özgür çetinkaya Dün saat 11:59 Paylaş Dün saat 11:59 Selamlar, sosyal medyada yer alan milyonlarca takipçisi olan tamircileri nasıl bilirsiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 12:02 Paylaş Dün saat 12:02 Aracınız Fordsa eğer hiç takipçisi olmayan sadece Whatsapp kullanan,Sosyal Medyadakilere takla attıracak bi usta tanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Dün saat 12:08 Yazar Paylaş Dün saat 12:08 Mehmet Dagdeviren yazdı: Aracınız Fordsa eğer hiç takipçisi olmayan sadece Whatsapp kullanan,Sosyal Medyadakilere takla attıracak bi usta tanıyorum. kimdir o acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 12:12 Paylaş Dün saat 12:12 (düzenlendi) Maslak oto sanayi sitesi Osman: 0535 723 87 29 Forumda Herkes Tanır. Dün saat 12:12 tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Dün saat 12:13 Yazar Paylaş Dün saat 12:13 Mehmet Dagdeviren yazdı: Maslak oto sanayi sitesi Osman: 0535 723 87 29 Forumda Herkes Tanır. Hocam ona gittim. Duman sorununa net bir şey demedi. Bakım için ona gidiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:47 Paylaş Dün saat 12:47 özgür çetinkaya yazdı: Selamlar, sosyal medyada yer alan milyonlarca takipçisi olan tamircileri nasıl bilirsiniz? Çok pof poflanan bir tamirciye, bakım için @Mustafa Tüfekçiile gitmiştik.. Anlatsın 2 Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Dün saat 12:49 Yazar Paylaş Dün saat 12:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok pof poflanan bir tamirciye, bakım için @Mustafa Tüfekçiile gitmiştik.. Anlatsın Kim o acaba merak ettim şimdi Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Dün saat 12:57 Yazar Paylaş Dün saat 12:57 Mehmet Ozyurek yazdı: İzmitte bir C5 ustası idi.. İnstagramda çok sık gördüğüm uludağ otomotiv gitmeyi planlıyorum. Daha önce gitme şansınız oldu mu yada bu yer ile ilgili bir bilginiz, Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 13:00 Paylaş Dün saat 13:00 (düzenlendi) iyi ustalarin zaten hazir musteri grubu var. sosyal medya ile ugrasmaya ne zamanları var ne de ihtiyaçları o yuzden kendi ustami yani kendimi kendime tavsiye ediyorum 😀 https://youtube.com/@kendineservis34?si=c6Ug2w5MCjg4c6A_ Dün saat 13:03 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 4 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir Dün saat 13:32 Paylaş Dün saat 13:32 Efsane kasa corollam olsa uşak cidalı ustaya giderim baya başarılı görünüyor, instagramda teknik kariyer diye genç bir kardeş var o da başarılı gibi , samsunda 2 usta var yine gençler başarılı işler çıkarıyorlar , abartan fenomenler de var onlar işin reklamında teknik bilgi yok boş çene eden çok var. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:55 Paylaş Dün saat 13:55 Facebook ustası arabama yaptığı bakımı yeniden yaptırdım. Memnun kalmadım. Kaskodada başka popüler birine gittim , işcilik berbat buldum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 14:40 Paylaş Dün saat 14:40 Mehmet Ozyurek yazdı: İzmitte bir C5 ustası idi.. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 14:50 Paylaş Dün saat 14:50 Şovmen usta onlar. "Arkadaşlar tahta sökmüyoruz burda Turbo söküyoruz dikkatinizi çekerim." La zaten işin bu tabi sökeceksin. Güya işin zorluğunu anlatıyor. Zor olmayan iş mi var. Aslında var o da yatmak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 saat önce Paylaş 23 saat önce özgür çetinkaya yazdı: İnstagramda çok sık gördüğüm uludağ otomotiv gitmeyi planlıyorum. Şahin Doğan grubu, kara düzen araçlar için gidilebilir. Onun haricinde elektronik araçlarda mekanik yapıp gönderiyorlar. Sensör vs hak getire. Osman usta'dan iyisini bilmem. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Arızanız ne ise ona göre usta bulmanız daha mantıklı. Uludağ otomotivin bir çok youtube videosunu seyrettim. Mekanik işlerini yapiyorlar. Elektronik, elektrik, sensör, turbo revizyonu, direksiyon revizyonu v.b. işleri dışarıya gönderiyorlar. Zaten mantık olarak fren işi frencide kaporta işi kaportacıda, kilit işi kilitçide yapılır. Dışarıdan gelecekseniz mudanya yolu FSM kavşağına yakın bir noktada yerleri. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mustafa Erkan yazdı: Zaten mantık olarak fren işi frencide kaporta işi kaportacıda, kilit işi kilitçide yapılır. Aslında böyle değil. Amerika'da hiç bir usta bir iş için bir başkasına göndermiyor. İstanbul'da da iyi bir ustanın klimacı hariç dışarıya araç gönderildiğini pek bilmiyorum. Gerçi @Çağlar Bayur daha iyi bilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Facebook ustası arabama yaptığı bakımı yeniden yaptırdım. Memnun kalmadım. Kaskodada başka popüler birine gittim , işcilik berbat buldum. kime gittin inşallah umut otoya değildir Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Emre Demir yazdı: instagramda teknik kariyer diye genç bir kardeş var o da başarılı gibi Teknik kariyer bizim forum kafası bi abi. Videolar izlenince garajını açtı fakat dışardan geleni almıyor diye biliyorum. İnstagramdan yorumlarına bakmıştım biri sorununu yazmış malesef diyerek reddetmiş. 2 Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Uludağ otomotiv nasıl bilirsiniz Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İnstagram da fordtech 06 var profesyonel bi usta videolarda öyle duruyor Ankaralı arkadaşlar tanıyor olabilir yetkili servisde çalıştığı zamandan beri takip ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Emre Demir yazdı: samsunda 2 usta var yine gençler başarılı işler çıkarıyorlar Merak ettim, Samsun'da hangi araçlar üzerine çalışıyorlar? Ben henüz aracımı götürecek mantıklı usta bulamadım. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sani Gerşon yazdı: Aslında böyle değil. Amerika'da hiç bir usta bir iş için bir başkasına göndermiyor. İstanbul'da da iyi bir ustanın klimacı hariç dışarıya araç gönderildiğini pek bilmiyorum. Gerçi @Çağlar Bayur daha iyi bilir. Sani bey Amerika özelini bilemiyorum gitmedim görmedim ancak bir ustanin otomobilin tüm parçalarıni tamir edebilmesi bana oldukça zor geliyor. Türkiyede bu kapasitede kaç tane usta vardır acaba ? Hem cam krikosu tamiri yapacak hem üst kapak söküp takacak hem elektrik işlerini halledecek . Boş zamanlarında da çekici eline alıp kaporta yapacak . Zor böyle bir usta bulmak. Ama şöyle olur; bir tamirhaneniz vardır burada çeşitli işleri yapan farklı ustalarınız vardır . Bu ustalarınız gelen arabanın tüm arızalarını iş bölümü yaparak ayni dükkanda çikartabilir. Zaten bu şekilde çalışan bildiğim bir çok servis var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce usta seçiminde sosyal medyadaki hali benim için bir kriter değil, hatta tam tersi hislerim bile olabilir yani tercih etmeme gibi, mesela yakın zamanda bir manço hadisesi patlamıştı parçacı işiçiliğe işçilik parçacıya sallamıştı, yazılımcı manço manço çocuğu da yazılımcıya sallamıştı, sonra sildiler herşeyi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mustafa Erkan yazdı: Sani bey Amerika özelini bilemiyorum gitmedim görmedim ancak bir ustanin otomobilin tüm parçalarıni tamir edebilmesi bana oldukça zor geliyor. Türkiyede bu kapasitede kaç tane usta vardır acaba ? Hem cam krikosu tamiri yapacak hem üst kapak söküp takacak hem elektrik işlerini halledecek . Boş zamanlarında da çekici eline alıp kaporta yapacak . Zor böyle bir usta bulmak. Ama şöyle olur; bir tamirhaneniz vardır burada çeşitli işleri yapan farklı ustalarınız vardır . Bu ustalarınız gelen arabanın tüm arızalarını iş bölümü yaparak ayni dükkanda çikartabilir. Zaten bu şekilde çalışan bildiğim bir çok servis var. Ben birini tanıyorum. Sade araba değil her şeyi, tek başına tamir ediyor. Yalnız Euro dışında ödeme almıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts