasa kodiaq kullanıyorum, çok memnunum, yenisi de fena olmuş iyice. İnkan olsa yenilerim 2025 modeliyle.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Kuga deyince danışılacak isimlerin başında Mertol gelir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Hasan Basri Bayraktar yazdı:

Kuga deyince danışılacak isimlerin başında Mertol gelir. 

Doğru dediniz, hemen kendisini davet ediyorum @Mertol Kip Abi, senin de yorumlarını rica edebilir miyim?

Evren Erakçora yazdı:

3 milyon ve üzeri , çok pahalı geldi bana. 

Maalesef Evren Bey :-(

Cem Işık yazdı:

Ben 2017 senesinden beridir ilk kasa kodiaq kullanıyorum, çok memnunum, yenisi de fena olmuş iyice. İnkan olsa yenilerim 2025 modeliyle.. 

Biraz daha olsa, gözüm kapalı Kodiaq; ama en az Prestige almak gerekiyor.. Çıkabileceğimiz en iyi rakam ile Kuga mantıklı geliyor; ancak Ecoboost ürkütmüyor değil.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

@Mehmet Ozyurek Abi, ne alırsak alalım; sigorta/kasko için seni haftaya rahatsız edeceğim, çok iddialı çıktı Otokoç, biz daha iyi teklif veririz, 12 firma ile çalışıyoruz vs vs diye; yüz vermedim.

Fiyat umrumuzda değil, 7/24 ulaşabildiğim, gerektiğinde dertleşebildiğim bir acentem var diyeceksin :)

İş ucuz bulmak ise benim acentem de bulur, ben ucuz istemiyorum diyeceksin :)

Sonra bakarız, F/P olarak en uyguna birlikte karar veririz.. 

Kuga hayırlı olsun ;)

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Evren Erakçora yazdı:

Geçen ay kayınbirader 1.6a Grandland aldı. 

Yenisi geldi, geliyor parti parti, o yuzden cok nefis fiyata satıyorlar eski kasayı.

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan
Cem Işık yazdı:

Şu gün üstünü tamamlayacak durumum olsa tereddütsüz Sportline paketi alırdım. Superb'den sona ilaç olacak bir araç olurdu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Süleyman Can yazdı:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-kelesler-ford-2.el-2020-kuga-dizel-stline-tekno-plus-konfor-paket-1220907032/detay

Yetkili bayiden bunun gibi az km li dizel otomatik bakar hem kuga hem sorunsuz motora binerdim. İlan temsili.

Dizellerde partikül filtresi var, kısa mesafede sorun olabilir. Yeni ecoboostlarda pek sorun olacağını sanmıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Evren Erakçora yazdı:

Dizellerde partikül filtresi var, kısa mesafede sorun olabilir. Yeni ecoboostlarda pek sorun olacağını sanmıyorum. 

DPF konusunda ustalar da alet edevatları da gelişti artık. Makinesine bağlayıp en fazla 1 saatte temizleyip geri takıyorlar. Kalorifer petek temizliği gibi oldu. Nedense çok masraflı gibi bi algı var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Suv olacaksa 4x4 olmalı gibi geliyor bana geçen x trail e biz de baktık bayii kendi arabasını takasa almak istemeyince kızdım  ben de r line tiguan bakın bence yenisi çok güzel 3 arkadaşım aldı  3 milyon un altına aldılar hem de

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...