Mehmet Dagdeviren 17 Ocak Paylaş 17 Ocak (düzenlendi) Continental her yönüyle daha iyi bi lastiktir. Bu arada Ben Good Year Eagle Sport 2 kullanıyorum tam f/p ürünüdür. Özellikle ıslak zeminde çok iyi Bütçe contiye yetmezse Good Year Tavsiye ederim. 17 Ocak tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Tecrübelerime dayanarak Continental marka lastiklerini sağlamlık ve güvenlik bakımından tek geçerim. 13 yıl kullanılmış kış Lastikte ( 6 aylık dönüşümlü olarak ) tek bir çatlama deformasyon olmamıştı hatta burada konu açmıştım yıldan dolayı kullanılır mı diye yeni aracım içim 19 jantta fiyat farkı çok olmasına rağmen yine Continental markayı tercih ettim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak Paylaş 17 Ocak ben Jeep üzerinde gelen goodyear lasitklerin 2 . senede parçalanmaya başladığını gördüğümden beri antipati besliyorum. Continental lerde öyle bir şey olmadığı gibi oldukça uzun süre dayanıyorlar. Hala kullanıyorum. ancak bence oldukça sert lastikler bunlar. seçme şansım olursa, yada aynı para iseler conti yerine Michelin alırdım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Daha sağlamdan kasıt nedir? Hangi serisi kıyas edilecek. Bu şekilde bir yargıya varamayız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Doğan Arşiray yazdı: Jeep üzerinde gelen goodyear lasitklerin 2 . senede parçalanmaya başladığını gördüğümden beri antipati besliyorum. jeep emi antipati? zira o lastikleri bitiren jeep in kendisi Doğan Arşiray yazdı: Michelin alırdım. o da bitiyor 25 binde jeep te Ali Özal yazdı: GOOD YEAR MI YOKSA CONTİNENTAL MI? hangi modelleri ? mesela bmw de 1 serisi de var, ford da S-max var? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Focusta ecocontact geldi ,ıslak zeminde zayıf. Sağlamlık istiyorsak Lassa iyi ama onun da tutuş zayıf. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Her iki markanın da vasat ürünleri var ama kaliteli olan ürünlerde continental premium contact 5, 6, 7 tercih ederim, tecrübe ile sabittir. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Premium contact 6 ve 7 kullandım Focus 2.5 da gayet iyiydi. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Bence conti ile goodyear kıyaslanmaz. Contiyi michelinle kıyaslamak gerekir. Goodyear kullandım. İlk yıl iyiydi. Sonrasında sertleşmişti. Sessizlik olarak michelin, dayanıklılık olarak conti alınır. Tabi kullanmadığım birçok lastik markası var. Elbette daha iyi olanlar vardır. Kullandıklarım ; lassa, michelin, nokian, conti, cooper, goodyear, brigstone. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak İyi lastik şartlara göredir aslında birazda. Ben kışlık olan Conti TS860 tan Lassa Snoways 3 kadar memnun kalmadım kar yağdığında. Ama kuruda ve yağmurda bir tık daha iyiydi. Köyde kullanan insan için Lassa sağlamdır. Uzun yolda kullanan için Conti iyidir vs. Kimisi sessiz yumuşak olsun diye başka marka alır. Conti neye göre Good Year dan iyi mesela ona gire seçim yapmak gerek. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Evren Erakçora yazdı: Focusta ecocontact geldi ,ıslak zeminde zayıf. Sağlamlık istiyorsak Lassa iyi ama onun da tutuş zayıf. eco lastiklerin hepsi islakta rezalet Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Continental kullanmadım, ancak bugüne kadar bridgestone, lassa, sava, michelin, hankook, dunlop goodyear kullandım. En memnun kaldığım goodyear efficieng grip performans oldu. Aracı 2018 kasımında aldığımda araç üzerinde 2012 üretimi michelin kışlıklar vardı. Hala kullanıyorum o kışlıkları. (6 ayda bir dönüşümlü) hala yarılma, çatlama olmadı. Ancak bu demek değildir ki lastik hala iyi. Hayır her kış özelliğini yitirdiğini bizzat hissediyorum. bu sene aracı satmayı düşündüğüm için kışlık lastik almadım ama aracı değiştirirsem yeni aracın jant-lastik ölçüsüne göre yine bir takım yazlık ve kışlık setimi hazır edeceğim. Yazlık lastiklerde ise Good Year efficient gripten çok memnun kaldığım için ikinci kez aynı lastiği aldım. hem kuru hem ıslakta beni çok memnun etti, ses olarak da performans olarak da çok memnunum. Conti hakkında yorum yapamam, kullanmadım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 18 Ocak Paylaş 18 Ocak (düzenlendi) Lastık ve araca göre değişir. Sadece custom özelinde konuşuyorum. Araca takılan goodyear lastiklerin hepsi bir kaç yıl içerisinde parçalanıyor. Garanti kapsamına alınmıyor, ne servis, ne lastik firması tarafından. Örneğin; aracı aldığım kişi parçalandığı için michelin agilis 3 tercih etmişler. 18 Ocak tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Conti eco contak lastiklerle yapılan km77 geyik testlerine bakinca bu seriden uzak durmak gerektigi anlasiliyor. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 Ocak Paylaş 20 Ocak (düzenlendi) Tabiki continantel . Ama lastik büyüdükçe hak etmediği meblağlara doğru çıkıyor fiyatları maalesef. Goodyear da kötü değildir f/p olarak tercih edilebilir, asimetrik serileri eagle serisine nazaran 2 tık daha iyi lastiklerdir. Bende yeni değiştim 18 jant olduğundan prime markaları alamadım ama fulda lastik aldım ( almanya üretimi ) gerçekten yol tutuşu ıslak kuru performansı çok iyi bir kere bile kayıp abs devreye girmedi henüz. 20 Ocak tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Ocak Paylaş 22 Ocak babamın kugada conti premium vardı 80 binde km diş derinliği ve yol tutuşu hala iyiydi. mişlen ilk 20 bin çok iyi sonra sııkıntı bence. geçen hafta ben de conti premium 7 taktırdım aracıma. güzel lastik imkan varsa onu alın. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Ozan Yurtsever yazdı: babamın kugada conti premium vardı 80 binde km diş derinliği ve yol tutuşu hala iyiydi. mişlen ilk 20 bin çok iyi sonra sııkıntı bence. geçen hafta ben de conti premium 7 taktırdım aracıma. güzel lastik imkan varsa onu alın. kesinlikle katılmıyorum buna. michelin 100 bin km sonunda bile hala makul seviyede yol tutabilen bir lastik. ( ECO seris hiçbir lastik almamak lazım o ayrı) Tolgahan Doğru yazdı: Conti eco contak lastiklerle yapılan km77 geyik testlerine bakinca bu seriden uzak durmak gerektigi anlasiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Doğan Arşiray yazdı: kesinlikle katılmıyorum buna. michelin 100 bin km sonunda bile hala makul seviyede yol tutabilen bir lastik. ( ECO seris hiçbir lastik almamak lazım o ayrı) daha önceki 2 aracımda 40 bini görmeden değişmek zorunda kaldım maalesef. ön düzen ayarı ile ilgili de sorun yoktu. michelin primacy 4 idi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts