Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Fatih Uzun yazdı: Trump bugün itibarı ile iptal etti bu uygulamayı. Hamile gidip çocukla döneni en çok sen görmüşsündür Farih Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hamile gidip çocukla döneni en çok sen görmüşsündür Farih Binlerce gördüm abi,geliş katındaydım. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çalışın sizinde paranız olsun. 60 yıllık boyozcu az çalıştığı için 2025 te kapanmıştır diosun yani? Ali Darbaz yazdı: Türkiyenin gayri safi hasılası şu an 1,455 milyar dolara fırlamış durumda. kaç kişini katkısı var bu hasılada? verilerden matematik hesabı yacaksak başlayalım mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hesaptaki paramla C3 alıp ingilterede veteriner kliniğinde resepsiyonda işe başlayan bir lise mezunu, 2.5 sene sonra hesabındaki para ile sıfır porsche alabiliyor olmasının sebebini düşünelim mi? başlangıç olarak? Hüseyin Sönmez yazdı: Fakir hep fakir kalmş orta ve orta alt sınıf daha da fakirleşirken. Zengin üst sınıf daha da zenginleşmiş. işte bakış açısına bir örnek hem de ofişıl , ama matematiği sevmeyen coğrafyada anlatması imkansız 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Fatih Uzun yazdı: Trump bugün itibarı ile iptal etti bu uygulamayı. çok iltica eden oldu. Çok da para harcadılar. Biden döneminde bile garanti değildi. Adamların paralarını gaspçı gibi emiyorlardı. Şimdi tamamen dönerler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok iltica eden oldu. Çok da para harcadılar. Biden döneminde bile garanti değildi. Adamların paralarını gaspçı gibi emiyorlardı. Şimdi tamamen dönerler. amerikan halkı sonuçtan çok memnun, satın aldığı şirkette ilk iş olarak çalışanların yarısını kovan afrikalı yeni verimllik sekreterinin nazi selamını bile hunharca alkışladılar, geçen dönem trampa oy verenler ; yooo vermedik ki noktasından bu dönem oy vermeyenler, yoo verdik ki ye geldiler.... hayat bize neler yapmaz.... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: amerikan halkı sonuçtan çok memnun, satın aldığı şirkette ilk iş olarak çalışanların yarısını kovan afrikalı yeni verimllik sekreterinin nazi selamını bile hunharca alkışladılar, geçen dönem trampa oy verenler ; yooo vermedik ki noktasından bu dönem oy vermeyenler, yoo verdik ki ye geldiler.... hayat bize neler yapmaz.... Hala çok soft gidiyor. Biraz Arjantin’i örnek alsın trump. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bekleyin bijiyi.. Halkların kardeşliği hede hödö 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok soft gidiyor. amerikan v8 i 1250 devirde üretirdi elonun pilli motoru kadar torku Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: amerikan v8 i 1250 devirde üretirdi elonun pilli motoru kadar torku Bir insan 2.000 yıl boyunca hiç uyumadan saatte 30 bin dolar kazanırsa, elon kadar servet elde edebiliyormuş. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir insan 2.000 yıl boyunca hiç uyumadan saatte 30 bin dolar kazanırsa, elon kadar servet elde edebiliyormuş. O da kendini deli manyak bir şey etti iyice. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İnsan kendinde olmayanı değil başkasında olanı sorgular. Benim felsefem millet bu parayı nerden buluyor değil ben bu parayı nerden bulamıyorum dur. O yüzden makyaj gibi matematikte bir yere kadar 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ingilterede veteriner kliniğinde resepsiyonda işe başlayan bir lise mezunu, 2.5 sene sonra hesabındaki para ile sıfır porsche alabiliyor olmasının sebebini düşünelim mi? başlangıç olarak? işte bakış açısına bir örnek hem de ofişıl , ama matematiği sevmeyen coğrafyada anlatması imkansız nereye basvuruyoruz? Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Türkiyenin gayri safi hasılası şu an 1,455 milyar dolara fırlamış durumda. Daha 2020 yılında bu rakam 755 milyar dolar seviyesinde idi. İş arayınca bulunuyor, ülkede işsiz kalınmaz. Güçlü bir üretim kapasitesi var. Fabrikaları bankaları hatta arge merkezlerini geziyorum. İş var çalışıyorlar. Hesaptaki paramla C3 alıp ekonomik krize girince Hanım 1 haftada iş buldu hayatından memnun. Şu videodaki tüm vinçlerin sahibi şirkette asistan oldu. https://x.com/murat_kurum/status/1878871143345721356?t=u6ESGZ8igvvSnmlTmo405g&s=19 hayırlı olsun ali abi çok sevindim almanyaya taşınmana 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: hayırlı olsun ali abi çok sevindim almanyaya taşınmana 15 yıl önce Green Card onaylanmıştı ama Ailemi bırakıp gitmek istemedim. Eşimde 10 yıl önce Kanada yolu gözükmüştü, kanadamı biricik Aşkım mı dedi, tabiki aileyi tercih etti. Bu arada ben Muhalif Chpliyim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts