Mehmet Dagdeviren 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Continental her yönüyle daha iyi bi lastiktir. Bu arada Ben Good Year Eagle Sport 2 kullanıyorum tam f/p ürünüdür. Özellikle ıslak zeminde çok iyi Bütçe contiye yetmezse Good Year Tavsiye ederim. 14 saat önce tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tecrübelerime dayanarak Continental marka lastiklerini sağlamlık ve güvenlik bakımından tek geçerim. 13 yıl kullanılmış kış Lastikte ( 6 aylık dönüşümlü olarak ) tek bir çatlama deformasyon olmamıştı hatta burada konu açmıştım yıldan dolayı kullanılır mı diye yeni aracım içim 19 jantta fiyat farkı çok olmasına rağmen yine Continental markayı tercih ettim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce ben Jeep üzerinde gelen goodyear lasitklerin 2 . senede parçalanmaya başladığını gördüğümden beri antipati besliyorum. Continental lerde öyle bir şey olmadığı gibi oldukça uzun süre dayanıyorlar. Hala kullanıyorum. ancak bence oldukça sert lastikler bunlar. seçme şansım olursa, yada aynı para iseler conti yerine Michelin alırdım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Daha sağlamdan kasıt nedir? Hangi serisi kıyas edilecek. Bu şekilde bir yargıya varamayız. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce eco Contact almayında ne alırsanız alın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Jeep üzerinde gelen goodyear lasitklerin 2 . senede parçalanmaya başladığını gördüğümden beri antipati besliyorum. jeep emi antipati? zira o lastikleri bitiren jeep in kendisi Doğan Arşiray yazdı: Michelin alırdım. o da bitiyor 25 binde jeep te Ali Özal yazdı: GOOD YEAR MI YOKSA CONTİNENTAL MI? hangi modelleri ? mesela bmw de 1 serisi de var, ford da S-max var? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Focusta ecocontact geldi ,ıslak zeminde zayıf. Sağlamlık istiyorsak Lassa iyi ama onun da tutuş zayıf. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Her iki markanın da vasat ürünleri var ama kaliteli olan ürünlerde continental premium contact 5, 6, 7 tercih ederim, tecrübe ile sabittir. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Premium contact 6 ve 7 kullandım Focus 2.5 da gayet iyiydi. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bence conti ile goodyear kıyaslanmaz. Contiyi michelinle kıyaslamak gerekir. Goodyear kullandım. İlk yıl iyiydi. Sonrasında sertleşmişti. Sessizlik olarak michelin, dayanıklılık olarak conti alınır. Tabi kullanmadığım birçok lastik markası var. Elbette daha iyi olanlar vardır. Kullandıklarım ; lassa, michelin, nokian, conti, cooper, goodyear, brigstone. Yorum bağlantısı
Recommended Posts