Murat Sahın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Selamlar, İhtiyaç hasıl oldu, 70lik bir pimaşa klozet bağlar isek ne olur? Yani çıkışı uyar mı diye sormuyorum, tıkanır mı başa bela olur mu? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Banyoya asma klozete 70 lik koydu usta. Yoksa yer bayağı yükselecekti. Peçete vs atmazsan ve köşe yerlerde dirsek değilde de 2 3 parça ek ile kavis verirsen birşey olmaz. 4 sene oldu yaptirali. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Murat Sahın yazdı: tıkanır mı başa bela olur mu? Tamamen kullanıma dayalı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Murat Sahın yazdı: Selamlar, İhtiyaç hasıl oldu, 70lik bir pimaşa klozet bağlar isek ne olur? Yani çıkışı uyar mı diye sormuyorum, tıkanır mı başa bela olur mu? kaka kesit çapı ve sertliği önemli bu durumda. belki susta ile açılabilecek mesafe kadar ise o zaman olur. 8 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bence alınacak bir risk değil Bu yüzden bağlanmaz diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Teknik olarak bağlanır. Sonrası kullanıma bağlı. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mühendislik olarak bağlanmaz. Hesaplamalarda klozet ve tuvalet taşına direkt 100'lük yazılır. Tavsiye etmem Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hiç bir usta olmaz demez teknik olarak redüksiyon ile olur ama zaman ve kullanım ne getirir bilinmez. Zorunlu değilse yapmayın veya tesisatı değişin. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce B.k sudan hafif olduğu için suda yüzerek gitmesi gerekir. Eğim fazla olursa su gider b.k kalır. Buna göre karar verin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts