Mustafa Yalçın09 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Merhaba aydın izmir tarafında connect 2012 triger seti değişimi ne kadar tutar bir bilginiz varmı Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 13 Ocak Paylaş 13 Ocak İzmiri bilmiyorum ama,İstanbul'da Triger ve Devirdaim Değişimi 10-12 bin tl gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yalçın09 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: İzmiri bilmiyorum ama,İstanbul'da Triger ve Devirdaim Değişimi 10-12 bin tl gibi. Devirdaim + triger seti Ford toptancıları nda 3500 - 4000 civarı toplam işçilik de bukadar tutsa 7 veya 8 bin civarı tutar biraz abartı bir fiyat servisteki değiştirdiniz biraz bana fazla gibi geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mustafa Yalçın09 yazdı: Devirdaim + triger seti Ford toptancıları nda 3500 - 4000 civarı toplam işçilik de bukadar tutsa 7 veya 8 bin civarı tutar biraz abartı bir fiyat servisteki değiştirdiniz biraz bana fazla gibi geldi Fiyatları biliyorsanız neden soruyorsunuz Bahsettiğiniz rakam orjinal parça+işçilik fiyatı asla olamaz. Ocak zammınıda düşünürsek yazdığım rakam normal. Zaten 10-12 yazmışım.10 da tutabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts