Servet Aydın 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Sani Gerşon yazdı: Aslında böyle değil. Amerika'da hiç bir usta bir iş için bir başkasına göndermiyor. İstanbul'da da iyi bir ustanın klimacı hariç dışarıya araç gönderildiğini pek bilmiyorum. Gerçi @Çağlar Bayur daha iyi bilir. Abd’de araç çeşitliliği ile avrupa veya biz aynı değiliz. Adamlar v8 motoru her kaputa doldurmuş, parçalar daha basit daha fazla mekanik. Yeni nesil araçları yapamazlar. Yapanlarda bir çatı altında farklı iş bölümü ile yapar ancak. Aksi halde iş olmaz 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ramazan Turan yazdı: Merak ettim, Samsun'da hangi araçlar üzerine çalışıyorlar? Ben henüz aracımı götürecek mantıklı usta bulamadım. ototamircim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak Paylaş 15 Ocak sosyal medyada birkaç çeşit tip var - Boş şeylere video çeken. Kendini anlatan - yaptığı iş bilinmemesine rağmen dilden dile gezen - kamerayla sorunun tespitini, çözümünü, nedenlerini ve işçilik hatalarını anlatanlar. Üçüncü gruptan ustaya giderim. Tabi yine de temkinli olurum. Gidip direkt bırakmam arabamı. Bi çay içerim Yorum bağlantısı
Murat Öngür 15 Ocak Paylaş 15 Ocak İstanbul avrupa yakasında iseniz ford konusunda çok iyi bir yer öneririm. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Mehmet Cihat yazdı: kime gittin inşallah umut otoya değildir hayır Atolye4 diye bir yer. yaptıkları bakımda ne koydularsa boşaltınca araba düzeldi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ali Darbaz yazdı: hayır Atolye4 diye bir yer. yaptıkları bakımda ne koydularsa boşaltınca araba düzeldi pejonun yetkili bir servisi yağ bakımında kullanılmış yağ kullanırken yakalandı o kadar aptallar ki araç kamerasının çekim yaptığını anlamamışlar Adam linkedin de felaket döşedi çok büyük rezillik Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Murat Öngür yazdı: İstanbul avrupa yakasında iseniz ford konusunda çok iyi bir yer öneririm. Merhabalar, Avrupa yakasındayım. Önereceğiniz kişi kimdir acaba? Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Yazın Ankara'da araçla ilgili sorun yaşadım forumlarda internette övülen 3 yere gittim biri arizama enjektör dedi diğeri turbo üçüncüsü tam bir felaketti yolcu olduğumu şehir dışına gideceğimi belirtmeme rağmen arabama bakmayacagini randevusuz çalışmadığını ilgilenmeyecegini belirtti resmen kovdu Dördüncü gittiğim yer ise servisten yeni ayrılmış dükkan açmış bir usta idi dükkanın adı bile yoktu arizamin egr den yapabileceğini temizlerse düzeleceğini belirtti toplamda 750 TL ile ücretle işim çözüldü (diğerleri minimum 7000-8000 masraf Çıkarmıştı) Ben sosyal medyadan bulduğum yerlerden maalesef hüsranla ayrıldım . 4 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan Cuma 16:47 Paylaş Cuma 16:47 Emre Demir yazdı: ototamircim Gittim kendileriyle tanıştım, ön amortisör ve bir kaç alt takım parçası ile ilgili sorunum vardı, yağ bakımı da yapılacaktı, kontrol ettiler, parçayı kendileri temin edeceklerini söylediler. Benim yedek parçacı arkadaşım var, ben geliş rakamlarından alabiliyorum dedim kabul etmediler. Çok uzamadı sohbetimiz, hayırlı işler dedim ayrıldım. Ustalıkları hakkında yorum yapamam. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir Cuma 19:48 Paylaş Cuma 19:48 Ramazan Turan yazdı: Gittim kendileriyle tanıştım, ön amortisör ve bir kaç alt takım parçası ile ilgili sorunum vardı, yağ bakımı da yapılacaktı, kontrol ettiler, parçayı kendileri temin edeceklerini söylediler. Benim yedek parçacı arkadaşım var, ben geliş rakamlarından alabiliyorum dedim kabul etmediler. Çok uzamadı sohbetimiz, hayırlı işler dedim ayrıldım. Ustalıkları hakkında yorum yapamam. Bizden geçmez o zaman hocam ; üzgünüm sınıfta kalmışlar o zaman , sen ustasın tamir et , parça nerden ne önemi var al işçiliğini. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts