Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim Emrah. Aracın içine sinmesine sevindim, aracın limitlerini öğrendiğin zaman çok rahat edeceksin. Hacimli olması bir çok ihtiyacını karşılayacktır. Güzel bir cila veya seramikle harika olur. Genişlet Çok teşekkürler abi,yavaş yavaş deneyimlicez bu arkadaşın neler yapıp yapamayacağını.Yine senin gibi naif bir arkadaştan aldık bunu da abi,bu da benim şansım galiba.Aslında tanıdık bir galerici abide rengine,paketine kadar aynı arabadan vardı,onu almak için gittik,hatta 100bin daha uyguna da alabiliodum ama yanına gidince arabanın hiç içime sinmedi,sağında solunda çok göze batan ezik-çizik vardı,lastikleri falan bayağı kötüydü.Ben de alternatif liste yapmıştım,bu arabaya gidip baktık o abiyle,görür görmez o da çok beğendi,ben de.Benim için artık hacimli olması çok önemli bir hal almış arabanın,onu fark ettim.Birkaç çiziğimiz var işte inşallah halletmeye çalışıcam abi. Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin Genişlet Çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Tam aile arabası mükemmel. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Maşallah dışardan pek yakışıklı, içini de görelim, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Fatih Keskin yazdı: hayırlısı olsun Genişlet Çok teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Kazasız belasız kullanın. Bu tip renkleri hep severim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Çok şık duruyor. Genişlet Çok teşekkür ederim. Murat Gedik yazdı: Maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Tam aile arabası mükemmel. Genişlet Çok teşekkürler.Dediğiniz gibi çok kullanışlı araba,biraz da bu yüzden tercih ettik. Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah dışardan pek yakışıklı, içini de görelim, hayırlı olsun Genişlet Çok teşekkür ederim, inşallah ilk fırsatta çekip paylaşırım iç foto. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Genişlet Çok teşekkürler abi. Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın. Bu tip renkleri hep severim. Genişlet Çok teşekkür ederim,amin inşallah.Renk çok güzel ama koruması da bir o kadar zor olacak gibi.Güneşte en ufak hatayı belli ediyor, fiyatlar çok uçmuş yoksa ppf düşünebilirdim aslında. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Emrah Korkmazz yazdı: koruması da bir o kadar zor olacak gibi.Güneşte en ufak hatayı belli ediyor, fiyatlar çok uçmuş yoksa ppf düşünebilirdim aslında. Genişlet Siyahtan zordur bu renk. Ama çok güzel. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Tamer Topaç yazdı: Siyahtan zordur bu renk. Ama çok güzel. Genişlet Aynen öyle gözüküyor, inşallah yaşamayız ama hele bir de kaporta hasarı alırsak vay halimize 😀,bu rengi tutturmak çok zor iş. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çok güzel seçim olmuş. Renkde harika modelde. Adeta gemi gibi araba. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel bir tercih. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Recep Demirci yazdı: Çok güzel seçim olmuş. Renkde harika modelde. Adeta gemi gibi araba. Hayırlı olsun. Genişlet Çok teşekkürler,5008'ler hep dikkatimi çekerdi trafikte ihtiyaçlarımıza uygun bir araç olarak.Biraz sınırları zorlayınca nasip oldu.Rengi de en çok istediğim renkti,o da bonusu oldu. Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel bir tercih. Genişlet Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Genişlet Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Bu arada iç fotoğrafları eksik kalmış haberin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Bu arada iç fotoğrafları eksik kalmış haberin olsun. Genişlet Tamamdır abi, yukarıda da yazdılar o eksiği😀 İlk fırsatta çekip atıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza, bela, ceza vermesin. Ben de çok istiyorum 5008, rengi de çok güzel. Son sıra koltuklar dışarı çıkarılabiliyor galiba, kamp sandalyesi niyetine kullanılır. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza, bela, ceza vermesin. Ben de çok istiyorum 5008, rengi de çok güzel. Son sıra koltuklar dışarı çıkarılabiliyor galiba, kamp sandalyesi niyetine kullanılır. Genişlet Çok teşekkürler, inşallah size de nasip olur.Evet son sıra dışarı çıkarılabiliyor ama kamp için kullanılabilir mi tam bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Hayırlı olsun güzel seçim...Güzel günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: renk harikaymış güle güle binin. Genişlet Çok teşekkürler,evet renk tam istediğim gibi denk geldi ama koruması zor bir renk. Hasan Basri Bayraktar yazdı: Hayırlı olsun güzel seçim...Güzel günlerde kullanın... Genişlet Çok teşekkürler hocam.Sizden bir de ricam olacak mümkünse.Galiba Samsun'da yaşıyorsunuz, oralarda PSA grubu araçlardan iyi anlayan bir servis var mıdır acaba, öğrenebilir miyiz? Ford varken sıkıntı yoktu İbrahim ustaya geliyorduk hep, bilirsiniz muhtemelen. 14 Ocak tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın, maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın, maşallah. Genişlet Çok teşekkürler, inşallah hepimiz gülerek binelim arabalarımıza. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts