Murat Kırçal Pazar 17:06 Paylaş Pazar 17:06 İyi akşamlar arkadaşlar. Dün akşam aracımı çalışır vaziyette bırakıp tekrar döndüğümde geri çalıştıramadım. Ekranda herşey aktif açılıyor ama marş basmıyor. Marşta tık sesi bile yok .Bugün mağlum pazar günü maalesef hiç kimseyi bulamadık. Çalışan araç çalışmamaya başladı. Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum. Bütün sigortaları tek tek ölçüp kontrol ettim ama nafile şase kablosuna varana kadar baktım ama nafile çalışmadı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazar 17:15 Paylaş Pazar 17:15 Murat Kırçal yazdı: İyi akşamlar arkadaşlar. Dün akşam aracımı çalışır vaziyette bırakıp tekrar döndüğümde geri çalıştıramadım. Ekranda herşey aktif açılıyor ama marş basmıyor. Marşta tık sesi bile yok .Bugün mağlum pazar günü maalesef hiç kimseyi bulamadık. Çalışan araç çalışmamaya başladı. Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum. Bütün sigortaları tek tek ölçüp kontrol ettim ama nafile şase kablosuna varana kadar baktım ama nafile çalışmadı. Akünüz ne durumda? Soğuk havalarda akü normalden fazla zorlanır.. 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal Pazar 17:21 Yazar Paylaş Pazar 17:21 Cem Işık yazdı: Akünüz ne durumda? Soğuk havalarda akü normalden fazla zorlanır.. Abi dün akşam biladerin arabadan takviye yaptık yemedi. Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazar 17:43 Paylaş Pazar 17:43 Murat Kırçal yazdı: Abi dün akşam biladerin arabadan takviye yaptık yemedi. Takviye kablosu daha önce kullandığın verim aldığın kablo muydu? 3 harfli marketlerden alındıysa takviye kabloları tırt olabiliyor, o ihtimali eleyelim önce 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal Pazar 18:00 Yazar Paylaş Pazar 18:00 Cem Işık yazdı: Takviye kablosu daha önce kullandığın verim aldığın kablo muydu? 3 harfli marketlerden alındıysa takviye kabloları tırt olabiliyor, o ihtimali eleyelim önce Kaliteli kablo. Onu bakır kablo alıp kendim yapmıştım. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazar 18:26 Paylaş Pazar 18:26 Çok ihtimal var ama marş motoru devreye girmiyor ilk aklıma gelen. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 19:41 Paylaş Pazar 19:41 Marş motoru da kilitlenmiş olabilir ama Triger devirdaim grubunda problem olunca da benzer şekilde çalışmama durumu olabiliyor. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu Pazar 19:44 Paylaş Pazar 19:44 Bence de akü gibi 6-7 kez başıma geldi. İşten çıktım arabayı çalıştırdım, arkadaşım yanıma geldi bir sigara içelim de öyle git dedi. Stop edip indim, 5 dk. sonra marşa bastım tık yok. Takviye yaparak çalıştırdım. Muhtemelen aküdendir. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 06:17 Paylaş Pazartesi 06:17 Akü ihtimali halen sürmekle beraber, marş motoru da ihtimallerden biridir, marş basarken biri levye veya benzer sert bir şeyle marş motoruna tıklatsın bir de öyle dene bence. Murat Kırçal yazdı: Kaliteli kablo. Onu bakır kablo alıp kendim yapmıştım. Bende kaliteli olduğunu düşündüğüm bir kablo ile şirket aracına takviye yapmaya çalışmıştım,15 dakika kadar uğraştım, en son elektrikçi geldi dolu akü ve kalın kablo ile, tek seferde marş bastırdı.. Sonra kendi denediğim kabloyu çöpe atıp kaliteli bir kablo aldım kendime. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 06:59 Paylaş Pazartesi 06:59 Cem Işık yazdı: çöpe atıp Keşke atmasaydın Abi, bunların sıkıntıları bağlantı yerlerinde, bende de vardı öyle, bağlantıları söküp yeniden yaptım çok güzel oldu şu an. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 07:17 Paylaş Pazartesi 07:17 Geçen sene aynı durumda 2 tane akü kablosuyla denemiştim çalışmamıştı , babamın bagajdaki kabloyla deneyince anında çalışmıştı babamın kablo ağır gerçek bakır olduğu belli diğer 2 kablonun ağırlığı onun kadardı. Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 18:03 Paylaş Pazartesi 18:03 marş otomatiğine bi tornavida ile tıkla çalışır yüksek ihtimal Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Bugün sanayiye çekici ile götürdüm aracı , aracı bilgisayara bağlayıp hataları silince araç tek marşta çalıştı. Aracın partikül filtresi tıkalı olduğu için araç korumaya geçmiş. Yarın dpf ve egr temizlenecek. Yazılım atılıp o şekilde kullanılacağız inşallah . Servis biriyle karşılaştım. Kendisi de aynı problem ile karşılaşınca aynı şekilde egr ve dpf iptali yaptırmış gayet seri ve aktif diyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Murat Kırçal yazdı: Yarın dpf ve egr temizlenecek bazı sonu gelmeyen sıkıntılar böyle başlar.. dpf nasıl temizlenecek? yöntem? Yorum bağlantısı
Recommended Posts