Köksal Yılmaz Dün saat 05:42 Paylaş Dün saat 05:42 Harçları ziraat bankası gişesinden yatırmıştım, internet, atm vs kabul edilmiyordu(2023) 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:30 Paylaş Dün saat 06:30 İlkay Başaran yazdı: Yaban domuzu da vurmayın sabit hedef falan yapın bence. Doğaya çok faydası olan bir canlı ve yavruları efsane sevimli. Yavruları mıncıklarken anneye teyzeye yakalnayın ama öldürürler adamı. Yaban domuzlarına gidip insan öldürmeyin desene asıl! 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:34 Paylaş Dün saat 06:34 Önder Özcan yazdı: Yaban domuzlarına gidip insan öldürmeyin desene asıl! Sahte ateş suyu içmişsin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 06:55 Paylaş Dün saat 06:55 Servet Aydın yazdı: Bana sapan bile vermeyen devlet bence bir bildiği vardır Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 06:56 Paylaş Dün saat 06:56 İlkay Başaran yazdı: Sahte ateş suyu içmişsin Diyorum gözüm neden görmüyor🧐 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:59 Paylaş Dün saat 06:59 Doğan Arşiray yazdı: bence bir bildiği vardır Ne diyon sen! Çık dışarı ! Gel lan gel hadi ! 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:00 Paylaş Dün saat 07:00 İlkay Başaran yazdı: Sahte ateş suyu içmişsin İçiliyor muydu o 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:35 Paylaş Dün saat 07:35 Servet Aydın yazdı: Bana sapan bile vermeyen devlet millete silah veriyor Bir kaç bin doleros verebilirsin. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:37 Paylaş Dün saat 07:37 Servet Aydın yazdı: Ne diyon sen! Çık dışarı ! Gel lan gel hadi ! pardon abi yaptık bir hata... Yorum bağlantısı
Celal Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Stoeger P3000 Pompalı modeline göz diktim şu sıra. Beretta Teknolojisi ile üretiliyormuş İstanbul'da. Konunun açıldığı iyi oldu, en azından şu prosedürleri çözmem lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana sapan bile vermeyen devlet millete silah veriyor Siz de mızrak yok muydu abi sapan hangi döneme ait. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Siz de mızrak yok muydu abi sapan hangi döneme ait. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Celal Aydın yazdı: Stoeger P3000 Pompalı modeline göz diktim şu sıra. Beretta Teknolojisi ile üretiliyormuş İstanbul'da. Konunun açıldığı iyi oldu, en azından şu prosedürleri çözmem lazım. Site yönetiminden talep olsun o zaman Ateşli silahlar diye bir bölüm @emmi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce emmiyi alsın götürsünler bi de karikatür patlatalım 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Olimpiyatlarda daha büyük başarılar bekliyoruz. Silahla aramız iyi ülkeyiz ama senelerdir başarımız yok. Bu sene bi tabancada olay olduk. trap atan nerdeyse adam yok. hepsi rus çinli kanadalı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Olimpiyatlarda daha büyük başarılar bekliyoruz. Silahla aramız iyi ülkeyiz ama senelerdir başarımız yok. Bu sene bi tabancada olay olduk. trap atan nerdeyse adam yok. hepsi rus çinli kanadalı. Trap bizim bildiğimiz alıştığımız birşey değil hocam, yol tebalası bizim milletin uzmanlık alanı, yol tabelası şeklinde trap yapsınlar, stratosfere kadar fırlasa gene vururuz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts