Görkem Küçükyılmaz Cuma 04:15 Paylaş Cuma 04:15 Mustafa Tüfekçi yazdı: Araç bu 363 bin km ye geliyor. Prins LPG'li Sol çamurluk ve kaput değişen şase podye ve hasarı yok, sağ çamurluk sağ arka kapı ile sağ arka çamurlukta boya vardı gerisi boyasız. Düşünürsen üzerine verebilecegin Max tutarı söylersin Muayene 2026 Kışlık lastiği sıfır yazlık lastiği iyi durumda Çalışmayan donanım yok Kusuru on cam da çatlak var orijinal cam Ufak tefek çizigi illa var Yine karterde yağ terlemesi vs var aldığımdan beri 50 bin km olacak o Zaman da vardı şimdi de var Arıza lambası vs yanacak bir durumu yok LPG enjektörleri yenilendi Baya bir okudum, maşallah her yönüyle çok güzel ancak ufak bir detay var lpg bugüne kadar hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Dolayısıyla burada yollarımız ayrılıyor. nacizhane tavsiyem güzel bir 211 tüm arabalara bedeldir, seviyorsanız değiştirmeyin derim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Cuma 08:12 Paylaş Cuma 08:12 Görkem Küçükyılmaz yazdı: Baya bir okudum, maşallah her yönüyle çok güzel ancak ufak bir detay var lpg bugüne kadar hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Dolayısıyla burada yollarımız ayrılıyor. nacizhane tavsiyem güzel bir 211 tüm arabalara bedeldir, seviyorsanız değiştirmeyin derim Sw yi memleket arabası yaparım diye teklif etmiştim. 203 vardı önceden. LPG vazgeçilmezim benim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts