Uğur Kamil Pazar 20:32 Paylaş Pazar 20:32 Aracıma ayak altı aydınlatması yapicam ve yapmışken birazdaha kullanışlı olsun istiyorum. Kapıları açınca normal yansın, parklari acinca ledler kısık yansın istiyorum. Internette araştırdım 1 tane modul var ama gereksiz pahali geldi bana. 1000 tl vermeye değmez bence. Bunu daha basıt ve ekonomik bir şekilde yapma şansım varımdır acaba? Işık şiddetinin park modunda ayarlanmasına çok gerek yok, normalin yarısı kadar parklak yansa yeterli. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Pazar 20:43 Paylaş Pazar 20:43 https://www.hepsiburada.com/for-x-x-24led64p-64-renk-sesli-komutlu-ambians-led-pm-HBC00006DEZTY Şundan yaptım birkaç arabaya güzel oluyor. Telefondan istenilen parlaklıkta ayarlanabiliyor. Normal bir lambaya hem tavan lambasından hemde park lambasından elektrik çekilerek istenilen şekilde yanması sağlanır basit bir devre kurmak gerekir. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazar 20:48 Yazar Paylaş Pazar 20:48 Şimdi aklima geldi, ayarli amerikan park modülü taksam olurmu? Mantik ayni sonuçta iş görmezmi 😂 300 tl civarinda bolca modül var Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Pazar 21:01 Paylaş Pazar 21:01 Uğur Kamil yazdı: Şimdi aklima geldi, ayarli amerikan park modülü taksam olurmu? Mantik ayni sonuçta iş görmezmi 😂 300 tl civarinda bolca modül var Olur 👍. Park girişine park lambasından hat çekilir, sinyal hattına tavan lambasından çekilir. Olur. Anlaşılmadıysa elle çizebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 05:51 Paylaş Pazartesi 05:51 senin paylaştığın modülü forumdan mustafa bey yapıyor. ben daha önce lacettiye almıştım gayet memnundum. Sonra servet abinin tasarladığı devreyi kullanmaya başladım. onunla alakalı seneler önce bi video yapmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 05:52 Paylaş Pazartesi 05:52 Uğur Kamil yazdı: Aracıma ayak altı aydınlatması yapicam ve yapmışken birazdaha kullanışlı olsun istiyorum. Kapıları açınca normal yansın, parklari acinca ledler kısık yansın istiyorum. Internette araştırdım 1 tane modul var ama gereksiz pahali geldi bana. 1000 tl vermeye değmez bence. Bunu daha basıt ve ekonomik bir şekilde yapma şansım varımdır acaba? Işık şiddetinin park modunda ayarlanmasına çok gerek yok, normalin yarısı kadar parklak yansa yeterli. Selam.. Önlerde varmı? konuyu tam okuyamadim..önlerde varsa benden haber bekle. bende yaptım cünkü.. Musait olunca yazarim.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazartesi 06:21 Yazar Paylaş Pazartesi 06:21 Alpay Sumer yazdı: Selam.. Önlerde varmı? konuyu tam okuyamadim..önlerde varsa benden haber bekle. bende yaptım cünkü.. Musait olunca yazarim.. Öndede arkadada yok. Tavan lambasindan hat çekicem. Jettada tavan lambasinin orda 2 tane ambiyans aydinlatma vardi orta alan katanlik olmuyordu. T-cross ta yok seyir halinde arac ici çok karanlik o nedenle yapmak istedim. Ayak aydinlatmasi direk parlak yaninca gece sevmiyorum. Furkan Bakırel yazdı: https://www.hepsiburada.com/for-x-x-24led64p-64-renk-sesli-komutlu-ambians-led-pm-HBC00006DEZTY Şundan yaptım birkaç arabaya güzel oluyor. Telefondan istenilen parlaklıkta ayarlanabiliyor. Normal bir lambaya hem tavan lambasından hemde park lambasından elektrik çekilerek istenilen şekilde yanması sağlanır basit bir devre kurmak gerekir. Gereksiz pahalı geliyor bana bunlar ve tam olarak benim istediğim bu değil. Furkan Bakırel yazdı: Olur 👍. Park girişine park lambasından hat çekilir, sinyal hattına tavan lambasından çekilir. Olur. Anlaşılmadıysa elle çizebilirim. Bağlantısını biliyorum. Mantıken olur zaten. Kafama takilan durum benzer iki devrenin birini 200 500 tl arasinda bulurken direk ayak alti aydinlatmasi icin olana 1000 tl istenmesi. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazartesi 06:32 Yazar Paylaş Pazartesi 06:32 Mehmet Cihat yazdı: senin paylaştığın modülü forumdan mustafa bey yapıyor. ben daha önce lacettiye almıştım gayet memnundum. Sonra servet abinin tasarladığı devreyi kullanmaya başladım. onunla alakalı seneler önce bi video yapmıştım. Tsk ederim. Boyle basit birseyle yapilabilcegini tahmin ettigim icin hazir satilan modül gereksiz pahali geldi bana. Peki direnç te isinma vs oluyormu zamanla? Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Pazartesi 07:22 Paylaş Pazartesi 07:22 Uğur Kamil yazdı: Şimdi aklima geldi, ayarli amerikan park modülü taksam olurmu? Mantik ayni sonuçta iş görmezmi 😂 300 tl civarinda bolca modül var Bunu ben önceki aracım mondeo'da düşünmüştüm yapmaya fırsatım olmadı.. aracı satıp 2009 punto aldım onda yapmaya çalıştım ama punto tavan lambasının devresini kontaktan değil beyinden tamamladığı için biraz denedim olmadı.. ben de şöyle yaptım.. standart çakmaklıktan çalışan kumandalı rgb ledden aldım. çakmaklığım kontakla çalışıyor doğal olarak aracı çalıştırınca kumandalı ledler çalışıyor.. haricen tavandan da aşağıya tekli modül led taktım kapıyı açtığımda veya tavan lambasını açtığımda ise bu modül ledler devreye giriyor. daha çok içime sindi.. sadece tavan lambasına müdahale etmiş oldum. rgb ledlerde çakmaklığa bağlı .. çakmaklığa taktığımız yerde de aç kapa butonu mevcut. oradan da kapatabiliyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazartesi 07:27 Yazar Paylaş Pazartesi 07:27 Eray Aksoylu yazdı: Bunu ben önceki aracım mondeo'da düşünmüştüm yapmaya fırsatım olmadı.. aracı satıp 2009 punto aldım onda yapmaya çalıştım ama punto tavan lambasının devresini kontaktan değil beyinden tamamladığı için biraz denedim olmadı.. ben de şöyle yaptım.. standart çakmaklıktan çalışan kumandalı rgb ledden aldım. çakmaklığım kontakla çalışıyor doğal olarak aracı çalıştırınca kumandalı ledler çalışıyor.. haricen tavandan da aşağıya tekli modül led taktım kapıyı açtığımda veya tavan lambasını açtığımda ise bu modül ledler devreye giriyor. daha çok içime sindi.. sadece tavan lambasına müdahale etmiş oldum. rgb ledlerde çakmaklığa bağlı .. çakmaklığa taktığımız yerde de aç kapa butonu mevcut. oradan da kapatabiliyorum. Buda olabilir ama kullanmiycam birsuru özelliği var. Mehmet beyin yaptığı röle mantıklı geldi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 07:49 Paylaş Pazartesi 07:49 Simdi okudum.. önlerde olmadıgı icin benim fikrim yatar.. Coklayiciyla arkaya cektim ben.. Orjinal kablosu ve orjinal ledlerle.. Paylasilan ledler bence isini görür. cok kesme bicme yapmadan halledersin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 07:56 Paylaş Pazartesi 07:56 Uğur Kamil yazdı: Tsk ederim. Boyle basit birseyle yapilabilcegini tahmin ettigim icin hazir satilan modül gereksiz pahali geldi bana. Peki direnç te isinma vs oluyormu zamanla? ısınma filan yok 2017 de yapmıştı servet abi ocakbaşının önünde, 10-15 arabada yapmışımdır toplam sorunsuz. Sadece arabada @Servet Aydın abi diyotların yönünü kafadan hesaplayana kadar 4-5 kere sigortamı patlatmıştı o kadar 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazartesi 08:13 Yazar Paylaş Pazartesi 08:13 Mehmet Cihat yazdı: ısınma filan yok 2017 de yapmıştı servet abi ocakbaşının önünde, 10-15 arabada yapmışımdır toplam sorunsuz. Sadece arabada @Servet Aydın abi diyotların yönünü kafadan hesaplayana kadar 4-5 kere sigortamı patlatmıştı o kadar Servis abi yapmissa sorun olmaz 👍 Birtek videoda seye takildim. Parlardan neden + ve - bagliyorsuz? Parkin + sini sigorta veya arac icindeki biryerden alsan - aracin herhangi biryerden bağlasak olmuyormu? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 09:24 Paylaş Pazartesi 09:24 Uğur Kamil yazdı: Servis abi yapmissa sorun olmaz 👍 Birtek videoda seye takildim. Parlardan neden + ve - bagliyorsuz? Parkin + sini sigorta veya arac icindeki biryerden alsan - aracin herhangi biryerden bağlasak olmuyormu? Oluyor tabiki millet anlasın diye öyle brlirttim videoda Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 09:54 Paylaş Pazartesi 09:54 Metin Akbal yazdı: Takip 😊 Hah kamberde geldi Hale bak yaw Ayak aydınlatması olmayan acc li araba satıyooolaaa havar komşular Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Pazartesi 10:17 Paylaş Pazartesi 10:17 Uğur Kamil yazdı: Buda olabilir ama kullanmiycam birsuru özelliği var. Mehmet beyin yaptığı röle mantıklı geldi. evet animasyonları sesle renk değişimini ben de kullanmıyorum ama canım sıkıldıkça renk değiştiriyorum veya uzun yolda rahatsız ettiğinde kapatıyorum tercih sizin tabiki Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazartesi 19:18 Yazar Paylaş Pazartesi 19:18 Mazemeleri internetten baktim 160 tl tutuyor kargoyla birlikte. Yarin diyotla dirençi burda 2 tanidik var onlara sorucam ellerinde varmi diye. Roleyide sanayide bir bakiyim kaca satiyorlar. Mazemeleri bir topliyim musait bir zamanda montaj yapicam. Eray Aksoylu yazdı: evet animasyonları sesle renk değişimini ben de kullanmıyorum ama canım sıkıldıkça renk değiştiriyorum veya uzun yolda rahatsız ettiğinde kapatıyorum tercih sizin tabiki Ben araç icinde beyaz dışında ışık sevmiyorum. Aç kapat olayi kolay araya bir anahtar takmaya bakar 👍 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 19:56 Paylaş Pazartesi 19:56 Uğur Kamil yazdı: Mazemeleri internetten baktim 160 tl tutuyor kargoyla birlikte. Yarin diyotla dirençi burda 2 tanidik var onlara sorucam ellerinde varmi diye. Roleyide sanayide bir bakiyim kaca satiyorlar. Mazemeleri bir topliyim musait bir zamanda montaj yapicam. Ben araç icinde beyaz dışında ışık sevmiyorum. Aç kapat olayi kolay araya bir anahtar takmaya bakar 👍 Orijinal tesisatlı setlere baktın mı? Kodlama falan? Garanti olunca ben çok bakamadım Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 14:10 Yazar Paylaş Dün saat 14:10 Metin Akbal yazdı: Orijinal tesisatlı setlere baktın mı? Kodlama falan? Garanti olunca ben çok bakamadım Vw eskisi kadar alt yapıyı hazır bırakmıyor araçlarda yada t-cross'ta durum öyle. Kapı altı aydınlatma ve ayak aydınlatma için bir kodlama veya montaj yeri bulamadım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 14:24 Yazar Paylaş Dün saat 14:24 Mazemeler hazır Röle: 60 tl Diyot ve direnç: 10 tl 4 Bacaklı röle yoktu elinde 5 bacaklı aldım 5. boşta dursun Diyot 4007 dirnç ise 330 ohm buldum, parlaklık durumuna göre değiştiririm. Boş bir zamanımda montaj aşaması kaldı sadece. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Evde bağlantılarını yapıp testini yaptım sorunsuz çalıştı. Arabaya monte etme işi kaldi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce vw beyni bu röleyi görünce aracı korumaya almasın valla kapıyı bile açma kısaknır felan? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Uğur 2022 tikrosda ayak aydınlatma yok mu? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts